A więc tak:
misja ze znalezieniem nowych ludzi do obozu rebeliantów.dokładniej chodzi o Pancho i Skorpiona mam ogarnąć im ten sok z aloesu.Wszystko spoko mam aloes,poszedłem do magów w obozie rebeliantów podchodzę do jednego(imion nie pamiętam)pytam się czy mi zrobi ten sok,a on odpowiada coś w stylu że nie ma czasu i żebym poszedł do innego maga.Więc podchodzę do niego i nie ma tam żadnego dialogu o tym soku tylko jest sam handel.To pierwszy bug.Kolejny znalazłem w Orlim Oku(czy jakoś tak:P)a dokładnie jak mam porozmawiać z Nia,powiedziała mi że mam przyjść na następny dzień z nią pogadać więc przychodzę na następny dzień do niej Georg mnie zatrzymuje i mówi że Nia pozwoliła wpuścić mnie do siebie żeby pogadać,wchodzę i z Nia nie mam żadnego dialogu.A teraz nie mam pewności czy to jest bug czy ja coś źle zrobiłem dokładniej chodzi o misje z konfiturami dla Foxa,chciał 10 konfitur ale Drax sprzedał mi tylko 5 i nie mogę już nic z tym zrobić.Z ani jednym ani drugim nie mam dialogu o konfiturach.
Edit.Nie można wejść do wieży magów w obozie rebeliantów.Każdy może mnie zabić bez dobijania.