Kupuję GF 6500PX (Właściwie, dobry wybór jak do gier?)
I chcę kupić płytę główną, żeby wszedł Althon (Socket A), i żeby miała PCI-E.
Jaką polecacie? (Ale tanią, z allegro kupuję)
PS: Nie piszcie, że to już przestarzałe, wiem o tym, ale dysponuję tylko własnym budżetem (Tak ograniczony, że student by wyśmiał), a chcę tylko Half-Life#msgote author=mEatrikZ link=topic=1473.msg13915#msg13915 date=Apr 28 2008, 20:34\']Kupuję GF 6500PX (Właściwie, dobry wybór jak do gier?)
I chcę kupić płytę główną, żeby wszedł Althon (Socket A), i żeby miała PCI-E.
Jaką polecacie? (Ale tanią, z allegro kupuję)
PS: Nie piszcie, że to już przestarzałe, wiem o tym, ale dysponuję tylko własnym budżetem (Tak ograniczony, że student by wyśmiał), a chcę tylko Half-Lifea 2 Episode 2 na maksymalnych wymaganiach odpalić.
Socket A oraz PCIe się wykluczają, nie widziałem płyty z tymi dwiema rzeczami na raz
po prostu nie produkowali płyt ze starym Socketem A oraz nowym PCIe
a i jest to nieopłacalne, wręcz wyrzucanie pieniędzy w błoto
Proponował bym Ci trochę dozbierać i kupić płyte na socket 775 i kupić 2 rdzeniowca intela jakiegoś.
Jak chcesz za około miecha będę miał na sprzedaż e4700
dokładniej kupiłem teraz procka, bo czekam na 4 rdzeniowca q9450 a na czymś chcę postawić kompa...
a za miesiąc dla tego że ten proc(q9450) wprowadzony jakiś miesiąc na polski rynek, w małych ilościach, już został wyprzedany i do czerwca został "wycofany"(jebany intel) w sprzedaży w Polsce...
więc procek będzie prawie nowy + nowy nieużywany radiator, a dla tego nieużywany że mam lepszy a tego dołączonego do procka nie będę używał