Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 862149 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 862149

Odpowiedzi 2478

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
teraz mam problem muszę zdobyć ornamenty z zatopionej wież xardasa ale nie mogę 2 skrzyń otworzyć z gdzie znajdę klucz

winroblade

winroblade

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W SO znajdziesz klucz jest on w zamku w skrzyni kruka

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
gdzie znajdę almanach odrodzenia do zadania runiczne ostrze ???

Mabashi

Mabashi

Użytkownicy
posty13
Propsy1
  • Użytkownicy
"Nekromanta"
Mam problem z pomieszczeniem gdzie są te trupy paladynów, sęk w tym, że po zabiciu ich, opróżnienia skrzyń... cholerna brama się nie otwiera, wczytywałem z milion razy i nic... Dodam, że udało mi się za pierwszym razem to zrobić, ale dopadł mnie zaraz po tym crash i teraz stoję w tym bagnie po uszy. Próbowałem też wcześniejszymi zapisami, ale nic to nie skutkowało. Jakieś rady co do tego?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: Mabashi
"Nekromanta"
Mam problem z pomieszczeniem gdzie są te trupy paladynów, sęk w tym, że po zabiciu ich, opróżnienia skrzyń... cholerna brama się nie otwiera, wczytywałem z milion razy i nic... Dodam, że udało mi się za pierwszym razem to zrobić, ale dopadł mnie zaraz po tym crash i teraz stoję w tym bagnie po uszy. Próbowałem też wcześniejszymi zapisami, ale nic to nie skutkowało. Jakieś rady co do tego?
znany bład, wczytaj gre przed wejsciem w ta krypte i proboj do skutku zabij paladynow i od razu idz !

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
na którym regale leży ten  almanach odrodzenia u xardasa w wieży bo nie mogę znaleźć :wstyd:

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Almanach jest w kryjówce nekromanty, a nie w wieży Xardasa.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
a gdzie ta kryjówka jest ????

Brolaf

Brolaf

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Baal torondal nie zagaduje do mnie (to zabrzmiało so gay) i nie mogę zrobić questa z przygotowaniem trucizny, help!

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
co muszę zrobić żeby wykonać zadanie hrabia i te drugi czyje rozkazy wykonuje hrabia ?? pomocy ! :adolf:

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
co muszę zrobić żeby wykonać zadanie hrabia i te drugi czyje rozkazy wykonuje hrabia ?? pomocy ! :adolf:

W innym temacie jest solucja, zamiast pisać 6 zbędnych postów przeczytał byś ją.

http://themodders.org/index.php?topic=21003.0

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W którym miejscu jest skarb jacka w lesie bo szukałem pół godziny i znaleźć nie mogę 

Mabashi

Mabashi

Użytkownicy
posty13
Propsy1
  • Użytkownicy
Cytat: mrdragothic
Cytat: Mabashi"Nekromanta"

znany bład, wczytaj gre przed wejsciem w ta krypte i proboj do skutku zabij paladynow i od razu idz !
Biegnę zabijam moby wcześniejsze lub je omijam, zabijam paladynów i to samo i tak z 20x. Za którymś razem załapało, ale zbugował się Nekromanta rozpoczął rozmowę i znikł, zostało mi tylko pole rozmów (nie mogę się ruszyć). Oczywiście zanim się odbugowało lawa mnie dopadła... Do tej pory nie spotykały mnie bugi, te częste omijałem szerokim łukiem (fart), aż do tej pory.

@Edit
Po czasie wkurzyłem się, przyzwałem go: DMB_1700_Necro, pomogło...

vitax12

vitax12

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby mi ktoś podać kod na czarną perłę dla Jacka Aligatora, szukam tej perły w wyznaczonych miejscach ale nic tam nie ma.

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jest poszukaj innego koloru na glebie, 

powie mi ktoś jak wkładać Runy do miecza runicznego? nauczyłem się już tego u Lee za 30 pkt

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
gdzie znajdę ciało  Carlosa bo chce miecz zabrać swój

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
przy wieży na terytorium orków, będzie leżał w takim zaułku jakby

co z tym wkładaniem run, jak to zrobić? pls o pomoc ;/

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
W ustawieniach gry masz w zmianie klawiszy na samym dole jest opcja więcej klawiszy czy coś takiego. Wchodzisz w to i masz włożenie runy w miecz runiczny. dajesz na np F5 (Piszesz F a potem 5 koło tego) i w ekwipunku namierzasz dowolną runę i na niej F5 i bach! Masz runę w mieczu.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nigdy bym się nie domyślił, stokrotne dzięki xD

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
Witajcie mam do was wielką prośbę niech ktoś kto może wejdzie mi do kopalni bo porozmawiałem z lee o tym że pójde do torlofa i już nie mogę wbić do kopalni zapodaje save http://www.speedyshare.com/2fGUY/savegame10.rar jeśli nie będzie się dało wbić to czy jeśli wpisze kod na torlofa to zadanie pójdzie dalej?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry