Gothic III Forsaken Gods 92769 379

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 14.04.2008 roku

Wyświetleń 92769

Odpowiedzi 379

orcwarrior

orcwarrior

The Modders
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • The Modders

orcwarrior
The Modders

Gothic III Forsaken Gods
#80 2008-09-30, 18:52(Ostatnia zmiana: 2008-09-30, 22:49)
Nowy trailer Forsaken gods
http://pl.youtube.com/watch?v=iRH4Uq5XAKg

Jak dla mnie kupa śmiechu :)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Tak żółwie oraz martwy ork leżący na dachu to z pewnością bardzo istotne innowacje które warto pokazać w trailerze :) .

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Chyba się im nudzi -_- jak na razie robię sobie coraz gorsze zdanie o dodatku...

orcwarrior

orcwarrior

The Modders
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • The Modders
Ja już się tych żółwi nie moge doczekać :)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Kopanie leżącego, z resztą srisen też się świetnie zapowiada. Jakie szczęście że g4 robi bardziej kreatywna firma niż pozostałe dwa tytuły  :) .

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Czy to oby na pewno trailer komercyjnego dodatku?

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

Gothic III Forsaken Gods
#86 2008-09-30, 19:26(Ostatnia zmiana: 2008-09-30, 19:26)
Made in Bombaj :)
Nie no, widzieliście te nowe czary? No i ta innowacja - ork podczas walki stosuje taktyczny odwrót! A te żółwie to w ogóle majstersztyk.
Nasz Aragorn bije tych pseudo-reżyserów na głowę. ;]  To na pewno nie żadna podpucha? Nie wierzę...

orcwarrior

orcwarrior

The Modders
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • The Modders
Wejdz na WoG.de i sprawdź newsa

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Gothic III Forsaken Gods
#88 2008-09-30, 19:37(Ostatnia zmiana: 2008-09-30, 19:51)
A z drugiej strony po co mają się starać piranie czy jakieś africa games? Wystarczy wykorzystać fakt że przeciętny gracz gothic to dzieci i półdebile które jedyne czego wymagają to to żeby "adanos był z nami" :) . Nie ma to jak łatwa kasa. Już kiedyś się spotkałem z opinią że seria gothic to okrojone rpgki dla niepełnosprawnych. Ewidentnie widać że obecnie marka Gothic przeciągana jest jak gluty z nosa przyklejane do zeszytu. Jedynie dziwi mnie postawa Joowoodu który wydając jakieś gnioty na poziomie gier playa może całkowicie zszargać opinie przyszłemu g4 który przecież będzie grą conajmniej dobrą.

Czas zapłaty>Srisen>Foraksen goods

Znag
  • Gość
Cały trailer można opisać jednym słowem : żal!!

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Nie uwierzycie! To nie żółwie, a chrząszcze! :)

Lukan
  • Gość
To był w ogóle trailer?

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Gothic III Forsaken Gods
#92 2008-09-30, 21:26(Ostatnia zmiana: 2008-09-30, 21:30)
Jakieś robale fajne :)  Normalnie to są nowe bestie, w dodatku będą zamiast smoków ;]
Jak walczy z tymi "magikami" to chyba negatyw im się włączył, albo bawi się w SC i ma noktowizor :P

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Ja pierdyle, ale frajerski trailer :P  Ten Bezi(Albo to jakiś inny zgred) jest spedalony w tym pomarańczowym pancerzu. Ta scena z pokazówką jaki to z niego necro była rozpierdalajaca ;)

A tak w ogóle, to nikt z was nie ma racji: To są żółwie ninja ;)  :D

PS: a ten pancerz miał co walczył z orkiem przypominał mi Luke'a Skywalkera :D

Комиссар RBT

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
bez wątpienia twórcy dodatku ośmieszyli się wydając tak żenujący trailer... to przypomina mierny gameplay.

melkor
  • Gość

melkor
Gość

Gothic III Forsaken Gods
#95 2008-10-01, 00:01(Ostatnia zmiana: 2008-10-01, 00:02)
tekstury gorsze niż najgorsze sklejki :P  ogolnie to o ile g3 zrobil odnosze wrazenie dla jaj i kasy to ten dodatek to juz tylko dla jaj, pewnie siedza na kazdym forum gothica i czytajac posty ktore wychwalaja ta kupe pod niebiosa maja polew. dobrze z thoro nadajemy ton dyskusjom o produktach piranii bez zembow ;)

slowo daje, trailer bitu zrobil na mnie wieksze wrazenie niz ta chala, juz nawet nie wspominajac o tym co ork wydziwia z rickiem

Szkodnik
  • Gość
Ja również mam takie same zdanie jak większość...po prostu żenada. Przecież to ani trochę nie umywa się do Czasu Zapłaty. Ma takie wrażenie(chyba jak większość), że robią dodatek na odpiernicz...a miało być tak pięknie.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Ciekawi mnie zdanie przeciętnego gracza, użytkownika GS, TG i innych portalów na temat tego dzieła. Z różnych względów nie przywykłem do bywania na takowych portalach (lenistwo, banicje :P ) tak więc byłbym wdzięczny gdyby jakiś bywalec takowych for zaprezentował nam na złotej tacce garść cytato-orgazmów typowego gracza.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
cytato-orgazmów
xD Dobrze to ująłeś.

http://pl.youtube.com/watch?v=x-CZSdJSAAo&...feature=related
Coś mi się wydaje, ze optymalizajca również nie będzie dużo lepsza :P

Znag
  • Gość
Film jest bardzo ciekawy, zbroja, w której Bezi chodzi wygląda trochę jak zbroja jakiegoś pirata, podobnie jak miecz przypominający kordelas. Fajnie wygląda szata maga ognia, lokacje mi się podobają

Cytat z gothic.gram.pl :P

0 użytkowników
Do góry