O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 862151
Odpowiedzi 2478
Kingston
Draks
Araxus1995
Doman
pytke15
Co Zrobić żeby Kruk się odezwał do mnie w orlim gnieździe?
Witam. Mam problem z zadaniem "Szpieg Gomeza". Gdy znów rozmawiam z wszystkimi w obozie, powinienem mieć dialog z Cavalornem, ale nic takiego nie ma, Liczę, że ktoś pomoże
Cytat: Araxus1995 w Dzisiaj o 20:07Co Zrobić żeby Kruk się odezwał do mnie w orlim gnieździe?O co chodzi z zadaniem Hrabia mówię krukowi w zamku zeby mnie teleportował do orlego Gniazda i gadam do Kruka żebym wypowiedział inkantacje i w dialogu nie ma nic o co chodzi z tym zadaniem? Co zrobic żeby kruk się odezwał?
Witam,mam problem. Otóż źle poprowadziłem rozmowę z Guy'em w misji gdzie trzeba przekonać kopaczy no i niestety nie posiadam save'u sprzed (a jak już to zapisanego 2 dni wcześniej). Jest jakiś sposób żeby to obejść? Może można jakiegoś kodu użyć?Pozdrawiam
Revolution
M36
przemek273
Brolaf
no dobra, gdzie jest almanach do questa z mieczem? bo po rozmowie z Xardasem nic nie wynika, tylko to że mi pomoże jak wszystko już przygotuje... ehh co jak co ale do tego moda przydałby się skończony poradnik...
wie ktoś gdzie są rozsiane kawałki mapy dla nefariusa?
Spoiler- wieża gomeza, jedna ze skrzyń, albo rzucona gdzieś za pakami, żeby nie dało się łatwo znaleźć.- zatopiona wieża Xardasa, jedna ze skrzyń.- chata Cavalorne'a, prywatna skrzynia szefa rebeliantów.- szczyt klasztoru zmiennokształtnych tam gdzie jest ta skrzynia i troll.- karczma w Nowym Obozie, jedna ze skrzyń, tam gdzie się pędzi bimber.- świątynia na bagnach, jedna ze skrzyń.- jak się idzie do orków, mija się Pacho, po prawej są te kamienne występy po których można wejść wyżej. Tam jest jaskinia po drodze, wrzuć tam skrzynię i jeden kawałek mapy
Lansjer Rzeka
Baggio DreamVader
ZarzaPL