Developing > Twórczość

CaRPG

(1/23) > >>

Leinnan:

CaRpg jest to połączenie gier typu action rpg/hack-n-slash jak Gothic czy TES:Morrowind z grami rougelike SLASH'EM/Dungeon Crawl Stone Soup. W losowo wygenerowanym świecie, zaczynamy w losowo wygenerowanym mieście, rekrutujemy losowych bohaterów i idziemy do losowo wygenerowanych podziemi zabijać losowo wygenerowanych wrogów :3 Nie chodzi o to żeby wszystko było losowe ale także dopasowane do siebie. Jest kilka unikalnych zadań (dokładniej osiem) których wykonanie jest celem w obecnej wersji. Jest dostępny tryb multiplayer dla maksimum 8 osób ale na razie chodzenie w tyle osób do podziemi jest trochę niewygodne bo trzeba się przepychać żeby kogoś zabić więc proponuje grać w 4 osoby. Oczekuj zmian na lepsze!

Strona         Pobierz grę         

Zapraszam do odwiedzenia strony i poczytania więcej o projekcie oraz do udzielania się na forum gry jak i tu.
Poniżej opiszcie relacje z gry, ewentualne zastrzeżenia, uwagi lub rzeczy, które chcielibyście zobaczyć w kolejnej wersji!

Harris:
Przejrzałem screeny i jak dla mnie wygląda to gorzej od Gothica. Jeszcze dużo pracy przed wami żeby osiągnęło to jakiś poziom. Ale nie traćcie chęci tylko idźcie do przodu z projektem. Trzymam za was kciuki :wink:

inż. Avallach:
Dodaj w temacie screeny i bezpośredni link do downloadu. Na razie każdy żeby cokolwiek zobaczyć musi wejść na waszą stronę.
Jest temat, mają być screeny.

Reverse:
Gra całkiem fajna, tylko grafika 2D jakaś taka  :pokerface:  .

Leinnan:
Grafika jest gówniana, wersja do downloadu sprzed czasu kiedy zacząłem ogółem pomagać

Avallach@ Screeny i link dodane.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej