Gothic III Forsaken Gods 94363 379

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 14.04.2008 roku

Wyświetleń 94363

Odpowiedzi 379

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Dobra, jestem przekonany co do moich racji. Wcale mnie nie dziwią pozytywne opinie, lecz drażni brak zdrowego podejścia wedle zasady: albo chwalisz, albo wypierdalasz... ich sprawa. JooWood wie co robi, na karku ma dzieci i niezbyt wymagających graczy którzy nie potrafią podejść krytycznie do swojej ukochanej gierki, czyli żyć i nie umierać a kasa leci. Jestem przekonany że to będzie zwykła budżetówka która i tak znajdzie wzięcie a wręcz zostanie odebrana z wielkim zachwytem. Mogą sieknąć i zapomnianych paladynów, zapomnianą kreatywność (np. autorów gry) i inne gnioty które pewnie i tak przyjęto by z gaciami mokrymi z obydwu stron.

lokacje mi się podobają

To najbardziej swędzi a zarazem cieszy że gry gothic znajdują wzięcie w środowisku osób niewidomych. Pewnie chodziło o ten wspaniały dach na którym leżą zwłoki orka (?!).

Podchodząc poważniej to nie wiem jakim idiotą bez odrobiny krytycyzmu trzeba być aby pisać takie głupoty czerstwe niczym sucha miazga z jabłka rozjebanego na miejskim targowisku. Prawda objawiona jest taka że wszystkie lokacje w g3 wyglądają identycznie. Tu nawet nie trzeba być bystrym, wystarczy pałać choć poszlakami inteligencji. Lokacje wyglądają jak kalka dziesiątek innych z g3 ale oczywiście genialny autor pisząc taką opinie zapewne jest człowiekiem posiadającym niezwykły dar, dar który pozwala mu tworzyć surrealistyczne odbicie rzeczywistości  :P  . Dzięki tej niesamowitej umiejętności jest w stanie tworzyć nowe światy na podstawie widzianych obrazów  ;) . Bądźmy wyrozumiali.

zbroja, w której Bezi chodzi wygląda trochę jak zbroja jakiegoś pirata

Tu zostałem utwierdzony że autor jest wzrokowym impotentem. Nie wiem w jakim stopniu ten brązowy kondom wyglądający jak zrobiony z potłuczonych glinianych garnków, psiego kału oraz skórek pomarańcza jest podobny do zbroi pirata (wtf?!). Radziłbym odnieść się do źródeł historycznych zamiast pieprzyć brednie na podstawie radosnej twórczości piranii znanej z nocy kruka.

orcwarrior

orcwarrior

The Modders
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • The Modders

orcwarrior
The Modders

Gothic III Forsaken Gods
#101 2008-10-01, 18:30(Ostatnia zmiana: 2008-10-01, 18:31)
http://gothic.phx.pl/komentarze.php?what=news&id=849
Komentarz Kosy mnie zbił ;D
I to przy wiekszosci pozytywnych komentów :D

erifbar

erifbar

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy

erifbar

Gothic III Forsaken Gods
#102 2008-10-01, 19:45(Ostatnia zmiana: 2008-10-01, 19:51)
Mam wielką ochotę pograć w G3 z tym dodatkiem... Szkoda że się nie doczekam :P  
Znów będą przesuwać premierę. Już bardziej opłaca mi się czekać na TES V :P  Wyjdzie szybciej :D  

Edit: Ostatnio grałem w Obliviona od początku na full detalach, następnie w G3 - wnioski: nie wiem dlaczego ale ciągnie mnie bardziej do g3, to ma klimat!

Edit2: Ludzie w Gotha - O LOL ^_^

no comment -_-

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
"adanos był z nami" biggrin.gif.
Jestem, jestem z wami :D . A z tego co czytam, to widzę że nie warto tego trailera oglądać.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
I tak ma 40 sekund więc dużo życia na niego nie zmarnujesz :D

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Jak nie warto!  Takiego trailera to w życiu nie widziałeś :D  Chyba, że do jakichś modów :P  
Looknij sobie, bo naprawdę jest co oglądać ^_^  Żółwie itp. :P

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
To nie żółwie! Oglądałem ten trailer w HD to wiem :D  To Ogniste Chrząszcze Ninja! Każdy o mocy pięciu trolli, mają fajne imienia a tym tytułowym Zapomnianym Bogiem będzie ich sensei Sprinter ^_^

Lukan
  • Gość

Lukan
Gość

Gothic III Forsaken Gods
#107 2008-10-01, 20:37(Ostatnia zmiana: 2008-10-01, 20:39)
I te żółwie są silniejsze, niż oni wszyscy razem wzięci.

btw. tak sie zastanawiam... Może oni sobie jakieś jaja robią, albo to podróba ^_^ . O taki "noobizm", to bym ich nie podejrzewał :D .

HD
Haj dyfynyszyn :P

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to było nieprofesjonalne  :D

Lukan
  • Gość
Racja, ale tak jak poprzednicy wymienili: każdy "fan" Gothica będzie tym zachwycony. Nawet jakby pokazali swoje dupy, to i tak byliby zachwyceni, gdyż "to ich robota". Podejrzewam, że połowa z tych ludzi (graczy, a nie twórców) nie potrafi grać w dobrego cRPG (Fallout, Arcanum, BG itd.), a twórcy to wykorzystują ich debilizm i wydają byle gnioty :D .

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Pietrek

Gothic III Forsaken Gods
#110 2008-10-01, 22:40(Ostatnia zmiana: 2008-10-01, 22:41)
Cytat: Tawerna Gothic\'
Jak ocenisz dodatek do Gothic 3 zaprezentowany na GC?
- Wspaniały  34% (309)
- Dobry    29% (267)

- Niezadowalający  9% (83)
- Żenujący  28% (260)

WTF? :D

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Nie mogę, dopiero się zdecydowałem ten trailer obejrzeć, ale rzeczywiście, niezły ubaw miałem. Może zrobią funny-addona.

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Mnie to raczej wygląda na jakiś Gothic III: Forsaken Armors.

A trailer to chyba robił dzieciak któregoś z twórców...

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Przypomina mi się info o nowym wyglądzie Bezimiennego jaki miał być w G3. Wyglądał jak Diego. Też było wzburzenie, też były to informacje z niemieckiego woga

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy

Keretsel

Gothic III Forsaken Gods
#114 2008-10-08, 15:29(Ostatnia zmiana: 2008-10-08, 15:29)
"
Welcome to Silden
1. Welcome to Silden!

With a neat hammering head I woke up in Silden - where Anog already greeted me as everything but friendly. One of his caravans picked me up from the roadside in a not so drunken fashion and brought me to him. Anog briefly told me that Gorn is equiping an army heavily, to march to Trelis - where the Orcs have gathered under Thorus. The skirmish and the approaching war delivers heavy headaches to the other towns and villages. Anog reacted with suspicion on my proposal to bind Myrtana in one. How easily they put the blame for this chaos on me! Well I will have to prove myself again..."

Lukan nie do końca zgadzam się z tobą to, że komuś mogą nie podobać się wymienione przez ciebie tytuly nie znaczy że nie umie grać w dobre RPG ( ja ich nie lubię, nie z powodu grafiki ale nie wiem z jakich powodów... )

Czyli znowu będzie o orkach...

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Może trochę to zostało źle określone. Nie mam nic przeciwko temu, że ktoś czegoś tam nie lubi, ale wkurwia to, gdy uważają, że każde dzieło spod znaku gothica albo pb to rzecz święta, a naprawdę duża grupa ludzi tak uważa.

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Zgadzam się z tobą, zauważyłem to.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Gothic III Forsaken Gods
#117 2008-10-10, 20:08(Ostatnia zmiana: 2008-10-10, 20:13)
Wg. mnie FG może byc naprawdę dobrą grą, niestety równie dobrze indyjczycy mogą zrobic jeszcze coś gorszego od podstawki. Ale gra nawet jak będzie badziewna i totalnie do kitu to i tak chętnie przyjrzę się tej produkcji.

Ruszył PRE-OTHER Forstagen Gods, z premierą 27 listopada
http://www.gram.pl/sk0_9wTgH,2_Gothic_3_Fo...paign=gram_news

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Wkurwia mnie takie żerowanie na graczach. Dodatek zapewne w tej samej konwencji co clear sky. Po raz kolejny dostaniemy te same światy.. no już nie będę się rozdrabniał - dostaniemy to samo co w poprzedniej wersji tyle że wzbogacone i oparte o nową fabułę (mam nadzieję że tym razem takowa będzie) za cenę typowej gry. To już lepiej kupić coś zdatnego do gry przez internet zamiast rozdrabniać się na takie pierdoły.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Gothic III Forsaken Gods
#119 2008-10-10, 20:38(Ostatnia zmiana: 2008-10-10, 20:39)
no, już kupiłem. Mam nadzieję, że będzie to dość porządne i miło będzie się grało. W końcu na początku nad dodatkiem pracowało PB, a dopiero potem pałeczkę przejęło to indyjskie studio :D .

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry