Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1019588 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1019588

Odpowiedzi 2478

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
CZYTAJ PORADNIK, przed pójściem do kiry trzeba zrobić zadania w obozie duch jest na szczycie wieży i pojawia się o północy.Naprawdę nic by się nie stało jakbyś czytał poradnik i poprzednie strony tego tematu..

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Hej, jak przejść zadanie z konwojami?.Organizuje tych dwóch strażników idę do kharima i Rick mówi, że konwój nie pójdzie.Idę z konwojem i nic się potem nie dzieje, co zrobiłem źle?.
Spoiler
Masz na to jeden dzień. Jeśli nie spotkasz się w przeciągu dnia z Kharimem, to zawodzisz.
Jeśli już udało ci się zebrać konwój i doszło do dialogu:
- To na co czekamy?
- Na to aż wytrzeźwiejesz.
- Nie bądź śmieszny, po pijaku przynajmniej trzeźwo myślę.
- Idziemy po resztę zbieraniny.
to też przegrałeś, bo ruszasz już z konwojem.

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od Foxa otrzymałem zadanie rozdania mieczy. Cavalorn nie przyjął i zadanie jest nieukończone, a ponownie z nim na ten temat nie mogłem porozmawiać. Czy musi to zadanie być wykonane, żeby porozmawiać z Kirą?
Czyżby wybranie złej kwestii w rozmowie z Cavalornem uniemożliwiało wykonanie tego zadania?
Widzę też, że zadanie "Marzenia Rodneya" też jest niedopracowane. Wiem, że muszę iść do Wieży Mgieł. Szkoda tylko, że nie dowiedziałem się, że mam poczekać do nocy na jakiegoś ducha.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
japierdole czytaj poradnik, z tymi mieczami jest w poradniku, powiedz mu zeby wziaoł dla ciebie

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Gdzie jest kufer hrabiego ;d?.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Czemu ten kutas Milten zabija mnie zawsze po odparciu ataku strażników?!

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Krystian2222
Gdzie jest kufer hrabiego ;d?.
Tez mialem z tym problem a to dlatego ze kufra hrabiego nie ma :d Zrob tak , jak juz zabiłeś Fletchera to pogadaj z Gornem i następnie z Lee który ci da rune.

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: mrdragothic
japierdole czytaj poradnik, z tymi mieczami jest w poradniku, powiedz mu zeby wziaoł dla ciebie
Po pierwsze mógłbyś nie używać wulgaryzmów, bo to nie czyni cię bardziej dojrzałym. Po drugie ten poradnik jest słabo napisany i nie przewiduje innych wyborów, które mógł podjąć gracz. A po trzecie wydaje mi się, że nie zrozumiałeś mojego postu. Napisałem przecież, że rozmawiałem z Cavalornem i wybrałem INNĄ kwestię, a drugi raz z nim porozmawiać nie mogę. Wcześniejszego zapisu też nie chce mi się wczytywać, bo musiałbym nadrabiać kilka godzin.
Pierwszy raz spotykam się z tym, że wybranie innej kwestii dialogowej niż przewidują to twórcy blokuje wykonanie questa.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Pomoc w zadaniach i w rozgrywce
#1168 2013-11-20, 16:14(Ostatnia zmiana: 2013-11-20, 16:24)
To szkoda że pierwszy raz się z czymś takim spotykasz. W G1 i G2 było też kilka takich misji, które się nie wykonują, kiedy źle wybierzemy opcję. Poza tym jest to misja poboczna, nie trzeba jej robić by kontynuować główny wątek.

Ale fakt. Powinna zostać od razu zamknięta, gdy wybierzemy złą opcję.

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Ej, co zrobić, żeby Lee poszedł do NO? Wykonałem zadanie z ornamentami, a w dzienniku mam wpisane, że Lee sam chce sie przyjrzeć sytuacji w NO, jednak mimo tego siedzi dalej z założonymi rękami w twierdzy... Muszę zrobić questa z Mieczem Runicznym żeby się dziad ruszył, czy jak?

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie jest Cipher po tym jak się przekaże wiadomość?

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
Po teleportowaniu się do wieży nekromanty rozmawiam z nim zabieram mu alamanach i tu jest problem jak wyjść z tej wieży bo jak przez te otwarte drzwi przejde to nic się nie dzieje a runa też żadna nie działa więc jak stąd wyjść?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: piotek1919
Po teleportowaniu się do wieży nekromanty rozmawiam z nim zabieram mu alamanach i tu jest problem jak wyjść z tej wieży bo jak przez te otwarte drzwi przejde to nic się nie dzieje a runa też żadna nie działa więc jak stąd wyjść?
za nekromanta sa drzwi przez nie

Cytat: SparrowJacek
Ej, co zrobić, żeby Lee poszedł do NO? Wykonałem zadanie z ornamentami, a w dzienniku mam wpisane, że Lee sam chce sie przyjrzeć sytuacji w NO, jednak mimo tego siedzi dalej z założonymi rękami w twierdzy... Muszę zrobić questa z Mieczem Runicznym żeby się dziad ruszył, czy jak?
tak zrob te zadania po nim bedzie 5 rodział i lee pojdzie do NO

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Gdzie je młot Aidana i wszyscy rekruci? Pacho i Skorpiona już mam.

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lansjer,  masz to opisane w poradniku wszystko. do 4 rozdziału jest opis przejścia 

i pytanie jeszcze raz gdzie siedzi ten idiota Carlos?

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
kurwa no nie wielkie dzięki, mógłbyś odpowiedzieć mi w jednym zdaniu, chyba po to jest ten temat... antyprops

pytke15

pytke15

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem z zadaniem "Szpieg Gomeza". Gdy znów rozmawiam z wszystkimi w obozie, powinienem mieć dialog z Cavalornem, ale nic takiego nie ma, Liczę, że ktoś pomoże ;p

MrKanister

MrKanister

Użytkownicy
posty35
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak aktywować zadanie "Sojusznicy"? U Cavalorna nie ma żadnych opcji dialogowych. Jakieś zadania poboczne trzeba zrobić? Wyszedłem dopiero co z Głębi.

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
może ktoś powiedziec jak wsadzać runy do miecza runicznego? niby głupie pytanie ale nie mam pojęcia jak to robić.

Dirklan

Dirklan

Użytkownicy
posty25
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lansjer,  masz to opisane w poradniku wszystko. do 4 rozdziału jest opis przejścia

i pytanie jeszcze raz gdzie siedzi ten idiota Carlos?
Jest obok wierzy, która się znajduje blisko mostu do orkowego miasta, nie zywy lezy sobie grzecznie. Znajdziesz go tam po wyjściu z kopalni.

MrKanister, rób wszystkie zadania po koleji a misja Ci się aktywuje.

pytke15, najpierw sprawdz w dzienniku czy rozmawiałeś ze wszystkimi, jesli tak to wystarczy włączyć gre od nowa, znaczy się mi to pomogło, nie wiem jak u cb to zadziała.

Lansjer, szybciej otrzymasz odp. jesli pobierzesz poradnik i sam rozwiążesz problem. Zbyt duzo na ten temat pisania, zwłaszcza, że wszytko już znajduję się w poradniku.

0 użytkowników
Do góry