Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 862158 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 862158

Odpowiedzi 2478

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Też z tym miałem problem :D Po kilkunastu minutach skapłem się że coś "świeci" na czerwono za tym załamaniem, podniosłem to na ślepo i to był właśnie ten topór :D

EDIT: Co mam zrobić w swoim śnie po zielsku od Lestera? Próbuję wejść do świątyni i gine, zapewne mam gdzieś indziej iść tylko nie wiem gdzie dokładnie.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
jakoś nie mogę utrafić

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Co mam zrobić w swoim śnie po zielsku od Lestera? Próbuję wejść do świątyni i gine, zapewne mam gdzieś indziej iść tylko nie wiem gdzie dokładnie.
Pogadaj z wiarusem, a potem z baalem.

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
http://themodders.org/index.php?topic=21003.0

Dla mniej rozgarniętych zapraszam do czytania solucji po 4 rozdziale.

pytke15

pytke15

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam problem w SO, gdy muszę przekonać cieni i kopaczy, przy rozmowie z Guy'em nie mogę go przekonać, coś trzeba zrobić? Grimes i Grim są za.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Prawdopodobnie masz buga (jak ja), gdy pójdziesz za 1 razem do Guy'a i nie podasz konkretnego powodu, to po tym jak przekonasz do siebie Grimesa i Grima, dialog z nim masz spalony. Tzw nie odblokuje się opcja dialogowa u niego już.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Niech ktoś mi zaspoileruje najlepiej na PW zakończenie gry, bo trochę nie ogarniam a jestem chyba w ostatniej lokacji
Spoiler
tam gdzie spotykam się z bezim i Xardasem

pulkownik1990

pulkownik1990

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witajcie.
mam nadzieję że rozwiążecie mój problem.
Poszedłem z Pacho do skarbu i miałem kilof. gdy przychodzi do kopania to tak jakby ten kilof znikal a skrzynia nie wykopana. pomyslem ze moze cos sie popsulo ale przychodze z drugim kilofem i gdy tylko chce zacząć kopac znowu znika.
Pomożecie?

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Muszę dostać się do Starego Obozu, strażnikowi dałam gorzałę... krzyknął "Otworzyć bramę", ale nic się nie dzieje...
Ponawiam pytanie: Jak dostać się do SO?  Może ktoś zna sposób jak ominąć tego "buga", a może ktoś podeśle zapis?

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
idz do bramy przy brzegó lewym tak idz do przodu wciśniesz się w strzeline sorry za błędy to działa tak ja robie zawsze

Brolaf

Brolaf

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema, chciałbym zapytać gdzie dokładnie znajduje się część mapy dla Nefariusa w starym obozie.

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siema, chciałbym zapytać gdzie dokładnie znajduje się część mapy dla Nefariusa w starym obozie.

http://themodders.org/index.php?topic=21003.0

tu znajdziesz.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Gothic 1 Czas Zapłaty  Returning :D

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kto uczy walki bronią 2h przynajmniej do 60% w 2 rozdziale ?

pytke15

pytke15

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Prawdopodobnie masz buga (jak ja), gdy pójdziesz za 1 razem do Guy'a i nie podasz konkretnego powodu, to po tym jak przekonasz do siebie Grimesa i Grima, dialog z nim masz spalony. Tzw nie odblokuje się opcja dialogowa u niego już.

Właśnie w tym problem, że gadam z nim jako 2, także próbowałem jako ostatni i nic :(

winroblade

winroblade

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś jak wykonać zadanie skarb? prowadzę już Nefariusa i dochodzę do tego znaczka i nic nie zagaduje może jakiś screen gdzie trzeba dokładnie stanąć ?

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
koło drzewa dużego idz tam tam lezom weź posog innosa to pogada z tobom chyba to posog innosa

winroblade

winroblade

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
wtf? jaki posąg gdzie to niby jest bo tam mam przy znaczku ( to jest na cmentarzysku orkow) i blizej mam tylko takie drzewko ale to trzeba zejsc na dol schodzę i tam nic nefarius nie gada wiec nie wiem

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie gdzie znajdę almanach do zadania ostrze runiczne ??
I jeszcze jedne zadanie poszukiwacz z kim muszę pogadać żeby się dowiedzieć dla kogo hrabia pracuje ??

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.posozekm jest koło drzewa blisko x na mapie
2.almach jest u nekromana  w poprzednich stronach było pisane gdzie to jest sprawdze zaraz

0 użytkowników
Do góry