[G1] Budzis Skrypt Mod 111591 201

O temacie

Autor RafalBudzis

Zaczęty 20.08.2011 roku

Wyświetleń 111591

Odpowiedzi 201

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Niestety jest identycznie to samo na wersji 3.14 - korzystam z tego poradnik, gdzie autor wspomina coś o 2-3 błędach.

http://forum.tawerna-gothic.pl/index.php?topic=6719.0

Może to one powodują u mnie problem? Niestety w owym poradniku nie jest napisane jak je naprawić.

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ikarus blokuje możliwośc wypakowania skryptów dlatego w zakładce pobieranie jest 5 linków do skryptów każdej wersji ...

http://budzis.republika.pl/mody/Budzis_Skrypt_Mod.html

I nie musisz nic wypakowywać :D

Macix

Macix

Użytkownicy
Rocky Balboa
posty4
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Rocky Balboa
Przepraszam za lekki odkop. Chciałbym dowiedzieć się w jaki sposób mogę przenieść świat bez portali z Moda Budzisa do zwykłego Gothica lub innego moda.  Linki ze światem do pobrania niestety wygasły. Z góry dziękuję za odpowiedz.

"Powiem ci coś, co sam dobrze wiesz. Świat to nie samo słoneczko i tęcze. To podłe i okrutne miejsce i nieważne, jaki z ciebie twardziel, powali cię na kolana i tak przytrzyma, jeśli na to pozwolisz. Ty, ja ani nikt inny nie bije tak mocno, jak życie. Ale nie chodzi o to, jak mocno bijesz. Chodzi o to, jak mocno możesz oberwać i ciągle przeć do przodu. Ile możesz znieść i ciągle przeć do przodu. Tak się zwycięża!" - Rocky Balboa (Sylvester Stallone)

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Pobierz moda, i wypakuj świat z pliku MOD.

Macix

Macix

Użytkownicy
Rocky Balboa
posty4
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Rocky Balboa
Problem w tym, że świat z najnowszej wersji został zmodyfikowany. Chodziło mi o "czysty", nienaruszony World z Gothica tylko bez portali w lasach.

"Powiem ci coś, co sam dobrze wiesz. Świat to nie samo słoneczko i tęcze. To podłe i okrutne miejsce i nieważne, jaki z ciebie twardziel, powali cię na kolana i tak przytrzyma, jeśli na to pozwolisz. Ty, ja ani nikt inny nie bije tak mocno, jak życie. Ale nie chodzi o to, jak mocno bijesz. Chodzi o to, jak mocno możesz oberwać i ciągle przeć do przodu. Ile możesz znieść i ciągle przeć do przodu. Tak się zwycięża!" - Rocky Balboa (Sylvester Stallone)

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
To niestety nie wiem jak ci pomóc. Ale to są jakieś niewielkie zmiany, nie? Jedyne co widziałem to dom myśliwski Drax'a i Ratford'a.

Macix

Macix

Użytkownicy
Rocky Balboa
posty4
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Rocky Balboa
No to mam jeszcze jedno pytanie :D. Jak wrzucę ten świat do podstawki to zmienią się tylko voby, tak? W sensie, że chata Drax'a, nowy plac wymian itd. będą z moda a reszta postaci nie zmieni swojego położenia i rutyn?

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
No to mam jeszcze jedno pytanie :D. Jak wrzucę ten świat do podstawki to zmienią się tylko voby, tak? W sensie, że chata Drax'a, nowy plac wymian itd. będą z moda a reszta postaci nie zmieni swojego położenia i rutyn?

Zmienią się tylko voby.

Macix

Macix

Użytkownicy
Rocky Balboa
posty4
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Rocky Balboa

Macix

Budzis Skrypt Mod
#188 2015-03-29, 18:39(Ostatnia zmiana: 2015-03-29, 18:49)
Wielkie dzięki! Dałbym Ci propsa ale nie wiem jak xd.

Edit: Jednak jestem ślepy xd. Nie znalzałem ;/.

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Klikasz to nad moim postem  :ok:

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Mógłbym to uruchamiać na Gothic: Edycja Rozszerzona autora Outlandera? Ponieważ nie chcę mieć dylematu pomiędzy tym a tym modem, oba są wyśmienite. Sorry za odkop

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

gothic1210
  • Gość
Nie da się tak zrobić. :P

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Outlander, a gdybyś uzyskał pozwolenie od Rafala, to dałoby się W OGÓLE złączyć oba te mody w całość? :)

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

gothic1210
  • Gość
Mam pozwolenie od Rafała :P To że nic z nim nie zrobiłem to inna sprawa :D 

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta

PC, na którym siedzę:

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
@Necro59  Gościu, CO TY KURWA chcesz dodawać z BSM?  :pokerface:

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
No wszystko xD, FH, trening bronią, arene,  spanie w dowolnum miejscu. Skrypty wszystkie ogolnie :)

PC, na którym siedzę:

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
No i?  :ayfkm:  Ja nadal nie widzę sensu dodawanie tych rzeczy   -_-

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
@Mac Dun każdy ma swoje zdanie. Szanuję twoje :)

PC, na którym siedzę:

Leiwark

Leiwark

Użytkownicy
Kapitan Itharu Team
posty228
Propsy38
ProfesjaAktor głosowy
  • Zbanowany
  • Kapitan Itharu Team
Sory za odkop, ma ktoś skrypty do tego? Bo linki nie aktualne :P

0 użytkowników