Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1013350 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1013350

Odpowiedzi 2478

kubaper

kubaper

Użytkownicy
posty10
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Idź spać do północy, wyjdź przed namiot i po prawej będzie stał Bukhart. U mnie jak odszedłem do ogniska i wróciłem na jego miejsce to grzebał w skrzynkach.

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę ciphera?.
Dobra jest w wk tylko crashuje mnie jak chcę wejść :D

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć . Może mi ktoś powiedzieć gdzie dokładnie mam stać w misji od Snow'a Nocny złodziej , bo stoję przy 2 skrzynkach całą noc i nic się nie dzieje .

musisz stanać o godzinie 0:13 najlepiej o 0:30, zapisać i wczytać gre, wtedy pójdzie na miejsce.

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam mam problem z Misją w której musimy razem z Rodickiem(nie pamiętam dokładnie imienia ale tego ducha z wieży mgieł)
Więc Przeteleportowałem się z nim do tej świątynni czy co to jest i nie wiem co dalej zrobić gdyż w Poradniku jest opisane ,ale nic się nie dzieje i nie ma Rodicka(Ducha.)

Prosze o pomoc!

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
W poradniku jest fajnie opisane tylko musisz trochę pomyśleć bo da się nawet z solucją zgubić. Roderik pojawi się dopiero później, idź dalej. 

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Poszłem Dalej ,otworzyłem brame  z Kodem na otwarcie (3-1-2-6-4-5),dalej doszłem do pokoju z 3-4 przejsciami i doszłem do pokoju w którym musze się przemienić w chrząszcza i krwiopijce pociągłem 2 dzwignie i dalej nie wiem co zrobić.

Przyznam się ,że w tym miejscu grałem troche na kodach bo moja postać nie potrafi zadawac obrażeń Szkieletom itp. potrzebuje jakiegoś miecz...jesli tak poda ktoś kod?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
no na szkielety to moze jakas buława sie przyda :D

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
na szkielety albo ogniste czary albo bronie białe np miecze/buławy

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No dobra mam Wyrok Wojownika ale dalej nie wiem co zrobić bo to może bug jesli się mylę to pomóż ktoś.

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
mam problem z zadaniem, ornamenty, dostałem od nefariusa mapę z lokacją ostatniego kawałka ornamentu, (wcześniej przyniosłem im tylko jeden, saturas mnie do siebie teleportował, piszę to gdyż może powinienem dorwać inne wcześniej, ale nic mi nie wiadomo) idę do klasztoru zmiennokształtnych ale tam nic nie ma, ani ornamentu ani żadnego z ludzi hrabiego czy nawet jego we własnej osobie.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
@Online RavenHS, Żaden bug, tam prócz wywalania przy wczytywaniu żadnego buga nie uraczyłem - no może przy walce finałowej napotkasz na jakiegoś buga, ale to na końcu. Nie wiem po co tam poszedłeś skoro nawet ze szkieletami nie dajesz rady, ja tam je na ciosa/2/czasem 3 miałem, one za to jak zadają to sporo biorą, więc musisz mocno je obijać. Czytaj poradnik bo w tych podziemiach bez niego nie da rady przejść.

@Orzeszek, Musisz iść do tej jaskini w której jest cieniostwór, wejścia do niej nie da się przegapić... po drodze spotkasz Węgorza, który powie ci, że Hrabia już na ciebie czeka, przejdziesz przez drzwi i pogadasz z Hrabią, po czym zagadaj do Węgorza i zostaniesz przeteleportowany do Saturasa

Pytanie: Można bezpardonowo rozwalić orków w ich mieście? Mam 4 rozdział i w sumie podbiłbym sobie expa trochę.

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
dojdziesz do pomieszczenia z 2 bramami to tam musisz zapalać pochodnie w odpowiedniej kolejności.

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
mam problem z zadaniem, ornamenty, dostałem od nefariusa mapę z lokacją ostatniego kawałka ornamentu, (wcześniej przyniosłem im tylko jeden, saturas mnie do siebie teleportował, piszę to gdyż może powinienem dorwać inne wcześniej, ale nic mi nie wiadomo) idę do klasztoru zmiennokształtnych ale tam nic nie ma, ani ornamentu ani żadnego z ludzi hrabiego czy nawet jego we własnej osobie.

Musisz przeczytać mape i iśc tam gdzie w normalnym g1 z gornem po kamien ogniskujacy idziesz. Wiem, trudne, jak nie będzie węgorza musisz go przyzwać kodami.

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Jestem w 2 rozdziale. Ratford polecił zlikwidować patrole, zabrał 10 mieczy i kazał odpocząć...  i koniec... nie ma dla mnie  żadnych zadań... czekam, śpię, poluję, śpię itd....  bez rezultatu. Ratford niczego ode mnie nie chce, a wiem że następnym zadaniem  jest wyprawa  do Nowego Obozu...
Jest to już 2 moje podejście... w pierwszym podejściu po zlikwidowaniu strażników w Starej Kopalni Cavalorn się zaciął... zresztą do walki  nie dołączył  Angus... podobnie, żadnych opcji, żadnych poleceń.
Co mam robić, bo nie wiem czy stać mnie na trzecie podejście, tym bardziej, że nie wiem co tym razem wyskoczy... a chciałabym sobie pograć...  :facepalm:

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
dojdziesz do pomieszczenia z 2 bramami to tam musisz zapalać pochodnie w odpowiedniej kolejności.

Wiem bo jak się zle zapali to ogniste golemy się pojawiają ,to w jakiej kolejności się zapala?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Nie wierze, że zatytułowali wersję 1.0 "Pełną wersją". Od trzeciego rozdziału bugi na każdym kroku.

Jakieś rady na Jurgena z kopalni, który nie dość że chce mnie zabić bezpodstawnie to jest nieśmiertelny?

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Z Jurgenem to musisz użyć kodu, jak zacznie nawalać w Shera to ucieknij stamtąd - ucieknij z pola widzenia. Po czym wróć, a Shera zabij kodem "kill" . Wtedy zagadaj do Torlofa i zadanie ruszy. :)

Pytanie: Można bezpardonowo rozwalić orków w ich mieście? Mam 4 rozdział i w sumie podbiłbym sobie expa trochę.

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie ma ktoś Save kiedy wychodzi się już z Świątynni po zabiciu Truna(Zadanie"Marzenia Rodnaya"
bo gdy ja wychodze to mnie crashuje. I jak już by ktoś zapodał Save to mam problem bo nie mam Folderu z Savami.

Pomoże ktoś?

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
To znowu ja :D, dzięki za pomoc, okazało się że muszę przeczytać wszystkie mapy  z domniemanymi miejscami ukrycia ornamentu jakie do tej pory posiadałem aby w jaskini pojawił się Węgorz. Tym razem mam inny problem zdobyłem wszystkie ornamenty, oddaje je Saturasowi, zwołuje wszystkich na dziedziniec przed twierdzą i tam mają odprawić rytuał, po wybraniu opcji dialogowej, coś w stylu zaczynajmy, pojawia się Węgorz i próbuje ubić Cronosa, tyle, że ten skurczybyk jest nieśmiertelny  (Cronos rzecz jasna) i toczą swój epicki pojedynek bez końca. Co dziwne mam aktywną misje "Poszukiwacz" i ostatni wpis w wielkim skrócie brzmi, że mam zaplanowaną wycieczkę do zatopionej wieży Xardasa, klucz już zdobyłem ze skrzyni Kruka wcześniej, może nie powinienem, może powinienem spróbować ją otworzyć złamać parę wytrychów i wrócić do Merordiana a ten wysłałby mnie na poszukiwanie sposobu otwarcia skrzyni i zachował bym wtedy linie fabularną.

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Dobrze zrobiłeś, nie przejmuj się tym zadaniem poszukiwacz, nie ma ono chyba zakończenia.

0 użytkowników
Do góry