Piłka nożna 40680 155

O temacie

Autor

Zaczęty 15.07.2011 roku

Wyświetleń 40680

Odpowiedzi 155

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2281
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Papież należy do historii Polski czy chcesz czy nie. Graffiti jest historyczne, nie religijne.

:ok:Niby tak, ale Jezus itd już chyba nie ;p  Ale imo lepsze takie coś niż samo ebać wisłe, albo policje :D

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk

Kain

Piłka nożna
#101 2011-07-19, 16:03(Ostatnia zmiana: 2011-07-19, 16:03)
U mnie w wiosce na drzwiach do kółka rolniczego jest namalowany czarnym sprayem wielki kutas i jest nawet podpisany ;d  "KUTAS" może jak wrócę z gdańska to zrobię fotkę żebyście mogli pooglądać jakie to beznadziejne ;p

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Piłka nożna
#102 2011-07-19, 21:49(Ostatnia zmiana: 2011-07-19, 21:53)
Po co w ogóle pieprzycie o jakimś dobrym klubowym malunku, będącym zwykle ewenementem w skali miasta czy regionu, skoro na KAŻDYM innym kroku widnieje jakieś jebac rks, rts, legia chuje i inne?

Całe to kibolskie towarzystwo nie jest złe a wręcz może być pożyteczne tyle, że to wymaga współpracy i uporządkowania. Legalizacja pojedynków (we własnym gronie za własne pieniądze, opieka medyczna, formalności), wspieranie działań dobroczynnych i społecznych a z drugiej strony BEZWZGLĘDNE jebanie wszystkich huliganów i reszty motłochu, który żywi radość z rozpierdolenia czyjegoś mienia. Niestety takie mamy rządy. Walka ze wszystkim co odstaje od chujowizny (ogółu), podczas kiedy w demokracji na miarę możliwości i realiów powinno być miejsce dla każdego włącznie z ultrakatolami, gejami, ćpunami i kibolami.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jebiesz, czy nie jebiesz?
Jebie mnie to. Do której grupy się zaliczam?

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy

Berserker

Piłka nożna
#104 2011-07-21, 18:13(Ostatnia zmiana: 2011-07-21, 18:19)
Witam, już raz wypowiedziałem się w tym temacie ale powiem szczerze że wkurwiają mnie niektóre frajerskie wypowiedzi festów w tym temacie i wypowiem się jeszcze raz:
Ja osobiście lubię piłkę nożną ale nie rozumiem jak można się oto napierdalać itd. szanuję również tych co nie lubią piłki ale nie rozumiem wypowiedzi w stylu " jebać piłkę nożną i jej fanów " itp. dlatego ja się pytam tych co tak piszą, dlaczego piszecie takie bzdury? jak byliście mali to nie brali was na w-fie do drużyny albo jak wychodziliście z domu z piłką to starsze ziomki wam ją brali albo macie jakieś inne jeszcze gorsze wspomnienia związane z piłką?
Nara!

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
dlatego ja się pytam tych co tak piszą, dlaczego piszecie takie bzdury?
Jakbyś nie lubił piłki nożnej, to bys wiedział
jak byliście mali to nie brali was na w-fie do drużyny albo jak wychodziliście z domu z piłką to starsze ziomki wam ją brali albo macie jakieś inne jeszcze gorsze wspomnienia związane z piłką?
Wiesz co to dynamiczna chemia kombinatoryczna?

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy

Berserker

Piłka nożna
#106 2011-07-21, 18:35(Ostatnia zmiana: 2011-07-21, 18:45)
Jakbyś nie lubił piłki nożnej, to bys wiedział

Jakbym nie lubił piłki to bym się nie wypowiadał w tym temacie albo bym napisał że za nią nie przepadam, to tak jakbym napisał jebać tych co lubią Mange, Anime i inne japońsko-koreańskie-inne skośnookie bajki za którymi nie przepadam a dużo osób ma tutaj takie avatary dlatego tak się nie wypowiem

Wiesz co to dynamiczna chemia kombinatoryczna?

Jeżeli dobrze pamiętam to jakiś dział chemii powiązany z farmaceutyką chociaż mogę się mylić, a w ogóle to co ta chemia ma wspólnego  z tym tematem? raczej żałosne powiązanie moim zdaniem

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Jakbym nie lubił piłki to bym się nie wypowiadał w tym temacie albo bym napisał że za nią nie przepadam, to tak jakbym napisał jebać tych co lubią Mange, Anime i inne japońsko-koreańskie-inne skośnookie bajki za którymi nie przepadam a dużo osób ma tutaj takie avatary dlatego tak się nie wypowiem
No to miej to sobie w dupie, ktoś Ci się w życie wpierdala z japońskimi bajeczkami w życie tak jak to robią fani piłki nożnej? Czy osoby oglądające anime ciągną miliardy złotych z budżetu państwa na organizowanie konwentów mangi?

Jeżeli dobrze pamiętam to jakiś dział chemii powiązany z farmaceutyką chociaż mogę się mylić, a w ogóle to co ta chemia ma wspólnego  z tym tematem? raczej żałosne powiązanie moim zdaniem
to że większość osób tego nie wie. i co? mam na nich napadać, że chyba ich rodzice na lekcje chemii nie puszczali, bo się bali, że sobie coś zrobią? że im starsi koledzy próbówki zabierali? że mają z chemią jakieś gorsze wspomnienia z dzieciństwa?

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
No to miej to sobie w dupie, ktoś Ci się w życie wpierdala z japońskimi bajeczkami w życie tak jak to robią fani piłki nożnej? Czy osoby oglądające anime ciągną miliardy złotych z budżetu państwa na organizowanie konwentów mangi?

to że większość osób tego nie wie. i co? mam na nich napadać, że chyba ich rodzice na lekcje chemii nie puszczali, bo się bali, że sobie coś zrobią? że im starsi koledzy próbówki zabierali? że mają z chemią jakieś gorsze wspomnienia z dzieciństwa?

Bez Komentarza!!!

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój

Diegomir

Piłka nożna
#109 2011-07-22, 08:29(Ostatnia zmiana: 2011-07-22, 08:29)
Cytat: Berserk#msg date=1311316148lox.pl/resource/118392wtf.jpg[/img

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
wielu ludzi, ale nie wiem jaki odsetek, polubiło piłkę (mówię o oglądaniu w TV) w tym późniejszym okresie dojrzewania. Tak mniej więcej po skończeniu edukacji i po podjęciu decyzji o nie kontynuowaniu nauki. Jest to ten moment, kiedy młodzieniec ma czas na oglądanie tv, na przykład "po robocie". Taki młodzieniec nie ma ochoty by sięgnąć po książkę, poczytać ciekawe artykuły w internecie albo zainteresowaniu się tworzeniem czegokolwiek. Ba ! nie ma zbytnio ochoty na to by nawet obejrzeć jakiś ciekawy wyszukany film, a przecież wszystkie częśći "szybkich i wściekłych" już obejrzał. Co tu robić? a zobaczę co w sporcie !!

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
:lol:  

Wolę obejrzeć taki meczyk jak chociażby wczoraj (Śląsk - Dundee) niż film, który mogę zobaczyć w każdej chwili. Nie wynika to z braku ambicji, a zamiłowania do tego sportu (w sumie lubię większość dyscyplin, piłkę najbardziej) od dzieciństwa. W moim przypadku football odegrał dość istotną rolę w latach młodzieńczych, chociażby z tego względu, że poprzez drużynę, w której grałem, zmieniłem szkołę.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

patologia

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy

patologia

Czemu patologia? wiesz wogóle co to słowo znaczy? chyba nie za bardzo co skoro takie coś nazywasz patologią dlatego odsyłam cię tu : http://www.sciaga.pl/tekst/20986-21-patologia

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy

Ezzam

Piłka nożna
#114 2011-07-22, 12:11(Ostatnia zmiana: 2011-07-22, 12:16)
[ramka]Patologia - zespół zjawisk niekorzystnych, np. w życiu społecznym.[/ramka]
Jest to patologia, bo od dziecka wpajają mu miłość do jakichś debilnych klubów. A potem biegają tacy po ulicach z nożami -.-

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy

Berserker

Piłka nożna
#115 2011-07-22, 12:29(Ostatnia zmiana: 2011-07-22, 12:37)
[ramka]Patologia - zespół zjawisk niekorzystnych, np. w życiu społecznym.[/ramka]
Jest to patologia, bo od dziecka wpajają mu miłość do jakichś debilnych klubów. A potem biegają tacy po ulicach z nożami -.-

Następny debil bez podstawówki, ludzie wy w życiu też jesteście tacy przyjebani tak jak na tym forum? dwa lata mnie nie było a tu zamiast z wiekiem mądrzeć to co poniektórzy są jeszcze bardziej przyjebani niż byli.
Sam napisałeś że od małego wpajają mu miłość do klubu, ale nie wpajają mu żadnego latania po mieście z nożami itp. jakby w takim wieku grał np. w GTA czy TEKKEN#msg156665a to idzie zrozumieć że już ma wpajane chodzenie na haje itd. a co z niego wyrośnie to szczerze mówiąc zależy od jego rodziców i w większości od tego jak będzie się zachowywał małolat w różnych sytuacjach ale tak naprawdę nigdy się tego nie dowiemy i szczerze jebie mnie to, lepiej żeby miał wpajaną miłość do jakiegoś klubu niż patrzał na jakieś japońskie mangi-ciulangi gdzie krwi jest więcej niż sensu i logiki...

Ps. A ja w ogóle to od małego jestem za Manchesterem United a mój brat za Ruchem Chorzów, ja nie byłem jeszcze na meczu bo nie miałem okazji, a brat jeżdzi na mecze kilka lat i jest ultrasem ale nigdy żaden z nas nie biegał z kosami po mieście ani nie było żadnych innych takich podobnych sytuacji...

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
weź wypierdalaj, dziecko.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
lepiej żeby miał wpajaną miłość do jakiegoś klubu niż patrzał na jakieś japońskie mangi-ciulangi gdzie krwi jest więcej niż sensu i logiki...
Kiepskie porównanie. Nie słyszałem żeby od fana mangi ktoś dostał wpierdol, a wpierodle od kiboli są już na porządku dziennym.
Moim zdaniem to jest patologia, bo dziecko które jeszcze wielu rzeczy nie rozumie jest wręcz zmuszane przez rodziców do jakiejś gównianej #msg156667miłości#msg156667 do klubu. Dziecko nie będzie protestować przed założeniem takiej hujowej bluzy, bo ojciec czy matka są dla niego w pewnym stopniu autorytetem i stara się ich naśladować. Nie ma własnego zdania na ten temat, ma jedynie to co #msg156667wpoją#msg156667 mu rodzice. Więc pytam się, po huj zmuszać dziecko do jakiejś sztucznej miłości do klubu której samo nie rozumie? Niech podrośnie i samo podejmie decyzję, czy ma się jarać czymś czy nie.

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
indoktrynacja prawie na poziomie katolickim

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy

Berserker

Piłka nożna
#119 2011-07-22, 13:42(Ostatnia zmiana: 2011-07-22, 13:45)
weź wypierdalaj, dziecko.

gdybyś chciał wiedzieć mam więcej lat niż ty a to że się napinasz przez neta to chyba wynik dostawania ciągłego wpierdol od kiboli bo podejrzewam że w realu taka mądra nie jesteś....

Kiepskie porównanie. Nie słyszałem żeby od fana mangi ktoś dostał wpierdol, a wpierodle od kiboli są już na porządku dziennym.
Moim zdaniem to jest patologia, bo dziecko które jeszcze wielu rzeczy nie rozumie jest wręcz zmuszane przez rodziców do jakiejś gównianej #msg156669miłości#msg156669 do klubu. Dziecko nie będzie protestować przed założeniem takiej hujowej bluzy, bo ojciec czy matka są dla niego w pewnym stopniu autorytetem i stara się ich naśladować. Nie ma własnego zdania na ten temat, ma jedynie to co #msg156669wpoją#msg156669 mu rodzice. Więc pytam się, po wuj zmuszać dziecko do jakiejś sztucznej miłości do klubu której samo nie rozumie? Niech podrośnie i samo podejmie decyzję, czy ma się jarać czymś czy nie.

No ale chyba byłeś mały i wiesz o tym że jak coś widziałeś w telewizji to też tak chciałeś (nawiązanie do Mangi).
Decyzje i tak podejmie jak podrośnie bo nie każdemu się podoba to czego chcą dla niego rodzice :)  I tu szacunek dla ciebie Buła bo w swoim poście napisałeś jedno ważne zdanie, nara

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry