Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 861121 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 861121

Odpowiedzi 2478

matit

matit

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam. mam kłopot z 7 kawałkami mapy dla Nefariusa. Do tej pory znalazłem 5 i pogubiłem się które skąd mam i nie wiem jak dalej szukać. Czy mógłby ktoś podać w punktach 7 skrzyń i ich lokacje, w których są mapki, bardzo mi to pomoże,
z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Uporałem się z mapkami tylko zauważyłem, że nie mam w dzienniku zadania od nefariusa. Co mam teraz zrobić żeby fabuła ruszyła dalej?

Yoikoshimoto

Yoikoshimoto

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, addałem je dla Ratforda.

Sili0n

Sili0n

Użytkownicy
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone"
posty108
Propsy20
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • "Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone"
Mam pytanie, gdzie dokladnie mam zaprowadzic te kretoszczury Snafa?

Ps. Jak bylo to sory ale ten temat ma 90 stron,
Ps2. U was tez jest taka cholerna mgla czy tylko u mnie, normalnie ide i nie widze nic na metr przed bohaterem.

Sabumatva

Sabumatva

Użytkownicy
posty8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Między jaskinią Gilberta a murami SO, powinny zaatakować Cię głodne wilki. Po ubiciu ich wracasz sie do Snafa. 
Co do tej mgły to nie wiem... Na minimum masz zasięg widzenia? Wyłącz kompas jeśli ci gra tnie

https://www.youtube.com/watch?v=GLDUNJrTmzE

Fr4nsis

Fr4nsis

Użytkownicy
Niedoszły Grafik 2D
posty63
Propsy4
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Niedoszły Grafik 2D
Cytat: Sili0n
Mam pytanie, gdzie dokladnie mam zaprowadzic te kretoszczury Snafa?

Ps. Jak bylo to sory ale ten temat ma 90 stron,
Ps2. U was tez jest taka cholerna mgla czy tylko u mnie, normalnie ide i nie widze nic na metr przed bohaterem.
Co do kretoszczurów, pamiętaj, że pod pniakiem znajdziesz też warzechę Snafa.

Sili0n

Sili0n

Użytkownicy
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone"
posty108
Propsy20
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • "Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone"
Warzeche znalazlem jeszcze szukajac zlego,
zasieg widzenia mam na 160% i kompas wylaczony bo mnie denerwuje. Mgla jak skurczybyk.

Skylighter

Skylighter

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema. Skończyłem pierwszy rozdział, jednak powiedzmy że mam chyba małego buga z rekrutami. Quest jest nieskończony bo jak przyprowadzałem skopriona i pacho to gadałem tylko z tym pierwszym. W rozmowie z Cavalornem tez nic o pacho nie mowi, teraz nie moge go znalezc. W okolicach wiezy gdzie na poczatku byl Drax tez go nie ma =/ Jest jakas mozliwosc przywolania tego Pacho czy cos?

either

either

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem.
Zadanie 'Orle gniazdo'. Lee zlecił mi, pogawędkę z Fletcherem a potem zabicie go. Znalazłem go ale żadnych dialogów z nim nie ma. Co robić?

Już nieważne..

DOWN:
U mnie wyglądało to tak:
Zapisałem grę przed zabiciem tych 4 paladynów. Wyrżnąłem ich, podszedłem pod kratę i się otworzyła (jeśli u ciebie się nie otworzyła to wczytujesz do skutku, zabijasz paladynów i sprawdzasz czy się otworzy krata)  Zapisujesz grę zaraz po otwarciu i przejściu przez kratę i dopiero potem gadasz z nekromantą. I teraz uwaga, nie omijaj dialogów w rozmowie z nim i nie zapisuj gry po 1 rozmowie z nim zanim nie wbiegniesz do góry i wtedy pojawi się drugi raz nekromanta. Mi gdy zapisywałem grę po 1 rozmowie z nim to potem się nie chciał pojawić. Tą część zadania musiałem zrobić bez zapisu, bo inaczej dupa.

matit

matit

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zadanie "Nekromanta". Problem polega na tym, że w pomieszczeniu z 4 paladynami kraty nie otwierają się, ponadto nie pojawia się nekromanta ani w pomieszczeniu z lawą, ani później za walącym się mostem? Co robić panowie??

krystian024

krystian024

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam wszystkich jestem tu nowy i od niedawna zacząłem grać w Czas Zapłaty spotkałem się z wieloma bugami ale problem jaki mam teraz jest nie do zniesienia otóż dostałem misję od Ratforda , który kazał mi zabić patrol strażników wokół obozu przeleciałem wszystkie zakamarki a tych nigdzie nie ma.Znacie na to sposób??

Skylighter

Skylighter

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dobra mam, pojawił się za obozem w stronę NO :P

matit

matit

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam kolejny problem, przy pierwszym konwoju nie ma paczek które powinni pilnować ci dwaj strażnicy, co mogę zrobić??

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Witam, otóż mam problem z zadaniem "Bestia z bagien". Dostałem ziele od Lestera, wypaliłem je, miałem sen, zginąłem we śnie, obudziłem się i... nic. Nie mogę zagadać ani do Lestera, ani do Tondrala. Zapisywania i wczytywanie gry nie pomogło. Próbowałem też się przespać z 10 dni (lub więcej).

Oto screen mojego dziennika:

Spoiler

Fr4nsis

Fr4nsis

Użytkownicy
Niedoszły Grafik 2D
posty63
Propsy4
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Niedoszły Grafik 2D
Cytat: ZarzaPL
Witam, otóż mam problem z zadaniem "Bestia z bagien". Dostałem ziele od Lestera, wypaliłem je, miałem sen, zginąłem we śnie, obudziłem się i... nic. Nie mogę zagadać ani do Lestera, ani do Tondrala. Zapisywania i wczytywanie gry nie pomogło. Próbowałem też się przespać z 10 dni (lub więcej).

A masz tę truciznę ?

Cytat: matit
Mam kolejny problem, przy pierwszym konwoju nie ma paczek które powinni pilnować ci dwaj strażnicy, co mogę zrobić??

Obydwaj strażnicy powinni mieć paczki w swoich ekwipunkach.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Cytat: Fr4nsis
Cytat: ZarzaPLWitam, otóż mam problem z zadaniem "Bestia z bagien". Dostałem ziele od Lestera, wypaliłem je, miałem sen, zginąłem we śnie, obudziłem się i... nic. Nie mogę zagadać ani do Lestera, ani do Tondrala. Zapisywania i wczytywanie gry nie pomogło. Próbowałem też się przespać z 10 dni (lub więcej).
A masz tę truciznę ?
Co to za pytanie? Przecież to był tylko sen, skąd mam mieć?

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Jestem w drugim rozdziale. Wykonałem już wszystkie misje które były dostępne. Ostatnia misja była z wybijaniem patroli ze starego obozu. Po tej misji Ratford każe nam odocząć i przyjść jak będziemy gotowi. Niestety niemam żadnego dialogu. Przespałem się kilka dni i nic. W questach mam tylko Bezimienny i Hrabia.

Fr4nsis

Fr4nsis

Użytkownicy
Niedoszły Grafik 2D
posty63
Propsy4
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Niedoszły Grafik 2D
Cytat: ZarzaPL
Cytat: Fr4nsisCytat: ZarzaPLWitam, otóż mam problem z zadaniem "Bestia z bagien". Dostałem ziele od Lestera, wypaliłem je, miałem sen, zginąłem we śnie, obudziłem się i... nic. Nie mogę zagadać ani do Lestera, ani do Tondrala. Zapisywania i wczytywanie gry nie pomogło. Próbowałem też się przespać z 10 dni (lub więcej).
A masz tę truciznę ?Co to za pytanie? Przecież to był tylko sen, skąd mam mieć?
 Być może trucizna jest potrzebna do poprowadzenia dalszej interakcji dialogowej z Tondralem. 

Skylighter

Skylighter

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
oddalem roneyowi z 10+ paczek zebranych na brzegu a dalej mam ten quest ladunek.... jakis bug?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
oddalem roneyowi z 10+ paczek zebranych na brzegu a dalej mam ten quest ladunek.... jakis bug?
Interesują go głównie paczki z bronią. Możliwe że jedną przeoczyłeś.

Oto screen mojego dziennika:

Spoiler
Musisz zginąć przez dialog. Jak cię nie zagaduje Tondral we śnie, to ty do niego zagadaj.

0 użytkowników
Do góry