Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1017672 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1017672

Odpowiedzi 2478

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Otóż chodzi mi o zadanie "Poszukiwacz". Merdarion każe nam przeszukać zatopioną wieże Xardasa. Jednakże są tam 2 skrzynie które są zamknięte.
Przeczytałem kilka stron wcześniej że klucz do tych skrzyń jest w kufrze Kruka.
Moje pytanie:
Ma teraz lecieć do starego obozu i na szybko otworzyć skrzynię Kruka, by zdobyć klucz?
Bo przyznam szczerze - to jest trochę głupie. (Ze względu na to, że wszyscy mnie atakują i pokazanie się tam jest moim zdaniem nieklimatyczne)

No niestety musisz jakoś sobie zaradzić, najlepiej pod osłoną nocy, jeśli masz armor strażnika to załóż, może coś to da.

gdzie jest ten baal T-cośtam (nie chodzi o tarana z obozu rebeliantów) chodzi o tego z questa z bagiennym potworem
Powinien się pojawić w obozie rebeliantów przed chatą draxa, oczywiście nie pojawia się on odrazu tylko podczas prowadzenia fabuły, zagladaj od czasu do czasu do OR.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
ZarzaPL - dlaczego wszyscy cie atakują? Na jakim etapie gry jesteś? Mnie w 4 rozdziale nie atakują, dopiero teraz ukradłem wytrych rączki.

pytke15

pytke15

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Proszę o save najlepiej w głębi lub przed. Z góry dziękuję

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Jestem w końcówce trzeciego rozdziału. (Z zadań głównych zostało mi tylko poinformowanie łowców trolli o ataku na obóz)

Dzięki za poprzednią odpowiedź, jednakże mam jeszcze jedno pytanie.
Otóż do przywrócenia mieczowi runicznego dawnej potęgi zostaje mi tylko przyniesienie almanachu (Zdobyłem poparcia wszystkich kapłanów). I Moje pytanie: Gdzie znajdę ten almanach? lub... Czy to się rozwiążę z dalszą fabułą?

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jestem w końcówce trzeciego rozdziału. (Z zadań głównych zostało mi tylko poinformowanie łowców trolli o ataku na obóz)

Dzięki za poprzednią odpowiedź, jednakże mam jeszcze jedno pytanie.
Otóż do przywrócenia mieczowi runicznego dawnej potęgi zostaje mi tylko przyniesienie almanachu (Zdobyłem poparcia wszystkich kapłanów). I Moje pytanie: Gdzie znajdę ten almanach? lub... Czy to się rozwiążę z dalszą fabułą?

w 4 rozdziale dostaniesz od larena zadanie na znalezienie almanachu a dopiero na początku 5 rozdziału można przywrócić mieczowi dawną moc,(żeby przekonać magów wody do pomocy musisz wykonywać ich zadania aż nie spłacisz długu lee.). Taka rada wskazówki na temat nekromanty znajdziesz nieopodal placu wymian.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Emm... Nie wiem czy to dobrze, ale ja ten dług Lee spłaciłem w trzecim rozdziale (przed chwilą).

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
co zrobić żeby zacząć 5 rozdział? znaczy się już zabiłem potwora na bagnach, do rytuału  wszytko gotowe, aczkolwiek czy quest z ornamentami jest wymagany do skończenia gry? u mnie niestety po podniesieniu pierwszego pojawia się hrabia i jedyna opcja "koniec" i nic się nie da zrobić WTF   tak samo z tym rytuałem miecza runicznego, jest taki problem że u nefariusa i innych magów też jest tylko "koniec" i nie da się poruszyć fabuły...

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
co zrobić żeby zacząć 5 rozdział? znaczy się już zabiłem potwora na bagnach, do rytuału  wszytko gotowe, aczkolwiek czy quest z ornamentami jest wymagany do skończenia gry? u mnie niestety po podniesieniu pierwszego pojawia się hrabia i jedyna opcja "koniec" i nic się nie da zrobić WTF   tak samo z tym rytuałem miecza runicznego, jest taki problem że u nefariusa i innych magów też jest tylko "koniec" i nie da się poruszyć fabuły...

Jeśli chodzi o questy z ornamentami, to przy każdej lokacji zawsze się pojawia hrabia(nie zabijaj go) i z tobą pogada, za każdym razem pojawi się węgorz i będzie z tobą walczył, a ornamenty (prawie wszystkie) zabierze ci hrabia, w klasztorze zmienokształtnych czy jakoś tak też będzie hrabia, lecz będziesz musiał koło niego zrespić węgorza(bynajmniej ja musialem bo mi sie nie pojawił), żeby z tobą pogadał a potem będziesz mógł pogadać z hrabią, i potem znów z węgorzem tak zakończysz questa na zbieranie ornamentów.

Emm... Nie wiem czy to dobrze, ale ja ten dług Lee spłaciłem w trzecim rozdziale (przed chwilą).

trochę wcześnie, idz teraz do łowców poinformuj o ataku, po czym po walce rozpocznie się 4 rozdział, zabawa z ornamentami jest tylko po to, aby myxir pomógł ci przy składaniu do kupy miecza runicznego oraz by lee mógł przejąć spowrotem NO. (bedziesz musiał iśc tam jeszcze raz po kolejne questy od nefariusa, ale to dopiero jak laren ci będzie kazał.

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam problem z zadaniem marzenie roodneya nie mogę znaleźć drugiego przełącznika  cytadeli orków jeden jest ten na gorze wcisnąłem ale nie wiem co z drugim znalazłem jakiś na boku wierzy ale nie mogę dostać się do niego strzelanie z łuku/kuszy tez nic nie pomaga co robić??

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
aha, czyli chuj bo do mnie nie zagaduje...  no ale może zrobię tak : przy pierwszym nic się nie dzieje ale jakbym znał lokalizacje następnego to może wtedy? chodziarz nie wiem czy to nie działa tak że dopiero jak pogadam z magiem wody to się ten kamień respi...

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Mam kolejne pytanie. (wybaczcie, jednakże ten mod nie jest wolny od bugów/nielogicznych misji)

W bitwie o obóz rebeliantów zginął u mnie Rodney.
I moje pytanie:
Czy dobrze zrobiłem, że wskrzesiłem go kodami, czy on zwyczajnie MIAŁ zginąć?

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
raczej dobrze, u mnie nie ginął 

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Z ornamentami trzeba mapę z lokalizacją przeczytać, miałem ten sam problem i adanos pomógł go rozwiązać.

kubaper

kubaper

Użytkownicy
posty10
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak znaleźć te skarby do wykopania? Jestem na tym płaskowyżu z zębaczami i sztyletnikiem i nie wiem gdzie i jak kopać.

@edit dobra już znalazłem

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
kolo drzewa znajdziesz taka czarna plamę naciśnij ctrl pojawi ci się kilof i strzałkę do gory rozpoczniesz kopanie

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Ten mod naprawdę jest AŻ TAK zbugowany, że nie można kupować zbrój myśliwych od Foxa?

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Przywołaj sobie kodem zbroje bryłki odłóż do kufra albo podczas uciekania przed lawą weź ciężką zbroje strażnika świątynnego ;).

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
mam problem z zadaniem marzenie roodneya nie mogę znaleźć drugiego przełącznika  cytadeli orków jeden jest ten na gorze wcisnąłem ale nie wiem co z drugim znalazłem jakiś na boku wierzy ale nie mogę dostać się do niego strzelanie z łuku/kuszy tez nic nie pomaga co robić??

na dole na którejś ze skał będzie, poszukaj.

kubaper

kubaper

Użytkownicy
posty10
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Teraz dla odmiany nie umiem znaleźć tego skarbu w lesie ;D Gdzie on dokładnie leży? Przez te drzewa i kamienie nie mogę zobaczyć żadnej innej plamy ;p

Beawolf

Beawolf

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć . Może mi ktoś powiedzieć gdzie dokładnie mam stać w misji od Snow'a Nocny złodziej , bo stoję przy 2 skrzynkach całą noc i nic się nie dzieje .

0 użytkowników
Do góry