Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 862151 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 862151

Odpowiedzi 2478

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
gdzie mozna jakis pierwszy helm znalesc?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
nie ma hełmow, był jeden pod kodem test cos tam ale zle zrobiony.

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Co Zrobić żeby Kruk się odezwał do mnie w orlim gnieździe?

Doman

Doman

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Witam,
mam problem. Otóż źle poprowadziłem rozmowę z Guy'em w misji gdzie trzeba przekonać kopaczy no i niestety nie posiadam save'u sprzed (a jak już to zapisanego 2 dni wcześniej). Jest jakiś sposób żeby to obejść? Może można jakiegoś kodu użyć?
Pozdrawiam

pytke15

pytke15

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dirklan oprócz  Cavalorna powinno być 13 ludzi? Można prosić save z głebią?

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
O co chodzi z zadaniem Hrabia mówię krukowi w zamku zeby mnie teleportował do orlego Gniazda i gadam do Kruka żebym wypowiedział inkantacje i w dialogu  nie ma nic o co chodzi z tym zadaniem? Co zrobic żeby kruk się odezwał?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: pytke15
Witam. Mam problem z zadaniem "Szpieg Gomeza". Gdy znów rozmawiam z wszystkimi w obozie, powinienem mieć dialog z Cavalornem, ale nic takiego nie ma, Liczę, że ktoś pomoże
jak mozna Ci tu pomoc pogadaj znowu z all.

Cytat: Araxus1995
Cytat: Araxus1995 w Dzisiaj o 20:07Co Zrobić żeby Kruk się odezwał do mnie w orlim gnieździe?O co chodzi z zadaniem Hrabia mówię krukowi w zamku zeby mnie teleportował do orlego Gniazda i gadam do Kruka żebym wypowiedział inkantacje i w dialogu  nie ma nic o co chodzi z tym zadaniem? Co zrobic żeby kruk się odezwał?
japierdole, było to juz pisane to jest BUG i niejest to fabuła, jest to zadanie poboczne, zrob wszystkie zadania dla najemnikow konowje i inne pierdoły.

Cytat: Doman
Witam,
mam problem. Otóż źle poprowadziłem rozmowę z Guy'em w misji gdzie trzeba przekonać kopaczy no i niestety nie posiadam save'u sprzed (a jak już to zapisanego 2 dni wcześniej). Jest jakiś sposób żeby to obejść? Może można jakiegoś kodu użyć?
Pozdrawiam
no to juz jest niestety twoja głupota, na ktora nie ma ratunku, ja zawsze robiłem kopie savewow.

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no dobra, gdzie jest almanach do questa z mieczem? bo po rozmowie z Xardasem nic nie wynika, tylko to że mi pomoże jak wszystko już przygotuje... ehh co jak co ale do tego moda przydałby się skończony poradnik...

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
czekam na odp. dotyczacą miecza runicznego? ja do niego runy wkładać...

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Mam problem z zadaniem ornamenty dla magów. Mam przekazać wiadomość od lee Jarwisowi, ale niestety w poradniku pisze, że jest on w skrytce piwosza (tam gdzie alkohole) a u mnie jest ona zawalona ! Co mam robić (mogą być wszelkiego rodzaju kody i bugi itp) ? Wcześniejszy save nie wchodzi w grę. Za dużo do nadrobienia.

Brolaf

Brolaf

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z questem, gdzie mam porozmawiać z posłańcem Urta. Gdy bezi zabił strażników a ja pobiegłem do Rathforda - nie mam odpowiedniej opcji dialogowej i nie mogę posunąć się dalej w fabule, pomocy .

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
musisz pogadać z bezim,po walce,  potem powinna się pojawić opcja dialogowa, btw podczas takich "cutscenek" NIGDY nie rób nic typu wyjmowanie broni itd bo potem się tak właśnie buguje - prawdopodobnie coś zrobiłeś podczas filmiku dlatego nie masz dialogu 
PS. wciąż czekam na odpowiedź QQ

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: Araxus1995
kurwa nic to jest bug, i jest to zadanie poboczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat: Revolution
no dobra, gdzie jest almanach do questa z mieczem? bo po rozmowie z Xardasem nic nie wynika, tylko to że mi pomoże jak wszystko już przygotuje... ehh co jak co ale do tego moda przydałby się skończony poradnik...
japierdole, pisałem o tym kilka stron wczesniej, papatrz troche do tylu, pisał o tym znow nie bede.

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
przestań  przeklinać i się irytować bez powodu idioto, nikt nie będzie jak debil szukał 30 stron wcześniej jednego słowa , dlatego się powtarzają pytania... tak trudno to zrozumieć?

wie ktoś gdzie są rozsiane kawałki mapy dla nefariusa?

PS. mrdragothic istnieje coś takiego jak znaki diakrytyczne polecam poczytać o tym i nie kompromitować się dalej  ;)

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem od laresa "do ostatniej kropli krwi", mianowicie w dzienniku piszę żeby coś z tym zrobić, wiec udaje się do kopalni, po drodze zabijając wszystkich strazników co się na mnie rzucą, i po wejściu do kopalni generuje crash'a z tym oto błedem:

Spoiler

##edit
Podsyłam swój save, zanim jeszcze wejde do środka, jeśli komuś pójdzie i uda mu sie wejść do kopalni bez krasza, to podeśle mi save z zapisem ze środka? z góry dzięki.

http://www.speedyshare.com/ZARbc/savegame1.zip

###

wie ktoś gdzie są rozsiane kawałki mapy dla nefariusa?

Spoiler
- wieża gomeza, jedna ze skrzyń, albo rzucona gdzieś za pakami, żeby nie dało się łatwo znaleźć.
- zatopiona wieża Xardasa, jedna ze skrzyń.
- chata Cavalorne'a, prywatna skrzynia szefa rebeliantów.
- szczyt klasztoru zmiennokształtnych tam gdzie jest ta skrzynia i troll.
- karczma w Nowym Obozie, jedna ze skrzyń, tam gdzie się pędzi bimber.
- świątynia na bagnach, jedna ze skrzyń.
- jak się idzie do orków, mija się Pacho, po prawej są te kamienne występy po których można wejść wyżej. Tam jest jaskinia po drodze, wrzuć tam skrzynię i jeden kawałek mapy

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Cofam, wcześniejszą wypowiedź. Przejrzałem chyba 2 razy temat główny i nie zauważyłem nawet tego poradnika.

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
jak mam wykonać misje w obozie łowców trolli z tym złodziejem? czekam jak napisane w poradniku między 0:19 a 3:00 i nic się nie dzieje. Gdzie mam dokładnie stanąć?

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Mi oraz innym pomaga zapisanie i wczytanie gry gdy będziesz stał tam na warcie. Wtedy po chwili złodziej powinien tam podejść.

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie jest ten baal T-cośtam (nie chodzi o tarana z obozu rebeliantów) chodzi o tego z questa z bagiennym potworem

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Witam. Mam kolejny problem.

Wedle rad przeczytanych w tym temacie poszperałem po kilku wcześniejszych stronach w poszukiwaniu odpowiedzi. Pomogło mi to w połowie.

Otóż chodzi mi o zadanie "Poszukiwacz". Merdarion każe nam przeszukać zatopioną wieże Xardasa. Jednakże są tam 2 skrzynie które są zamknięte. 
Przeczytałem kilka stron wcześniej że klucz do tych skrzyń jest w kufrze Kruka. 
Moje pytanie:
Ma teraz lecieć do starego obozu i na szybko otworzyć skrzynię Kruka, by zdobyć klucz?
Bo przyznam szczerze - to jest trochę głupie. (Ze względu na to, że wszyscy mnie atakują i pokazanie się tam jest moim zdaniem nieklimatyczne)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry