Losowanie EURO 2012 7672 20

O temacie

Autor Codeman

Zaczęty 2.12.2011 roku

Wyświetleń 7672

Odpowiedzi 20

Codeman

Codeman

Użytkownicy
posty53
Propsy33
  • Użytkownicy
Grupa A
Polska
Grecja
Rosja
Czechy

Hmm, co o tym sądzicie? Według mnie jest to jeden z najlepszych scenariuszy dla naszych piłkarzy(No, zamiast Czech jeszcze gdyby była Irlandia). Myślicie że uda nam się wyjść z grupy? Przypominam że przechodzą 2 pierwsze miejsca.
Mam nadzieję że nasi się przedostaną, a kto z nami? "Związek Radziecki" lub Czechy ;)
Jakie jest wasze zdanie?

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Polska nie wygra nawet z San Marino. Tyle na ten temat.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kibicuje Czechom i Grecji. Do boju!

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
To ja pokibicuje moim ziomkom z Rosji, a co mi tam! Do boju, towarzysze, do boju!

Комиссар RBT

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Losowanie EURO 2012
#4 2011-12-02, 20:35(Ostatnia zmiana: 2011-12-02, 20:37)
Grupa A
Polska
Grecja
Rosja
Czechy
To było dość szczególne losowanie. Dawno, dawno temu było trzech braci: Lech, Czech i Rus, od których wywodzą się trzy kraje: Polska, Czechy i Rosja. Jak widać los pragnie, abyśmy znowu byli razem :)

Dość ciekawie zapowiada się grupa B: Holandia, Dania, Portugalia i Niemcy :D

Poza tym Mila wytypował dość dobrze naszą grupę, tylko że zamiast Grecji stawiał na Irlandię ;)

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Jeśli nie teraz, to kiedy? Losowanie dobre, gramy u siebie. Powiedzmy sobie szczerze, lepszej okazji nie będziemy mieli, o ile dostaniemy się na kolejne turnieje.

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
Jeśli nie teraz, to kiedy? Losowanie dobre, gramy u siebie. Powiedzmy sobie szczerze, lepszej okazji nie będziemy mieli, o ile dostaniemy się na kolejne turnieje.

Popieram,

Moje typy:
Gr. A: Polska, Rosja,
Gr. B: Holandia, Dania, Niemcy, Portugalia - tu wydaje mi się że Holandia i Niemcy ale byłbym za Holandia i Portugalia
Gr. C: Hiszpania, Włochy,
Gr. D: Francja, Anglia ale Szwecja również może coś pokzać.

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Do boju Rosjo!

Codeman

Codeman

Użytkownicy
posty53
Propsy33
  • Użytkownicy

Codeman

Losowanie EURO 2012
#8 2011-12-02, 21:07(Ostatnia zmiana: 2011-12-02, 21:12)
Osobiście denerwuje mnie że większość polaków mówi "Nasi to cieniasy, z Albanią przegrają!". Tym zachowaniem na pewno nie pomogą naszym piłkarzom. Chwała ludziom którzy wieżą że coś można jeszcze zmienić. Polsko do boju! :)

Grupa B jest zdecydowanie najmocniejsza.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Losowanie EURO 2012
#9 2011-12-02, 21:50(Ostatnia zmiana: 2011-12-02, 21:52)
Osobiście denerwuje mnie że większość polaków mówi "Nasi to cieniasy, z Albanią przegrają!". Tym zachowaniem na pewno nie pomogą naszym piłkarzom. Chwała ludziom którzy wieżą że coś można jeszcze zmienić. Polsko do boju! :)

Każdy kto w nich teraz wierzy to dyzio marzyciel. Smuda, a wcześniej Majewski doszczętnie zniszczyli reprezentację po genialnym składzie naszego zbawcy Leo Beenhakkera. Kiedy Leo prowadził reprezentację to cała Polska kibicowała naszym piłkarzom, on dał Polakom zwycięstwa. Zresztą co tu się dziwić? Leo poprowadził m.in Real Madryt do spektakularnego zwycięstwa w lidze mistrzów, był gościem z zewnątrz - nie kolejnym polaczkiem nieudacznikiem i alkoholikiem (Smuda, Lato, Kręcina, Janas, Piechniczek - pozdrawiam), był człowiekiem sukcesu i nie był umoczony w żadne pzpn#msg1012906owskie bagno. Mało tego, wprowadził naszą drużynę po raz pierwszy do mistrzostw europy, z których odpadliśmy (z czym chyba większość się zgodzi) niesłusznie. Lato i Piechniczek (który nienawidził Leo od początku i ciągle go obrażał) natychmiast skorzystali z okazji i wyrzucili holenderskiego szkoleniowca, a ten o zwolnieniu dowiedział się z... mediów!! Skandal, zresztą to typowe dla Polski i PZPN#msg1012906u. W każdym razie odkąd odszedł Leo przestałem kibicować tej drużynie, moje proroctwa się sprawdziły i pod skrzydłami alkoholika smudy odnosimy porażkę za porażką. Mało tego do kadry przyjęty został Damien Perquis, który oficjalnie przyznał, że gra tu tylko i wyłącznie dlatego, bo nie ma szans na grę w reprezentacji Francji, OMG :lol2:  Takie zarzuty można by wymieniać bez końca, możecie sobie wierzyć w wielką Polskę, ale na boisku nic wam to nie da - nasi nie dość, że nie mają kondycji, to jeszcze nie chce im się biegać za piłką i często odpuszczają. Ludzie dziwią się, że reprezentacje Japonii i Korei Południowej odnoszą takie sukcesy. A co tu się dziwić? Oni nadrabiają niski wzrost ogromną pracowitością, nie odpuszczają i walczą o piłkę do końca. Gryzą trawę i nie odpuszczają. Skoro w meczu towarzyskim z Francją zostaliśmy pokonani przez ich 3 skład, to o jakim wyjściu z grupy wy mówicie?  :lol2:

Codeman

Codeman

Użytkownicy
posty53
Propsy33
  • Użytkownicy
Każdy kto w nich teraz wierzy to dyzio marzyciel. Smuda, a wcześniej Majewski doszczętnie zniszczyli reprezentację po genialnym składzie naszego zbawcy Leo Beenhakkera. Kiedy Leo prowadził reprezentację to cała Polska kibicowała naszym piłkarzom, on dał Polakom zwycięstwa. Zresztą co tu się dziwić? Leo poprowadził m.in Real Madryt do spektakularnego zwycięstwa w lidze mistrzów, był gościem z zewnątrz - nie kolejnym polaczkiem nieudacznikiem i alkoholikiem (Smuda, Lato, Kręcina, Janas, Piechniczek - pozdrawiam), był człowiekiem sukcesu i nie był umoczony w żadne pzpn'owskie bagno. Mało tego, wprowadził naszą drużynę po raz pierwszy do mistrzostw europy, z których odpadliśmy (z czym chyba większość się zgodzi) niesłusznie. Lato i Piechniczek (który nienawidził Leo od początku i ciągle go obrażał) natychmiast skorzystali z okazji i wyrzucili holenderskiego szkoleniowca, a ten o zwolnieniu dowiedział się z... mediów!! Skandal, zresztą to typowe dla Polski i PZPN'u. W każdym razie odkąd odszedł Leo przestałem kibicować tej drużynie, moje proroctwa się sprawdziły i pod skrzydłami alkoholika smudy odnosimy porażkę za porażką. Mało tego do kadry przyjęty został Damien Perquis, który oficjalnie przyznał, że gra tu tylko i wyłącznie dlatego, bo nie ma szans na grę w reprezentacji Francji, OMG  Takie zarzuty można by wymieniać bez końca, możecie sobie wierzyć w wielką Polskę, ale na boisku nic wam to nie da - nasi nie dość, że nie mają kondycji, to jeszcze nie chce im się biegać za piłką i często odpuszczają. Ludzie dziwią się, że reprezentacje Japonii i Korei Południowej odnoszą takie sukcesy. A co tu się dziwić? Oni nadrabiają niski wzrost ogromną pracowitością, nie odpuszczają i walczą o piłkę do końca. Gryzą trawę i nie odpuszczają. Skoro w meczu towarzyskim z Francją zostaliśmy pokonani przez ich 3 skład, to o jakim wyjściu z grupy wy mówicie?

Zgadzam się że nasz PZPN w roli głównej z panem prezesem Lato to porażka! Jest oczywiste że Majewski był niewypałem (na nasze szczęście nie długo był trenerem kadry). Prawda, nasz football różni się od tego za starych czasów, ale Smuda nie jest wcale złym trenerem! Osiągnął sporo w Widzewie oraz Lechu. Widać znaczącą poprawę naszej gry - np. w meczu z Węgrami.
Dużo akcji, szkoda że nie wykorzystane. Dlatego w tym przypadku będę bronił naszego trenera i trzymam za naszych w kciuki - choć jeśli wyjdziemy z grupy, dalej będzie cienko ;).
Przy okazji wracając do PZPN...
PZPN to wielka korupcja. Z chęcią na miejscu Lato widziałbym Zbigniewa Bońka - mądry człowiek i wielki piłkarz który dużo osiągnął.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Mało tego, wprowadził naszą drużynę po raz pierwszy do mistrzostw europy, z których odpadliśmy (z czym chyba większość się zgodzi) niesłusznie.
Słusznie odpadliśmy. Niesłusznie zremisowaliśmy z Austrią, gdzie Roger zdobył bramkę ze spalonego.

Skoro w meczu towarzyskim z Francją zostaliśmy pokonani przez ich 3 skład, to o jakim wyjściu z grupy wy mówicie? :lol2:  
Nie gramy z Francją :D  Polska ma szansę na wyjście z grupy, jeśli wygra pierwszy mecz z Grecją...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Z chęcią na miejscu Lato widziałbym Zbigniewa Bońka - mądry człowiek i wielki piłkarz który dużo osiągnął.
To, że dobrze grał, nie znaczy, że potrafi dobrze zarządzać.

Jaki wpływ na wynik meczu ma to, że gra się u siebie? Wymiary boiska do piłki nożnej nie są ujednolicone?

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I tak wszyscy umrzemy...

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
Boniek się nadaje tam gdzie Lato i Listkiewicz, najlepsza osoba na stanowisko prezesa PZPN byłaby taka osoba z zewnątrz, spoza kręgu byłych piłkarzy reprezentacji Polski i osoba spoza otoczenia obecnego PZPN-u...

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Codeman

Codeman

Użytkownicy
posty53
Propsy33
  • Użytkownicy
Boniek się nadaje tam gdzie Lato i Listkiewicz, najlepsza osoba na stanowisko prezesa PZPN byłaby taka osoba z zewnątrz, spoza kręgu byłych piłkarzy reprezentacji Polski i osoba spoza otoczenia obecnego PZPN-u...

To weź na przykład minister sportu Muchę. Ona nie jest z świata sportu i nie zachwyca mnie na tym stanowisku.
Jak dla mnie powinna być to osoba mająca styczność z sportem.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader

Baggio
DreamVader

Losowanie EURO 2012
#16 2011-12-03, 09:20(Ostatnia zmiana: 2011-12-03, 09:21)
Kogo nie wybiorą i tak będą afery. Zanim wybrali Lato wszystko go podziwiali, szanowali, cieszyli się, miesiąc na stanowisku już zażalenia bo nasi nie potrafią wygrywać. Dobra, dajmy, że Boniek obejmie stanowisko(na 99% nie) będzie to samoo co z panem Lato i innymi. :ok:

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
GRUPA ŚMIERCI

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
GRUPA ŚMIERCI

Nawet gdyby polska wyszła z tej niby "szczęśliwej" grupy śmierci :D  to patrząc na drużyny z innych grup które będą grały na euro 2012 to dwa pierwsze miejsca w grupie A mają zapewniony tylko awans do ćwierćfinałów bo to euro ma naprawdę mocne ekipy w innych grupach, nasza grupa A jest najsłabsza ( taka prawda), ale zobaczymy jak będzie...

HerrKlebstoff

HerrKlebstoff

Użytkownicy
posty165
Propsy48
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cóż, zobaczymy. Chociaż wątpię, żeby zagrali tak dobrze, jak ostatnio z Niemcami.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry