Gothic III Forsaken Gods 94803 379

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 14.04.2008 roku

Wyświetleń 94803

Odpowiedzi 379

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Gothic III Forsaken Gods
#120 2008-10-14, 20:09(Ostatnia zmiana: 2008-10-14, 20:31)
Ja również zamówiłem, szczerze to mam pewne obawy ale widząc na Game Star relacje z bety serwisu to mogą to byc nie stracone godziny gry :P

Dobra mam troche szczegołów dotyczących FG w Hyperze
LINK

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
skąd Ty te wszystkie linki bierzesz? xD

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak jakoś :P

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wygląda bardzo fajnie, widzę że będzie w co grać :D

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
No tutaj już zapowiada się ciekawiej. Poczekamy, zobaczymy. Jedno jest pewnie - zagram na pewno :D

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Ciekawe, ciekawe... Może ta zmiana Piranhi na te indyjskie/tureckie i kij wie co jeszcze wyszła im dobrze. Pożyjemy zobaczymy, jedno jest pewne: jakoś nastawienie do tego dodatku zmieniło się po zobaczeniu tego co pokazał Lord

Комиссар RBT

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ale indyjczycy przejęli to dopiero w końcowych fazach :D

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Gothic III Forsaken Gods
#127 2008-10-14, 23:00(Ostatnia zmiana: 2008-10-15, 00:29)
Po odejściu orków gracze będą mieli dużo zabawy odwiedzając poszczególne lokacje.

Chwile potem gościu informuje nas o tym ,że nie zdradzą jakie zakończenie wybrali dla nas developerzy. Doprawdy, to się nazywa kompetencja xDDD Moim skromnym zdaniem twórcy wydając ów dodatek pogrążyli się jeszcze bardziej aniżeli wydając ten swój oficjalny trailer.

Ściska mnie z żalu widząc jak profanują serie Gothic oraz jakie padło chcą wydać jeszcze tego roku. Informacje o krowach w mieście są rzeczywiście ważną atrakcja jaką przyjdzie nam spotkać w dodatku, podobnie jak chrząszcz czy uciekający od zaklętego dupą ostrza Bezimiennego bohatera, ork :D

Sentarion

Sentarion

Złote Wrota
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Złote Wrota
  • Szef zespołu
Najbardziej mnie rozbawiło, że "dodaliśmy dużo kobiet porozrzucanych po miastach" :D  Nie ma jak to delikatne stwierdzenie xD Ale ogólnie materiał jest bardzo ciekawy, jest szansa, że ten dodatek będzie dobry, chociaż na pewno nie będzie to jakiś przełom.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie znowu padło? Wielu osobom podobał się g3 a dodatek zapowiada się dobrze.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Gothic III Forsaken Gods
#130 2008-10-14, 23:38(Ostatnia zmiana: 2008-10-14, 23:40)
To co pokazali z ich strony na największych targach 2008 roku jest co najmniej śmieszne. Sorry, przekonaj mnie by było inaczej.

Trout

Trout

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
Moim zdaniem dodatek może się obronić tylko fabułą , bo z tego co widziałem nic specjalnie nie zrobili oprócz dodania kilku przynajmniej dla mnie niezbyt udanych zbroi . Ale po obejrzeniu tego filmiku nabrałem dziwnego przekonania , że chociaż fabuła będzie dobra.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
game play jest co najmniej dobry, wywiad dla hypera tez
http://pl.youtube.com/watch?v=hsfSjrEmAvw

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Gothic III Forsaken Gods
#133 2008-10-14, 23:59(Ostatnia zmiana: 2008-10-15, 00:05)
Poza dupowatą rozdzielczością i oryginalnym światem z G3 nie widać tu nic z czego mógłbym się zadowolić. Nie zauważyłem jakich kol wiek nowości poza nową szmatką głównego bohatera, sorry.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Coraz bardziej się zastanawiam, co gorsze - G4, FG czy Risen... Z moich obliczeń wynika, że najlepsze będzie G4, bo robi to ktoś inny, niż JW czy PB...

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Cytat: Dekster XVII link=topic=1470.msg34536#msg34536 date=Oct 15 2008, 15:44\'
Coraz bardziej się zastanawiam, co gorsze - G4, FG czy Risen... Z moich obliczeń wynika, że najlepsze będzie G4, bo robi to ktoś inny, niż JW czy PB...

Mnie zastanawia, dlaczego zrobienie dodatku, dali jakimś " Ganhi#msgote author=Dekster XVII link=topic=1470.msg34536#msg34536 date=Oct 15 2008, 15:44\']Coraz bardziej się zastanawiam, co gorsze - G4, FG czy Risen... Z moich obliczeń wynika, że najlepsze będzie G4, bo robi to ktoś inny, niż JW czy PB...[/quote]

Mnie zastanawia, dlaczego zrobienie dodatku, dali jakimś " Ganhiowym " gościom xD

Комиссар RBT

SnapperHunter
  • Gość
Czy w dodatku będzie jakaś nowa lokacja? :D

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Gothic III Forsaken Gods
#137 2008-10-15, 16:28(Ostatnia zmiana: 2008-10-15, 16:29)
Czy w dodatku będzie jakaś nowa lokacja? 10.gif
Chyba nie, tylko będą odbudowane(a raczej pozmieniane) lokacje z G3

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Gothic III Forsaken Gods
#138 2008-10-15, 16:35(Ostatnia zmiana: 2008-10-15, 16:38)
totalne dno

A niby co mam napisać, gdy ktoś próbuje mi wcisnąć takie gówno za 90zł powołując się że jest to coś niebagatelnie zajebistego? Może nieco szacunku do graczy czy nawet do samego siebie, do własnej marki? Skoro ktoś odpierdala takie dynie typu postawienie jeszcze większej ilości npców statystów i nazywa to "przekonstruowaniem społeczności świata gry" to nigga please. Zupełnie nie wiem oco chodzi z tym "podziałem ludzi na mniejsze społeczności". Człowiek właściwie od początku swojego bytowania tworzy coraz to większe kolektywy i grupy, a że forsraken goods to okres powojenny to tym bardziej nie rozumiem tej "innowacji". O reszcie szkoda gadać.

Chyba nie tylko będą odbudowane(a raczej pozmieniane) lokacje z G3

A to już wiadomo jak takie coś wygląda w branży game dev. Tu pierdolną płotek, tam drzewko, dwie roślinki, robaczka a tam będzie krowia sraczka. Nawet jeśli to design i architektura g3 jest taką fuszerką że i tak wszystko wygląda identycznie.

Chyba nie ma się co rozdrabniać, skoro twórcy nie poświęcili zbyt dużo uwagi na tworzenie dodatku to nie widzę problemu abym ja się musiał produkować komentując na forum czyjeś porażki i zaniedbania. Idealnym podsumowaniem tego "wspaniałego rozrzeszenia do do doskonałej gry Gothic 3" jest 4 sekundowa zwiecha na gampelayu z GC  który podał dark. Ludzi popierdoliło żeby takie półprodukty sprzedawać za równowartość nowej gry, indywidualnego produktu.

Jedyną przewagę jaką będzie posiadało nad CZ to gówno to nowocześniejszy engine i renderowane dobrej jakości intro.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lord - to ty się powstrzymaj od czytania takich komentarzy. Jak chcesz, to mnie ignoruj. Zwisa mi totalnie, co se o mnie myślisz.
Ja po prostu nie rozumiem jak można recenzowac grę nie grając w nią. To tak jakbyś opowiadał o książce w której nie widziałeś nawet okładki.
powołując się że jest to coś niebagatelnie zajebistego?
A które studio napisze że spierdoliło gre?
skoro twórcy nie poświęcili zbyt dużo uwagi na tworzenie dodatku
To raczej miało byc takie "medium" do G4, żeby gracz wiedział co się z czym je jak Spellbound wyda gre.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry