Gothic: Czas Zapłaty [beta] 1127557 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 1127557

Odpowiedzi 2392

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
nie bylo takiego wodospadu, bo pewnie nie byla wrzucona tekstura do paczki z modem, jak skoncza moda to napewno wrzuca

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Wodospad będzie, world.zen jest poprawiony. Co do optymalizacji to system aivarów został przez orka przepisany od podstaw, czyli AI będzie teraz lepiej działać. Niestety to wygenerowało inne problemy, które będzie poprawiał adanos.

Co do reszty to ostatni zen zostanie skończony w przeciągu tygodnia/dwóch i tak samo ostatni rozdział myślę max do połowy lutego. Wtedy zostanie czas na poprawianie + szlif skryptów - głównie zachowań bo mamy fajne patenty na usprawnienie dialogów BNów. To będą ostatnie nowości, nic już dodawać nie planujemy.

Screeyny może jakieś wrzucę jak będę się bawił zenami, ale to pod koniec pracy nad modem.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Dzięki za info i jeszcze mam jedno pytanie : Czy ten tunel łączący Stary Obóz z ziemią orków jest zrobiony, bo go nie było?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
tak, nie było w ogóle tego ZENA, prace nad nim trwają

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Wodospad będzie, world.zen jest poprawiony. Co do optymalizacji to system aivarów został przez orka przepisany od podstaw, czyli AI będzie teraz lepiej działać. Niestety to wygenerowało inne problemy, które będzie poprawiał adanos.

Co do reszty to ostatni zen zostanie skończony w przeciągu tygodnia/dwóch i tak samo ostatni rozdział myślę max do połowy lutego. Wtedy zostanie czas na poprawianie + szlif skryptów - głównie zachowań bo mamy fajne patenty na usprawnienie dialogów BNów. To będą ostatnie nowości, nic już dodawać nie planujemy.

Screeyny może jakieś wrzucę jak będę się bawił zenami, ale to pod koniec pracy nad modem.

Z tego można wywnioskować, że pełna wersja powinna się pojawić pod koniec lutego / początek marca:) To już bardzo niedługo i dobrze, bo mam głód CZ.

tak, nie było w ogóle tego ZENA, prace nad nim trwają

Z tego też się bardzo cieszę, nie będzie trzeba używać parszywych kodów.

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Tak więc ukaże się pełna wersja Czasu Zapłaty?

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Ostatnia lokacja skończona. Do zrobienia zostało:
- finałowa walka
- brakujące cinematici

Oczywiście wszystko trzeba jeszcze ostro przetestować i trochę czasu z tym zejdzie + ostatnie szlify, ale w końcu mogę napisać, że kończymy moda ;)

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
to z pewnością dobra nowina  :ok:

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
No tak, nigdy nie przeszedłem g1 ani żadnego moda do tej części ponieważ zawsze jak grałem to wszystko mnie nudziło, mam nadzieję że "CZ" n który tak długo czekam mnie wciągnie bo jak grałem w betę to wydawała mi się ciekawą modyfikacją :)

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
No tak, nigdy nie przeszedłem g1 ani żadnego moda do tej części ponieważ zawsze jak grałem to wszystko mnie nudziło, mam nadzieję że "CZ" n który tak długo czekam mnie wciągnie bo jak grałem w betę to wydawała mi się ciekawą modyfikacją :)

oO

Libra

Libra

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy

oO

oO  oO   oO  

Nie sądziłem nawet że aż tak szybko zasuwacie z tą betą, jeszcze miesiąc, dwa i gotowe :)

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
Betę ogarniałem zaraz po wydaniu xD

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Ostatnia lokacja skończona. Do zrobienia zostało:
- finałowa walka
- brakujące cinematici

Oczywiście wszystko trzeba jeszcze ostro przetestować i trochę czasu z tym zejdzie + ostatnie szlify, ale w końcu mogę napisać, że kończymy moda ;)
To znaczy, że uporaliście się z crashami, które wszyscy tak kochali?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
W pewnym sensie tak, ponieważ poprawki wygenerowały nowe... problemy, adanos się tym zajmuje

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#1535 2013-01-27, 16:22(Ostatnia zmiana: 2013-01-27, 16:40)
To znaczy, że uporaliście się z crashami, które wszyscy tak kochali?
Na dzień dzisiejszy nic nie wiem o tego typu błędach.

Aha, poprawiłem sprint, podczas dialogu nie można zmienić stanu sprintu i nie trzeba czekać 5 s po skończeniu staminy.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Mod "skończony" :D  W każdym razie zawiera teoretycznie wszystko. Pozostała kwestia testów, poprawek i szlifów.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Czyli w lutym już będzie można grać?

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Mod "skończony" :D  W każdym razie zawiera teoretycznie wszystko. Pozostała kwestia testów, poprawek i szlifów.
Wy to kochacie nas zaskakiwac :)

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Czyli w lutym już będzie można grać?
Wątpię. Jest to zbyt optymistyczne. No, chyba że będzie mało błędów do poprawy.

0 użytkowników
Do góry