Chaos Theory 3543 1

O temacie

Autor Khorne

Zaczęty 10.02.2012 roku

Wyświetleń 3543

Odpowiedzi 1

Khorne

Khorne

Użytkownicy
posty40
Propsy53
  • Użytkownicy

Khorne

Chaos Theory
2012-02-10, 15:12(Ostatnia zmiana: 2012-02-10, 15:13)
W związku z założeniami i raczej dość sporym rozmachem moda - każda pomoc jest potrzebna! ;)
Jednak szczególnie poszukiwani są:

Grafik 2D - obecnie najmilej widziana osoba, z chęcią przyjmę do teamu każdego kto dobrze zna się na tworzeniu tekstur itp...

Concept artysta - czyli ktoś kto umiałby stworzyć w stopniu dobrym i dość szczegółowym np, Ikony, nowy Splash itp..

specjalista - czyli ktoś kto w stopniu bardzo dobrym zna się na moddingu Heroes 5 i umie wygrzebać z plików wszystko co się da.. ;p

Chętni pisać w temacie, do mnie na pw lub na maila: chaos.lord@wp.pl

Księga Czarodzieja Instalka

Spoiler

"Poglądy są jak dupa. Każdy ma jakieś, ale po co od razu pokazywać?"

"Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. A maszynista widzi trzech debili na torach."

"Nie wytrzymałem napięcia - i w końcu wyjąłem palce z kontaktu..." :)

"Bo kto to będzie skryptował jak nie ja? Więc jak ma to być dla mnie niespodzianka?

Zawiążesz mi oczy przy skryptowaniu? "

Khorne

Khorne

Użytkownicy
posty40
Propsy53
  • Użytkownicy
Uwaga!
Postanowiłem odświeżyć temat, ponieważ w związku z poszerzeniem możliwości modderskich zacząłem poszukiwania Grafika 3D!
Poszukuję osoby umiejącej tworzyć modele 3D w stopniu dość dobrym. Zapraszam serdecznie wszystkich chętnych!!

Księga Czarodzieja Instalka

Spoiler

"Poglądy są jak dupa. Każdy ma jakieś, ale po co od razu pokazywać?"

"Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. A maszynista widzi trzech debili na torach."

"Nie wytrzymałem napięcia - i w końcu wyjąłem palce z kontaktu..." :)

"Bo kto to będzie skryptował jak nie ja? Więc jak ma to być dla mnie niespodzianka?

Zawiążesz mi oczy przy skryptowaniu? "

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry