Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 867313 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 867313

Odpowiedzi 2478

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
powinno zapisze gre i wpisz kod i się dowiesz

Nystory

Nystory

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam taki problem. Mam rozdział drugi i misję Szpieg Gomeza. Pogadałem ze wszystkimi, poszedłem do Cavalorna, pogadałem jeszcze raz ze wszystkimi, wracam do Cavalorna i... nie mam żadnej opcji dialogowej. O co chodzi? Pogadałem na pewno ze wszystkimi drugi raz, bo jeszcze sprawdzałem w dzienniku zadań. Muszę najpierw zrobić te questy z Łowcami Trolli, meteorytem itd.? Czy to jakiś bug? Co robić? :<

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem po ataku na Starą Kopalnie,dowiedziałem się,że mam iść do Foxa i Angusa.Więc poszedłem najpierw do Foxa i dostałem pancerz,więc zacząłem szukać Angusa znalazłem go na plaży,tylko,że nie mam u niego żadnej opcji dialogowej

pytke15

pytke15

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam już ostatnią misję Czas zapłaty. Mam czekać do zmierzchu i wyruszyć na SO, lecz u nikogo nie ma żadnego dialogu, czegoś nie wiem?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Cytat: CMPunk
Kto uczy walki bronią 2h przynajmniej do 60% w 2 rozdziale ?
Nikt.

Mabashi

Mabashi

Użytkownicy
posty13
Propsy1
  • Użytkownicy
"Triumwirat"
Znów z problemem przychodzę, m.in. nie mogę powiedzieć Wilkowi o tym, że nie jest sam. Misje Laresa i Torlofa wykonane... Jakaś mała rada?

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"Triumwirat"
Znów z problemem przychodzę, m.in. nie mogę powiedzieć Wilkowi o tym, że nie jest sam. Misje Laresa i Torlofa wykonane... Jakaś mała rada?

Musisz pogadać z Pluskwą czy jak on się tam nazywa - strażnikiem który kręci się obok Wilka.

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, mam już ostatnią misję Czas zapłaty. Mam czekać do zmierzchu i wyruszyć na SO, lecz u nikogo nie ma żadnego dialogu, czegoś nie wiem?

po 24 ratford bedzie miał opcje dialogową.

Mabashi

Mabashi

Użytkownicy
posty13
Propsy1
  • Użytkownicy
Cytat: winchester
Cytat: Mabashi w Dzisiaj o 17:02"Triumwirat"
Musisz pogadać z Pluskwą czy jak on się tam nazywa - strażnikiem który kręci się obok Wilka.
Rozmawiałem, Pluskwa dawno "przegoniona". Sprawdzałem nawet skrypt dialogu na wszelki wypadek.

Wilk woli się nie wychylać. Muszę go przekonać, że nie jest sam, i że najwyższa pora wykopać strażników jak najdalej stąd.
Brakuje mi do wyboru:
Mam dla ciebie ciekawą wiadomość.
Jak już pisałem misja z Laresem i Torlofem wykonana.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Wygląda na to że wystąpił u ciebie błąd, bo rozmawiałeś z Lee o Laresie. Będzie trzeba to poprawić.

Mabashi

Mabashi

Użytkownicy
posty13
Propsy1
  • Użytkownicy
Dobra już nie chcę spamić, ale dzięki za informacje. No niestety, nie został mi żaden zapis przed rozmową z Laresem, chyba będę jednak tą kopie robił... :wstyd:

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
co zrobić w zadaniu polowanie na orków rozmawiam z hesstadem i nie chce ze mną pójść próbowałem używać rozkazu ale wtedy crashuje mi gothic ???

jasiuinator

jasiuinator

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie są te paczki z bronią dla Utra te koło areny juz mam ale nie umiem znaleść tych koło targowiska.Brakuje mi jeszcze 5 paczek

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Cytat: jasiuinator
Gdzie są te paczki z bronią dla Utra te koło areny juz mam ale nie umiem znaleść tych koło targowiska.Brakuje mi jeszcze 5 paczek
Magazyn jest po lewej stronie targowiska, idąc od jeziorka... klucz u Jeffa.

Ja mam problem z wykonaniem zadania dla Torlofa w Nowej Kopalni.
W solucji jest napisane, że trzeba użyć kodów i dobić kopacza... . Jakich kodów trzeba użyć i dlaczego dobić kopacza?  W żadnym przypadku Torlof nie rzuca się na strażników, a po ucieczce z kopalni  w rozmowie  z Lee nie ma wzmianki o Torlofie (tylko o Wilku i Laresie). Jak rozwiązać ten wątek? 
 :huh:

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: Misiex
co zrobić w zadaniu polowanie na orków rozmawiam z hesstadem i nie chce ze mną pójść próbowałem używać rozkazu ale wtedy crashuje mi gothic ???
hehehe ta misja nie jest skonczona, nic nie wnosi do fabuły olej ja bo i tak sie nie da dokonczyc, pisał o tym Adanos dosc dawno temu.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ja mam problem z wykonaniem zadania dla Torlofa w Nowej Kopalni.
W solucji jest napisane, że trzeba użyć kodów i dobić kopacza... . Jakich kodów trzeba użyć i dlaczego dobić kopacza?  W żadnym przypadku Torlof nie rzuca się na strażników, a po ucieczce z kopalni  w rozmowie  z Lee nie ma wzmianki o Torlofie (tylko o Wilku i Laresie). Jak rozwiązać ten wątek? 
 :huh:
Jak zrobisz zadanie Torlofa, to
Spoiler
powinien się rozpocząć dialog z Torlofem w stylu "że za późno". Następnie dialogi z Jurgenem, Sherem (musi zginąć) i na końcu z Torlofem. Potem ucieczka z WK.

pulkownik1990

pulkownik1990

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie. Mam pytanko. Koło trolla w skrzynce znalazlem zbutwiala kartke czy cos takiego. jak ja chce odczytac to pojawia się jakiś mag Kafu. po tym go zabijam i tyle. 
Czy to jest część jakiejś większej misji czy tylko taka ciekawostka?

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Cytat: Adanos
Cytat: krycha w 2013-12-03, 22:38Ja mam problem z wykonaniem zadania dla Torlofa w Nowej Kopalni.

Spoiler
Jak zrobisz zadanie Torlofa, to Spoilerpowinien się rozpocząć dialog z Torlofem w stylu "że za późno". Następnie dialogi z Jurgenem, Sherem (musi zginąć) i na końcu z Torlofem. Potem ucieczka z WK.
Wszystko zrobiłam jak napisałeś... problem w tym, że
Spoiler
ostatni dialog z Torlofem dotyczy tylko oprawiania zwierzyny.
.. strażnik rzuca sie na mnie, pozostaje ucieczka, która nic nie zmienia... bo dalej jest tak jak wyżej opisałam...

Cytat: pulkownik1990
Witajcie. Mam pytanko. Koło trolla w skrzynce znalazlem zbutwiala kartke czy cos takiego. jak ja chce odczytac to pojawia się jakiś mag Kafu. po tym go zabijam i tyle.
Czy to jest część jakiejś większej misji czy tylko taka ciekawostka?
Spoiler
Jest to część misji wykonywanej dla Leafa... koniecznie przeszukaj maga.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ucieknij z kopalni, wróć i pogadaj z Torlofem.

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Cytat: Adanos
Ucieknij z kopalni, wróć i pogadaj z Torlofem.
Zrobilam tak, bez rezultatu... Sher żyje, strażnik już mnie nie atakuje, a Torlof milczy... może jeszcze raz zacznę 4 rozdział od początku?
W końcu nie ma tego wiele...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry