O temacie
Autor Anonymized
Zaczęty 18.02.2012 roku
Wyświetleń 154435
Odpowiedzi 774
Sawik
kaczka RaveN Studio
CytujJa nie jestem pewny czy będę na siłach. Się zobaczy wieczorem. Azor, jak coś to na gadu pisz po tej 22.Czemu tak późno? Nie lepiej koło 18 lub 19?
Ja nie jestem pewny czy będę na siłach. Się zobaczy wieczorem. Azor, jak coś to na gadu pisz po tej 22.
Zaczekałbym dwie sekundy i całą tą zasadzkę bym wybił! Chwilę za wcześnie użyłem artylerii. (chyba że to nie tak walka)
Anonymized
Adanos Administrator
Gruppenfuehrer Kereth
P.S. Zkirtaemowi spodobały się pewne działa u Panzerwaffe, po tym jak wczoraj przegrał ze mną
Kurwa, taki znawca tnaków, a z historii miał dwa. A takie pytanie do ostatniego meczu Sawika vs Kaczka - WTF!? Jak kurwa można walczyć na samą piechotę, w dodatku nie ulepszoną i wygrać mecz CKM#msg1041592ami? PS: Ogólnie PanzerWafle to fajna frakcja.
Doświadczenie bojowe zarówno moje jak i kaczki jest praktycznie zerowe. Nie wiem jak kaczka, ale ja się szkolę, dwa skirmishe co najmniej na dzień, grałbym przeciw kaczce, ale tego złapać...
Poproś Azteka, zapewni ci takie szkolenie bojowe, że zmieciesz nawet Adanosa.
Faren RaveN Studio
To albo ironia, albo mnie przeceniasz
Jak kurwa można walczyć na samą piechotę, w dodatku nie ulepszoną i wygrać mecz CKM#msg1041592ami?
Doświadczenie bojowe zarówno moje jak i kaczki jest praktycznie zerowe.
Nie wiem jak kaczka, ale ja się szkolę, dwa skirmishe co najmniej na dzień, grałbym przeciw kaczce, ale tego złapać...