[G1] Assasin Mod 55356 81

O temacie

Autor Damianx

Zaczęty 3.05.2008 roku

Wyświetleń 55356

Odpowiedzi 81

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mod byłby fajny gdyby nie super bugi które się u mnie pojawiłey. Gdy ładuje się gra to wysakuje błąd że coś tam się stało z plikiem HUMAN.MDS.
I gdy gra się załaduje to jest w oknie, więc musze włączac marvina i dać f3.
I teraz, gdy wczytam obojętnie jaką grę to tekstury się psują u np, z bramy w tym oboziku zostaje tylko dach, zamiast mieczas jest jakaś kupa itp.

Teraz wady i niedociągnięcia:
-Druid powinien dac bełty, bo gdy chcialem zastrzelić gomeza to patrze a tu kołczan pusty ;)
-Literówki
-Kamera gdy się oddala wraca do bohatera i gra przełączas ię do okna a jak dam f3 to nie da się nic dać ani menu ani nic.
-Szkoda, że pare postaci nic nie mówi

Zalety:
-Krótki mod
-miło się gra
-ciekawy pomysł
-ładny obozik
-fajnie isę przechodzi z obozu do gomeza
-łądne zbroje

Ogonie miło by się grało gdyby nie te bugi
7/10

Pozdro

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Cytat: Garret link=topic=1692.msg14533#msg14533 date=May 4 2008, 10:35\'
-Druid powinien dac bełty, bo gdy chcialem zastrzelić gomeza to patrze a tu kołczan pusty ;)

E tam wystarczyło zabic paru strażników i bełty już mamy ;)

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Assasin Mod
#42 2008-05-04, 14:42(Ostatnia zmiana: 2008-05-04, 16:42)
Mod byłby fajny gdyby nie super bugi które się u mnie pojawiłey. Gdy ładuje się gra to wysakuje błąd że coś tam się stało z plikiem HUMAN.MDS.
I gdy gra się załaduje to jest w oknie, więc musze włączac marvina i dać f3.
I teraz, gdy wczytam obojętnie jaką grę to tekstury się psują u np, z bramy w tym oboziku zostaje tylko dach, zamiast mieczas jest jakaś kupa itp.
Chcesz się brać za modowanie a podstaw nie znasz.  :rolleyes: :rolleyes:   Mody uruchamiasz przez Gothic Startera_mod... a powinieneś zwykłego

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dzikiben-to było do mnie?
Nie kapuje o co ci chodzi.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
dzikiben-to było do mnie?

taa. To było do Ciebie. Krytykujesz moda a bóg zawdzięczasz swoim umiejętnościom włączania modów^^

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Raz, że nie krytykuje moda. Gdzie napisałam, że mod jest do niczego bo są bugi?

A 2, że dobrze włączyłem. Jak kazdego innego przez starer moda

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
A 2, że dobrze włączyłem. Jak kazdego innego przez starer moda

:rolleyes:

starer moda

Właśnie

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jak niby powiniennem włączyć?

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
przez GothicStarter, GothicStarter_Mod sluzy do czegos innego.

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomyłka, przez Gothic startera włączyłem, więc czego to wina?

Lakis

Lakis

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy
Bardzo dobry mod. U mnie 8/10 (-2 za literówki).

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Plik z folderu data\modvdf wklejasz do folderu data\modvdf w gothicu. Plik tekstowy (.ini) wklej do system.

Kamo

Kamo

Użytkownicy
posty78
  • Użytkownicy
Dzięki dekster17 ale bez ręcznego wycinania i wklejania się nieobeszło mod śmiga jak należy tylko coś te zbroje za jasne. To chyba błąd twórcy? Mniej ważne bo mod krótki, ale ciekawo zrobiony.

Upierdliwy wszystkiego się czepi... Ach!

A własnie - Damianx. Modzik mi się podobał - fajnie go zrobiłes i tekstura ubrania assasyna (by Jedaith?) była bardzo ładna. Z czystym sumieniem do Ci 5/6. (Byłoby 5+ gdyby nie literówki, które bądz co bądz - psuły trochę atmosferę).

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
Dzięki. Tak teksturka by Jedaith. Na błędy nie mam jako takiej wymówki, część poprawiłem a część uszła mojej uwadze. Śpieszyłem się i może dlatego :D

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

CorAngar
  • Gość
Fajny mody 9,5/10 (minus za brak kaptura w zbroi) :D

xloniox
  • Gość
Nie wiem czy tylko mi ale nie mam dialogów i nie wiem co zrobić bo ten Ken nie chce mnie zaprowadzić  do tego druida?

Znag
  • Gość
Bo Ken cię nie zaprowadzi do druida tylko ustnie wskaże drogę , a musisz do niego dojść sam.Z obozu Zygfryda w lewo cały czas przy ścianie.Jest w jaskińce.

Gimbi
  • Gość

Gimbi
Gość

Assasin Mod
#57 2008-08-11, 10:48(Ostatnia zmiana: 2008-08-11, 10:50)
Mod naprawdę mi się spodobał i sądzę, że warto było poświęcić te 20 - 30 min. na przejście go. Bynajmniej udowodniłeś, że można zrobić coś dobrego samemu, i nie musi to wcale długo trwać. Sam mod też nie musi być długi, najważniejsze żeby się dobrze grało :P  
Ocena ogólna ? 9,5/10 - gdyby nie te literówki dałbym 10, ale to zapewne wina tego, że - jak napisałeś - się spieszyłeś ;p

EDIT :
Przepraszam, z pomocą innych :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Nie myślałeś nad kontynuacją? Nieco dłuższą i bardziej sensowną fabułą oraz bez tych wszystkich żartów i dialogów typu "xD", "pozdro dla xx"? Mógłbym Ci pomóc przy teksturach.

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
Myślałem, i na 90 % ona powstanie, ale kiedy, no cóż tego nie mogę powiedzieć ;(  Mam skończony także mniejszy projekt do g2, niektórzy widzieli screeny. Świat jest nowy wymodelowany przezemnie, oteksturowany i ovobowany, qesty,dialogi,npc mam już napisane, pozostaje tylko żłożyć w całość i wydać . Może potem zajme się A_M 2, tylko nie wiem czy miałby być do gothica 1 czy 2. Jak uważacie ?
Głównie to teraz pracuje nad OR, ale robienie takich mniejszych modyfikacji, w czasie wolnym itp sprawia mi dosłownie mówiąc "frajde "...... i to pisanie tematu w którym podaje linka do downloadu moda, ach bezcenne :roll:

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry