Company of Heroes: Tales of Valor
TheModdersowy multiplayer
Witam witam, na tM od czasu do czasu organizowane są między użytkownikami różne rozgrywki - głównie w zamkniętym gronie, lecz ta propozycja tutaj, jest kierowana do wszystkich chętnych

Swego czasu w CDA było do nabycia Tales of Valor, drugi samodzielny dodatek do popularnej strategii Relic, zawierający w sobie wszystko z podstawki i jeszcze więcej.
Jeśli chcesz się z nami zmierzyć, zapraszamy.
1. Czym jest CoH:Tales of ValorPod ręką, gameplay. Powinien oddać ducha gry
https://www.youtube.com/watch?v=G1Isd6SM8aM
2. Nie jestem pewien, czy mój komputer udźwiga gręWymagania gry na serwisie gram.pl
Spoiler
Minimalne wymagania:
Windows XP lub Vista
2.0 GHz Intel Pentium IV lub AMD Athlon XP
512 MB RAM
Karta graficzna 64 MB zgodna z DirectX 9.0c obsługująca technologię Pixel Shader 1.1
Karta dźwiękowa 16 bitowa zgodna z DirectX 9.0c
Napęd DVD
6,5 GB wolnego miejsca na dysku twardym (zalecane pozostawienie dodatkowo 1GB na dysku twardym po instalacji gry)
Rekomendowane wymagania:
3.0 GHz Intel Pentium IV
1 GB RAM
Karta graficzna 256 MB NVIDIA GeForce serii 6800 lub lepsza
Tryb wieloosobowy - wymagania:
1 egzemplarz gry na każdy komputer. Do gry w 6-8 graczy, powinno spełniać się rekomendowane wymagania systemowe. Do gry w internecie wymagane jest stałe połączenie z internetem. Do gry w sieci LAN wymagana jest karta sieciowa z najnowszymi sterownikami.
Najlepiej jednak poddać sprzęt próbie - ściągając demo na przykład.
3. Gdzie mogę nabyć gręJest kilka sposobów, jak najbardziej oczywistych:
1. Sklep
2. Steam
3. Cd-Action (jakiś czas temu)
4. No i ofc kopia zapasowa
[LINK]4. Zgubiłem swój oryginalny klucz i hasło do swojego profilu
[LINK]5. Jak zacząć?Przede wszystkim, zanim zaczniesz grać, obowiązkiem będzie przejście tutorialu, zapoznanie się ze wszystkimi dostępnymi nacjami. Każda jest inna. Każda posiada własne atuty i wady. Nie ma co się rwać 'na żywioł' - taka gra bardzo szybko okaże się zgubna.
Przydatne są także powtórki z rozgrywki. Jeśli zostaniesz zmiażdżony przez przeciwnika - rzuć okiem na polę bitwy z jego punktu widzenia. Podpatrzenie sztuczek jest dość przydatne

Do tego dochodzą wszelkie poradniki itd.
6. "Jestem gotów stawić wam czoła"Pokaż

Gdy tylko będziesz chciał zagrać, daj znać na tM
Gracze (nicki w systemie Relic):
Aztek - Aztek92
Adanos - Adanos7
Kereth - Kerethzimierz
Zkirtaem - Zkirtaem
Eto - Etotoja
Sawik - Sawiio
Kaczka - KaczuSszka
Hwep - hwep
Można nas zaprosić do znajomych. Wystarczy wejść w chat, napisać "/w nick jakakolwiek treść" i kliknąć lpm/ppm na nick, a następnie wysłać zaproszenie

Lista będzie oczywiście na bieżąco aktualizowana
Treść starego posta:
Spoiler
Witam
Wspólne granie było organizowane już wcześniej parę razy (o ile pamiętam dla zamkniętej grupy osób), a co starsi zapewne pamiętają ten mały szał na Lineage na forum.
Dziś ponownie wychodzę z propozycją, z tym, że grą będzie Company of Heroes: Tales of Valor.
Gra jest do nabycia w CDA za dość niską kwotę - 16zł. Dla osób, które są fanami
dystrybucji cyfrowej nie jest to na szczęście przeszkoda. Osoby takie zapraszam do mnie na gg/pw
Gra na jednej mapie może odbywać się w składzie max 8 osób - 4vs4. Byłby ktoś chętny? Jakiś konkretny termin na który zgłosiliby się chętni? Gdyby jakimś cudem zgłosiło się sporo osób, może udałoby się zorganizować jakiś mniejszy turniej
aha, mój nick w tym systemie Relic: Aztek92