O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 867330
Odpowiedzi 2478
kkla5544xx
Nystory
CMPunk
pytke15
Thompson The Modders
Kto uczy walki bronią 2h przynajmniej do 60% w 2 rozdziale ?
Mabashi
winchester
"Triumwirat"Znów z problemem przychodzę, m.in. nie mogę powiedzieć Wilkowi o tym, że nie jest sam. Misje Laresa i Torlofa wykonane... Jakaś mała rada?
M36
Witam, mam już ostatnią misję Czas zapłaty. Mam czekać do zmierzchu i wyruszyć na SO, lecz u nikogo nie ma żadnego dialogu, czegoś nie wiem?
Cytat: Mabashi w Dzisiaj o 17:02"Triumwirat"Znów z problemem przychodzę, m.in. nie mogę powiedzieć Wilkowi o tym, że nie jest sam. Misje Laresa i Torlofa wykonane... Jakaś mała rada?Musisz pogadać z Pluskwą czy jak on się tam nazywa - strażnikiem który kręci się obok Wilka.
Wilk woli się nie wychylać. Muszę go przekonać, że nie jest sam, i że najwyższa pora wykopać strażników jak najdalej stąd.
Mam dla ciebie ciekawą wiadomość.
Adanos Administrator
Misiex
jasiuinator
krycha
Gdzie są te paczki z bronią dla Utra te koło areny juz mam ale nie umiem znaleść tych koło targowiska.Brakuje mi jeszcze 5 paczek
Draks
co zrobić w zadaniu polowanie na orków rozmawiam z hesstadem i nie chce ze mną pójść próbowałem używać rozkazu ale wtedy crashuje mi gothic ???
Ja mam problem z wykonaniem zadania dla Torlofa w Nowej Kopalni.W solucji jest napisane, że trzeba użyć kodów i dobić kopacza... . Jakich kodów trzeba użyć i dlaczego dobić kopacza? W żadnym przypadku Torlof nie rzuca się na strażników, a po ucieczce z kopalni w rozmowie z Lee nie ma wzmianki o Torlofie (tylko o Wilku i Laresie). Jak rozwiązać ten wątek?
pulkownik1990
Cytat: krycha w 2013-12-03, 22:38Ja mam problem z wykonaniem zadania dla Torlofa w Nowej Kopalni.W solucji jest napisane, że trzeba użyć kodów i dobić kopacza... . Jakich kodów trzeba użyć i dlaczego dobić kopacza? W żadnym przypadku Torlof nie rzuca się na strażników, a po ucieczce z kopalni w rozmowie z Lee nie ma wzmianki o Torlofie (tylko o Wilku i Laresie). Jak rozwiązać ten wątek? SpoilerJak zrobisz zadanie Torlofa, to Spoilerpowinien się rozpocząć dialog z Torlofem w stylu "że za późno". Następnie dialogi z Jurgenem, Sherem (musi zginąć) i na końcu z Torlofem. Potem ucieczka z WK.
Witajcie. Mam pytanko. Koło trolla w skrzynce znalazlem zbutwiala kartke czy cos takiego. jak ja chce odczytac to pojawia się jakiś mag Kafu. po tym go zabijam i tyle. Czy to jest część jakiejś większej misji czy tylko taka ciekawostka?
Ucieknij z kopalni, wróć i pogadaj z Torlofem.