Problemy z fabułą/zadaniami 561924 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 561924

Odpowiedzi 1539

Gomenasai

Gomenasai

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
Nie mam wcześniejszego save'a bo zacząłem robić to zadanie po kilku godzinach od jego przyjęcia i nawet jakbym miał to nie wczytywałbym gry sprzed tylu godzin. Nie można tego listu przywołać na kodach lub kodem zrobić postęp w zadaniu (odblokowac opcje dialogowe)? Bo się da, tylko czy ktoś zna kod?

dmaul007

dmaul007

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Przecież jeśli chodzi o Gallahada to wystarczą mu 3 listy polecające :p.

Gomenasai

Gomenasai

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
A można zdobyć pięć. W tym nie domyśliłem się wcześniej, ze po wsadzeniu Fernanda za kratki, list, który otrzymałem, zamin to zrobiłem, będzie nieważny. Zostają cztery. Gerbrandt - fail - zostają trzy. List od Valentino jest bez wartości, jak mówi Gallahad, więc zostały dwa. Które mu już dałem. I jestem w kropce. A nie wiem jak wydobyć kod na progres w queście, a takie kody już widziałem. Są programy do edycji tego też, ale nie umiem znaleźć do G2, tylko do G3. Ehh..

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Nie opłaca się wsadzać Fernando do więzienia w pierwszym rozdziale, bo nie będziesz mógł wykonać zadania        ,,raport z górniczej doliny", a poza tym jak zrobisz to w późniejszych rozdziałach to będzie dużo więcej doświadczenia!

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, Quahodrom czy jak mu tam, po przyzwaniu cos tam mowi, a Bezi- "Nie rozumiem", do kogo sie trzeba udac i co zrobic ?

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Znasz język budowniczych?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Fail, nie nauczylem się : D

Gomenasai

Gomenasai

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
Nie opłaca się wsadzać Fernando do więzienia w pierwszym rozdziale, bo nie będziesz mógł wykonać zadania        ,,raport z górniczej doliny", a poza tym jak zrobisz to w późniejszych rozdziałach to będzie dużo więcej doświadczenia!
No ale już tu niestety zrobiłem, nigdy nie lubiłem tych zadań dwóch od Fernanda i Lutero w drugim rozdziale, wkurzały mnie. x.x Teraz myślę, czy jest tu jakiś doświadczony moderator gothica, który zna takowy program, którym można wydobyć kod na opcje dialogowe, progres w queście. To mnie uratuje. 8D Zawsze mogę w późniejszym rozdziale otrzymać od Gallahada te miksturki lub nauczyć się run, teraz mogę grać dalej, w nadziei, że ktoś mi potem pomoże. Ostatni zapisy miałem z 5h godzin gry, teraz mam 14. Wiec naprawdę się nie opłaca, nawet jeśli bym się przemieszczał na "k" i zaoszczędził kilka godzin, to ja zbierałem wszystkie rośliny na drodze, bo jestem czeladnikiem Constantina. Dobrze płatne.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Mam pare pytan:
- Jakie jest minimum w zrecznosci i sile tak zebym mogl zalozyc najlepszy miecz, kusze i zbroje.
- Jaki jest najsilniejszy miecz jednoreczny, dwureczny, kusza i zbroja. I gdzie moge znalezc te rzeczy.
- Jak dostac sie do nowych swiatow? Wiem jak dostac sie do:
* Wolnej kopalni
* Starej kopalni
* Opuszczonej kopalni zlota
* Swiatyni Sniacego
* Cmentarzyska orkow
- Jestem paladynem. Czy jest mozliwosc nauczenia sie kregow magii powyzej 3-go?
- Czy mozna znalezc jakies magiczne runy do 3-go kregu?
- Czy to normalne ze runa Swieta Strzala ma tak krotki zasieg dzialania?
To chyba wszystko. Za wszystkie sensowne odpowiedzi bardzo dziekuje.

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Święta strzała fakt ma mały zasięg.
Najlepsza zbroja dla Paladyna to nadal ta w podziemiach klasztoru. Należy ją ulepszyć do maximum a następnie poświęcić.
Nie masz w spisie jeszcze Fortu Paladynów i Wyspy Innosa. Najwidoczniej nie robisz misji dla złotego smoka, i kupców.
Najlepszy miecz? Uriziel. 200 siły
Najlepsza kusza? Używam tej dla Łowców Smoków 160 siły i 120 zręczności bodajże - Dmg ma przyjemne .
Inny miecz lepszy? Nie znam.
Kusze? To ta z Doliny Cieni co zabiera 1.5k PŻ naraz , ale max 10 strzał do niego miałem więc, max 2 smoki poza Azgalorem nią ubijesz.
Łuków nie używam to nie wiem.
Najlepiej jak chcesz być gotowym na wszystko to i tak musisz mieć 200 siły+ i zręki koło 150-160.
Nooo i naturalnie być wyszkolonym w dziedzinie walki ów brońmi.
A co do mordercy z Karczmy...
No cóż, po rozmowie z Gerbrandt'em od razu poszedłem się tam przespać do północy w 1 pokoju. O północy poszedłem do ostatniego pokoju gdzie nie ma wyrka tylko pare butelek wody i... koleś na mnie czekał.
Nie wiem jak innym to się może nie udawać. Spać chyba każdy umi? :)

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pan smoków jest najlepszy (chyba??)
300obr.
150 od magii
( z tego co pamiętam )
Ma go smok-ożywieniec.

Sweet! I've just received my free Riot Points!

>> FreeRiotPoints.me <<

kaol321

kaol321

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
mialem ten sam problem wydaje mi sie ze to jest popsute w 1 rozdziale bo nie dzialalo a jak sie spytalem w 2 to zadzialalo a wie moze ktos gdzie moge ja ulebszyc ? Bo u beneta nie mam tej opcji ?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jezeli zabije Golema Cienia wczesniej niz to wymagane to cos sie stanie? ( O ile jest to wymagane w zadaniiu- zabicie go)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Wymagane nie jest, ale raczej do wiezy nie dostaniesz sie omijajac go :D  Mozesz go zabic wczesniej, robilem tak na poczatku dla expa.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trzeba ubic cale stado zebaczy, czy tylko przywodce ? Bo zabilem przywodce i nie mam opcji dialogowej ?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Musisz zrobić i jedno i drugie. JEdna z wielu zmian w modzie.

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie dotarłem do Dworu Irdorath więc mogłem nie wiedzieć o tej broni jak Pan Smoków :)

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, jesli mam juz list dla Hagena, to moge juz spokojnie isc do khorinis, czy meczyc sie w Dolinie ?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Jeżeli chcesz wykonać wszystkie misje dodatkowe w GD(wątek ze świątynią śniącego, sferami itp., to byś musiał w GD zostać, najpóźniej w 3 rozdziale będziesz musiał się za to wszystko wziąść)

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli w III rozdziale jak będę to nic się nie zbuguje, bede mogl normalnie wykonywac misje ? Normalnie w III rozdziale bede mogl spotkac Tarroka i zrobic ulu mulu, czy trzeba w II ? Jak aktywowac misjęz Ulu mulu ?

0 użytkowników
Do góry