Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 867342 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 867342

Odpowiedzi 2478

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
Ok to jedna wątpliwość rozwiana, ale co zrobić z fantem nieśmiertelności Cronosa? Próbowałem się w niego zmienić i zjechać mu życia do zera za pomocą bodajże " j " , niestety to nie działa, przy próbie pomocy którejkolwiek z walczących stron zostaje spacyfikowany przez magów i
najemników.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Zabij Węgorza, nie możesz trafić w żadnego maga. Potem zagadaj do Saturasa i powinno być ok.

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy naprawde trzeba robić zadanie z Rodnayem to jest bez sensu jak wychodzisz z swiątyni i cię crashuje!

Może mi ktoś poradzić co zrobić ,żeby się nie crashowało?

TRoche się powtórze:P

Mam pytanie ma ktoś Save kiedy wychodzi się już z Świątynni po zabiciu Truna(Zadanie"Marzenia Rodnaya"
bo gdy ja wychodze to mnie crashuje. I jak już by ktoś zapodał Save to mam problem bo nie mam Folderu z Savami.

Pomoże ktoś?

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
TRoche się powtórze:P

Mam pytanie ma ktoś Save kiedy wychodzi się już z Świątynni po zabiciu Truna(Zadanie"Marzenia Rodnaya"
bo gdy ja wychodze to mnie crashuje. I jak już by ktoś zapodał Save to mam problem bo nie mam Folderu z Savami.

Pomoże ktoś?

co do świątyń miałem ten sam problem, musisz odpalić nową grę, a ja będzie nowa gra, wczytujesz dany save bo wtedy załaduje wszystkie obiekty, powodzenia.

dojdziesz do pomieszczenia z 2 bramami to tam musisz zapalać pochodnie w odpowiedniej kolejności.

Wiem bo jak się zle zapali to ogniste golemy się pojawiają ,to w jakiej kolejności się zapala?

Po wejściu do pomieszczenia udajesz się do prawych drzwi, zapalasz prawy,lewy, potem patrzysz się na wejście którym wszedłeś, i zapalasz prawy, na końcu ostatnie drzwi i zapalasz lewy, drzwi sie otwierają, nastepna lokacja to przełączniki i cutscenka, zapisz sobie przed tym, bo czasami cutscenka sie buguje i nie idziesz za roderickiem wgłab pomieszczenia.

Podsyłam swój save, zanim jeszcze wejde do środka, jeśli komuś pójdzie i uda mu sie wejść do kopalni bez krasza, to podeśle mi save z zapisem ze środka? z góry dzięki.

http://www.speedyshare.com/ZARbc/savegame1.zip

Ponawiam prośbę. Mógłby ktoś wejść do kopalni, zapisać grę i podesłać mi save? bo mi kraszuje nie wiem jak u was będzie.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
heh z ta nowa gra i wczytanie save, działa mi finał :D 

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
fuck... nie działa z tą mapą nefariusa ;/ otworzyłem ja przed samym hrabią i nic dalej "koniec"  tylko  mam jeszcze prośbę mógłby mi ktoś podesłać kod na Węgorza bo go zabiłem zanim ze mną pogadał chyba 

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam prośbę. Mógłby ktoś wejść do kopalni, zapisać grę i podesłać mi save? bo mi kraszuje nie wiem jak u was będzie.

ogólnie to z momentu twojego save wejście do kopalni nie jest potrzebne, najpierw musisz porozmawiać z laresem a następnie z lee i wybrać że pomożesz torlofowi.

w sumie żeby sprawdzić jak to wygląda to wróciłem do laresa i lee i wybrałem to zadanie, po wejściu do środka zamieniasz 2 zdania z torlofem i nic się nie dzieje, strażnicy nie atakują i chyba trzeba wrócić poinformować lee. a potem musisz pogadać z cordem o zadaniu z konwojami bo je automatycznie aktywuje rozmowa z lee.

ogólnie to wziąłem zadanie z torlofem od lee i wszedłem ci do kopalnii.
http://www.speedyshare.com/tYQFD/savegame1.rar

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniami Diego/Kolaborant. Jedyną opcją u Balama jest KONIEC. Mam już truciznę i szynkę (50 sztuk normalnej się uzbierało, chyba że to musi być jakaś specjalna?). W zadaniu "Kolaborant" jest napisane że powinienem przepytać Balama ale miał on tylko opcje związane z zadaniem "Diego". Jakiś bug, czy powinienem z kimś jeszcze porozmawiać? U Urfa żadnych opcji dialogowych nie ma, tak samo u Strażnika Lochu oraz Bullita

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: mrdragothic
heh z ta nowa gra i wczytanie save, działa mi finał
A ja dzięki temu przeszedłem Czas Zapłaty , ah spadł mi ciężar z serca . Nie mogłem sobie darować ze tyci mi brakuje do przejścia moda :d Dzięki M36 :d

PS: mrdragothic już nie jesteś jedyna osoba która przeszła CZ :d
A co do zakończenia
Spoiler
Szkoda ze Rick umiera, liczyłem ze jednak jakoś się uratuje

Moda oceniam na 8/10. Dałbym więcej gdyby nie było tyle bugów .

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Czy tak  wygląda lekki pancerz myśliwego - otrzymany od Foxa po zdobyciu Starej Kopalni?
https://dl.dropboxusercontent.com/u/8685107/lekki%20pancerz%20my%C5%9Bliwego.jpg

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Mam problem z zadaniami Diego/Kolaborant. Jedyną opcją u Balama jest KONIEC. Mam już truciznę i szynkę (50 sztuk normalnej się uzbierało, chyba że to musi być jakaś specjalna?). W zadaniu "Kolaborant" jest napisane że powinienem przepytać Balama ale miał on tylko opcje związane z zadaniem "Diego". Jakiś bug, czy powinienem z kimś jeszcze porozmawiać? U Urfa żadnych opcji dialogowych nie ma, tak samo u Strażnika Lochu oraz Bullita
Musisz z nim porozmawiać między 20 a 24.

Czy tak  wygląda lekki pancerz myśliwego - otrzymany od Foxa po zdobyciu Starej Kopalni?
https://dl.dropboxusercontent.com/u/8685107/lekki%20pancerz%20my%C5%9Bliwego.jpg
Tak, jest to zmodyfikowana lekka zbroja najemnika (w Gothicu nieużywana).

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Cytat:

Cytat: krycha w Dzisiaj o 07:06

Tak, jest to zmodyfikowana lekka zbroja najemnika (w Gothicu nieużywana).

Na mój gust trochę za lekka, można było dołożyć co nie co...

maatteeusz

maatteeusz

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzień dobry, cześć i czołem.
Mam problem z zadaniem "Orle Gniazdo". Nie mam opcji dialogowej umówienia się z Nią w celu spółkowania, nie mam możliwości poproszenia kogokolwiek o bycie świadkiem, a ten pachołek Krisa, którego imię zaczyna się na literę "p", chce mnie zaatakować za to, że wtykam nos w nie swoje sprawy:( Co powinienem zrobić?

Tak zupełnie BTW, byłem cichym kibicem powstania modyfikacji od dość dawnych czasów i z tego miejsca - już nieco głośniej, pragnę pogratulować ukończenia tego dzieła:) Z pewnością jest wiele takich osób jak ja, takich, którzy nie udzielali się na forum a jedynie cicho i cierpliwie czekali aż modyfikacja wyjdzie. Opłacało się czekać:) Każdej z tych osób - tak jak mi, z pewnością kamień spadł z serca, że Czas Zapłaty ujrzał światło dzienne. Tym bardziej, że ta modyfikacja to już chyba ostatnie podrygi moje, jak i innych z Gothiciem:) Za starzy już na to jesteśmy:P
Jeszcze raz dziękuję za moda i mam nadzieję, że ktoś mnie wspomoże z zadaniem:P

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Jestem przed bramą Starego Obozu... strażnik dostał spirit, krzyknął "otwierać bramę" i... nic się nie dzieje. Czy trzeba zrobić coś jeszcze?
Te bugi mnie wykończą...  :facepalm:

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem "Orle Gniazdo". Nie mam opcji dialogowej umówienia się z Nią w celu spółkowania, nie mam możliwości poproszenia kogokolwiek o bycie świadkiem, a ten pachołek Krisa, którego imię zaczyna się na literę "p", chce mnie zaatakować za to, że wtykam nos w nie swoje sprawy:( Co powinienem zrobić?

Jak pobijesz tego strażnika to pojawi się u niego nowa opcja dialogowa. Odpowiedziałeś poprawnie na wszystkie zagadki Siódemki?

maatteeusz

maatteeusz

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jak pobijesz tego strażnika to pojawi się u niego nowa opcja dialogowa. Odpowiedziałeś poprawnie na wszystkie zagadki Siódemki?

Och! Dzięki wielkie za odpowiedź, niestety na chwilę obecną jestem za słaby na pobicie tego osobnika, a nie mogę z Orlego Gniazda wyjść, bo mnie zawracają:P A na zagadki odpowiedziałem, super quest:) Coś wykombinuję, dzięki raz jeszcze. Myślałem, że to jakiś bug, bo cholercia, on mnie później dobijał, ale już jest wszystko jasne:)
Pozdrawiam.

P.S. Również BTW, sory, że głowę zawracam, ale zrobiłem sobie spacerek po dolinie zobaczyć jak wygląda w modyfikacji. Nowy Obóz jest zdobyty przez czerwonych, ale w Wolnej Kopalni wciąż są najemnicy i kreci. To jest bug, czy to jest zgodne z fabułą?
Wiem, że pytanie głupie:)

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Od tego na P wystarczy uciec, potem sam zagada i zadanie ruszy. Co do WK, to chyba to nie jest bug, bo ktos tam mówił, chyba Gorn czy Lares, że część Najemników przeszła na stronę wroga. A kretów nie zabijali, żeby nie pozbywać się darmowej siły roboczej. 

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka

Wie ktoś jak mam odkopać te skarby w misji "W poszukiwaniu skarbów" ? 

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
1lvl - 10PN. (1 dodatkowy PN co poziom)
2lvl - 20PN. (3 dodatkowe PN co poziom)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry