Problemy z fabułą/zadaniami 587889 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 587889

Odpowiedzi 1539

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Właśnie, misje z ornamentami nie zleca Saturas tylko Nefarius. Jesli i on nie ma nic do powiedzenia to masz jakiegoś buga.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Tak wiec niemam misji z wodnym kręgiem, ale kurcze hagen też nic na ten temat nie mówi, czyli w Returningu do jarkendaru idzie się w 1 czy 2 rozdziale ?

Wsumei z wściekłości już ten save usunąłem  izacząłem grac od nowa, sprawdzałemw  podstawce i było dorbze wszystko, także teraz zoabcze.

Ha chyab wiemw  czym problem ! jak dostałem zadanie od Vatrasa z zaginionymi ludzmi, to nei9 dostałem potem ORNAMENTU inic niemiałem do oddania dla Laresa, wredny bug :[

Eh czyli zaczne od nowa, spoko dam znac jeszcze czy jest ok :)

Dzięki wam serdeczne za pomoc :)

kruger007

kruger007

Użytkownicy
posty18
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam,
Mam kolejny problem z gra. Mianowicie chodzi o zadanie artefakty...Zrobiłem rune krzyż żywiołów i gdy chce przywołac Senyaka za pomocą tego rogu to nic się nie dzieje...:/

Patrix

Patrix

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
trzymasz ctrl i strzałka w góre tak jak w G1

No i swoją drogą szkoda zabijać Senyaka za pomocą krzyża żywiołów, lepiej złapać dusze runą mora ulartu i zasiekać normalnie

kruger007

kruger007

Użytkownicy
posty18
Propsy1
  • Użytkownicy
trzymasz ctrl i strzałka w góre tak jak w G1

No i swoją drogą szkoda zabijać Senyaka za pomocą krzyża żywiołów, lepiej złapać dusze runą mora ulartu i zasiekać normalnie

Nie mam tyle zręczności żeby ukraść klucz Lordowi Hagenowi żeby się dostać na tą wyspę...

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
to musisz sobie nabić zręczności, jeżeli się nie chcesz uczyć to najlepiej się przy koksić miksturkami, oczywiście musisz się wpierw nauczyć je ważyć. Pierścienie i amulety ze zręcznością też tutaj pomogą.

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Potrzebujesz 100 zręczności w tym swojej własnej jakieś 70-80. Resztę spokojnie zrobisz pierścieniami, amuletem i pasem.

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Jestem na Zapomnianej Wyspie i bardzo chciałbym powalczyć sobie tym fajnym mieczykiem co wypadł ze smoka ożywieńca. Problem w tym że brakuje mi dosłownie 4 pkt. siły a żaden towarzysz nie uczy siły. Benett powinien ale nie ma takiej opcji a Torlofa nie wziąłem. Jest jakis inny nauczyciel?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Hm... a czy dla Benneta nie miales wykonac jakis zadań? Albo dla Gorna? Spróbuj z nimi obydwoma pogadac, moze po tych misjach pozwolą. A jak nie to musisz czekać do Khorinis aż.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

kaczor12345

kaczor12345

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Mam problem z zabiciem opiekunów. Po wykuciu 2h miecza z czarnej rudy ,dostałem zwój o Pyrokara ,użyłem go by ulepszyc owy miecz (miałem go założonego na sobie) i jak ide zabic opiekunów to nic mi sie tam nie zmienia wrota do opiekuna ziemi są otwarte i nie moge nic im zrobic z tego miecza. Proszę o pomoc.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
musisz walnąć ich dwa razy...

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
musisz walnąć ich dwa razy...

Nie mam pojęcia, o czym ty mówisz.

Mam problem z zabiciem opiekunów. Po wykuciu 2h miecza z czarnej rudy ,dostałem zwój o Pyrokara ,użyłem go by ulepszyc owy miecz (miałem go założonego na sobie) i jak ide zabic opiekunów to nic mi sie tam nie zmienia wrota do opiekuna ziemi są otwarte i nie moge nic im zrobic z tego miecza. Proszę o pomoc.

Nie rozumiem, w czym ty masz problem. Otóż, tak już autorzy moda zrobili że NIC się tam nie zmienia. Napisz, w czym konkretnie widzisz problem.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie może zadać im obrażeń. Czytanie ze zrozumieniem się kłania

kaczor12345

kaczor12345

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Wale ich nawet 10razy a poza tym wrota do stannosa są otwarte a jak zabije ich na edit nie mam dalszej części o walce z orkami.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A ten mieczyk ci się świeci na biało? Pogadales z Netbekiem na ten temat?

kaczor12345

kaczor12345

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
U postawy klingi się świeci jak bym miał święty pocisk dla maga. Rozmawiałem z Netbekiem i zdobyłem oko pumy, fragment golema cienia z doliny cieni, fragment ognistego golema(zadanie opiekunów), kule wody(zadanie opiekunów) konsekruje miecz i nic.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A gadałeś z pyrokarem?

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

kaczor12345

kaczor12345

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Od czasu zrobienia mi tego czaru nie mam innej kwestii tylko błogosławieństwo.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
@Kaczor12345

Proponuję zajrzeć do archiwum i w zamkniętym temacie "Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]" dobrze poszukać odpowiedzi. W końcu, jakby nie patrzeć jest to 180+ stronicowa skarbnica odpowiedzi związanych z modem, która powstawała od początku wydania pierwszej wersji spolszczenia.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

kaczor12345

kaczor12345

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Mahridspoland dzięki za pomoc.

0 użytkowników
Do góry