O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 862149
Odpowiedzi 2478
Arik
winroblade
Mabashi
Draks
"Nekromanta"Mam problem z pomieszczeniem gdzie są te trupy paladynów, sęk w tym, że po zabiciu ich, opróżnienia skrzyń... cholerna brama się nie otwiera, wczytywałem z milion razy i nic... Dodam, że udało mi się za pierwszym razem to zrobić, ale dopadł mnie zaraz po tym crash i teraz stoję w tym bagnie po uszy. Próbowałem też wcześniejszymi zapisami, ale nic to nie skutkowało. Jakieś rady co do tego?
Splash Moderator
Brolaf
M36
co muszę zrobić żeby wykonać zadanie hrabia i te drugi czyje rozkazy wykonuje hrabia ?? pomocy ! :adolf:
CMPunk
Cytat: Mabashi"Nekromanta"Mam problem z pomieszczeniem gdzie są te trupy paladynów, sęk w tym, że po zabiciu ich, opróżnienia skrzyń... cholerna brama się nie otwiera, wczytywałem z milion razy i nic... Dodam, że udało mi się za pierwszym razem to zrobić, ale dopadł mnie zaraz po tym crash i teraz stoję w tym bagnie po uszy. Próbowałem też wcześniejszymi zapisami, ale nic to nie skutkowało. Jakieś rady co do tego?znany bład, wczytaj gre przed wejsciem w ta krypte i proboj do skutku zabij paladynow i od razu idz !
vitax12
Revolution
Necro59
piotek1919