Tatuaże 46235 82

O temacie

Autor Buła

Zaczęty 11.02.2011 roku

Wyświetleń 46235

Odpowiedzi 82

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Tak pewnie zrobie. Jak uzbiore kase...

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Smolo

Tatuaże
#81 2014-02-28, 02:08(Ostatnia zmiana: 2014-02-28, 02:17)
Werewolf nie rób sobie dziaby. Serio. Ja dopiero w tym, lub w następnym roku sobie zrobię, a chciałem już robić w wieku 16 lat, potem 18 i 20-stu. Na szczęście tego nie zrobiłem. Do tatuażu trzeba dojrzeć, musi być on przemyślany przez lata, bo w końcu będziesz go nosił przez całe życie. Tak jak ktoś napisał, ważne jest miejsce, wielkość, kolor\BW, symbolika, przekaz, wartość estetyczna, żeby to jakoś wyglądało dla przeciętnego człowieka(dobre pierwsze wrażenie jak zajebiste graffiti, które nawet babciom się podoba)kwota przeznaczona na tatoo, artysta który ją wykonuje i przede wszystkim wartość dla Ciebie(np. sentymentalna), bo robisz dziarę dla siebie, a nie dla innych. W naszym kraju niestety jest jak jest i chyba najlepszym miejscem jest barko-biceps tak, żeby nigdy nie wystawało spod rękawa. Tatuaż jest dla Siebie, a nie na Pokaz. Szczerze mówiąc te motywy, które pokazywałeś wcześniej są kiepskie i odradzam Ci ich zrobienie. Nie rób ich dla kumpli z klubu, tylko dla siebie. Moim zdaniem ludzie poniżej 20 lat gówno wiedzą o życiu(bez urazy), sami nie wiedzą co chcą, kim są, kim chcą być. IMO od 25 lat w górę, moiżna sobie dziabać, bo człowiek już ma jako tako ułożone w głowie i prawdopodobnie nie będzie się już wstydził zrobionego tatuażu.

A Wy? Macie cos/chcecie miec? Znacie jakeis ciekawe stronki gdzie są ciekawe motywy?
W moim mieście jest typ, który siedział kilka\kilkanaście lat w Anglii, miał bodajże 2 miejsce na mistrzostwach europy w dziaraniu, jest rzeźnikiem, możesz szukać go w google, google grafika, tattooartproject.com, worldtattoogallery.com, bigtattooplanet.com, lub na facebooku jako: Tom Sugar - Tomasz "Cukier" Cukrowski, itd... np.
http://www.bigtattooplanet.com/photos/tomasz-tom-sugar-cukrowski/4291993252988797313104481584731052951020982746njpg

Elo

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Werewolf nie rób sobie dziaby. Serio. Ja dopiero w tym, lub w następnym roku sobie zrobię, a chciałem już robić w wieku 16 lat, potem 18 i 20-stu. Na szczęście tego nie zrobiłem. Do tatuażu trzeba dojrzeć, musi być on przemyślany przez lata, bo w końcu będziesz go nosił przez całe życie. Tak jak ktoś napisał, ważne jest miejsce, wielkość, kolor\BW, symbolika, przekaz, wartość estetyczna, żeby to jakoś wyglądało dla przeciętnego człowieka(dobre pierwsze wrażenie jak zajebiste graffiti, które nawet babciom się podoba)kwota przeznaczona na tatoo, artysta który ją wykonuje i przede wszystkim wartość dla Ciebie(np. sentymentalna), bo robisz dziarę dla siebie, a nie dla innych. W naszym kraju niestety jest jak jest i chyba najlepszym miejscem jest barko-biceps tak, żeby nigdy nie wystawało spod rękawa. Tatuaż jest dla Siebie, a nie na Pokaz. Szczerze mówiąc te motywy, które pokazywałeś wcześniej są kiepskie i odradzam Ci ich zrobienie. Nie rób ich dla kumpli z klubu, tylko dla siebie. Moim zdaniem ludzie poniżej 20 lat gówno wiedzą o życiu(bez urazy), sami nie wiedzą co chcą, kim są, kim chcą być. IMO od 25 lat w górę, moiżna sobie dziabać, bo człowiek już ma jako tako ułożone w głowie i prawdopodobnie nie będzie się już wstydził zrobionego tatuażu.

CytujA Wy? Macie cos/chcecie miec? Znacie jakeis ciekawe stronki gdzie są ciekawe motywy?W moim mieście jest typ, który siedział kilka\kilkanaście lat w Anglii, miał bodajże 2 miejsce na mistrzostwach europy w dziaraniu, jest rzeźnikiem, możesz szukać go w google, google grafika, tattooartproject.com, worldtattoogallery.com, bigtattooplanet.com, lub na facebooku jako: Tom Sugar - Tomasz "Cukier" Cukrowski, itd... np.
http://www.bigtattooplanet.com/photos/tomasz-tom-sugar-cukrowski/4291993252988797313104481584731052951020982746njpg
Wybacz smolo, ze tak powiem, ale jakim trzeba być, zeby pomyslec, że ja chce to robic dla kogokolwiek? Szczerze, myslalem o tatuazu ze sportow walki odkad cwicze (czyli odkad mialem skonczone 8 lat), wiec juz trooche lat jest. Te screeny co dalem - to tylko pomysly, ktorymi bym sie inspirowal, a nie z google od razu na cialo. Co do miejsc jestem pewien.

Co do tego goscia - dzieki, przyda sie na pewno.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry