Kiedy ukaże się pełna wersja? 73534 135

O temacie

Autor Xardas348

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 73534

Odpowiedzi 135

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Kiedy ukaże się pełna wersja?
#80 2009-01-12, 21:10(Ostatnia zmiana: 2009-01-13, 15:07)
Jak to na tM, jeden coś napisze, a dziesięciu powtórzy. Możeby tak zamknąć temat? Co sądzi reszta władz?

ZA. -vq
ZA- ve
PRZECIW :P  ^_^  :lol2:  - rox

Dobra. Jeszcze jedno powtórzenie i zamykam.

EDIT: Zaraz, cholera! Przecież tematy "Kiedy ukaże się pełna wersja" są bez sensu, bo mody nie mają szablonów i takie tam pieprzenie :D
Kontener, jak ktoś się obrazi, pisać na GG/SB, wyciągnę.
Oj. mEa stracił modka. Zanim go odzyska, lepiej przywrócę temat. Ale swoje pytania proszę na przyszłość uzasadniać.

Stary

Stary

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Lepiej dajcie datę beta-testów to można mniej więcej przewidzieć

Pjontka

Pjontka

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Lepiej zamknijcie temat i nie przejmujcie się jednostkami , które chcą by mod ukazał się szybko . Mod powinien być dopracowany , a nie zjeb*ny ...
Do premiery się nie spieszy więc własnym tempem można wszystko zrobić . BEZ POŚPIECHU !!!
A co do fanów to trochę ogarnięcia i spokojnego wyczekiwania ... ;f

Tym optymistycznym akcentem możnaby zamknąć .

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Dobre news jest taki, że cały storyline jest już oskryptowany - dokładnie 120 questów, w tym sporo długaśnych. Teraz trzeba "tylko" poprawić bugi, które narobiłem :D , skończyć te poważne skrypty by ork, dodać muzę, zrobić outro, dopieścić grafikę i zrobić z tego moda ;p

Może do kwietnia ork się wyrobi.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Stary

Stary

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Napiszcie przynajmniej kiedy będą beta-testy

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Jak dla mnie już mogą się zacząć bo ch1-2 podobno są poprawione.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Stary

Stary

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
to zaje... fajnie a w ile dni poprawiacie jeden ch

Mediv

Mediv

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Cytat: Stary link=topic=144.msg42574#msg42574 date=Jan 20 2009, 16:01\'
to zaje... fajnie, a w ile dni poprawiacie jeden ch?

Nie lepiej po prostu czekać na oficjalną datę premiery? Naprawdę nie rozumiem tego typu wyczekiwania "ile jest bledow i ile poprawiacie jeden blad" (po czym odpala kalkulator i liczy :lol2:  ). Może posiadanie takich wyczekujących "fanów" was dowartościowuje? ^_^  W każdym razie nie macie na nich wpływu...

Cytat: Pjontka link=topic=144.msg42414#msg42574 date=Jan 16 2009, 16:32\'
BEZ POŚPIECHU !!!
A co do fanów to trochę ogarnięcia i spokojnego wyczekiwania ... ;f

"Ten, kto walczy z potworami, winien uważać, aby samemu nie stać się jednym z nich... kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w ciebie." - kto nie wie skąd jest ten cytat jest moim wrogiem.

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy
jak tak dalej pójdzie to wogóle nie będę czytał nic z The Modders....ja mam nerwy w strzępach.Nie ma modu i
strasznie mi nudno.....chętnie bym posiekał więcej mięsa!!! :lol2:

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Zamiast tak pierdolić może byś w czymś pomógł, albo przynajmniej przestał smęcić?

Stary

Stary

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Ja tam się spytałem orcwarriora czy mogę pomóc ale nie dostałem odpowiedzi

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy
do dekster:Pierdolić ????? Ja już dałem kilka pomysłów,ty lepiej przestań mleć ozorem i zacznij robić coś pożytecznego!!

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
raczej wątpię, żeby ludzie bez żadnego przeszkolenia mogli nam specjalnie pomóc. jeśli mają jakieś super pomysły (co się zdarza sporadycznie), to mogą pisać. poza tym, to nie wiem.

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do "nie-smęcenia" raczej nie trzeba jakichś specjalnych umiejętności, czyż nie? :lol2:

vaderssj

vaderssj

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
wracając do pomocy przy tworzeniu moda z checia bym wam pomogl lecz nie znam sie za bardzo na moddingu, ale jakby mi kto wytlumaczyl co i jak to zawsze znalazlbym czas zeby cos porobic ( chodzi o modding ) :lol2:

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Usunięto spam ;)
@Vaderssj nie rozumiem, przecież jesteś na forum którego gł. tematem jest modding gothica, rozejrzyj się troche.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Kiedy ukaże się pełna wersja?
#96 2009-02-05, 22:11(Ostatnia zmiana: 2009-02-06, 01:10)
jakby mi kto wytlumaczyl co i jak to zawsze znalazlbym czas zeby cos porobic ( chodzi o modding ) 4.gif

Skoro nie stać Cię na te minimum inwencji i kreatywności aby zdobyć informacje o moddingu gry na... FORUM MODDERSKIM, to niestety ale raczej się nam nie przydasz.

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
to nie są prawdziwe chęci, tylko puste słowa ;]  CHĘCI= albo posiadanie umiejętności, albo gotowość na poświęcenie wiele czasu na NAUKĘ tychże umiejętności. (juz po slowie "nauka" wiele dzieci odpadnie).

vaderssj

vaderssj

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
zle mnie oceniles triple, ja naprawde CHCĘ sie nauczyc moddingowania tylko nie wiem za bardzo skad wziac programy i instrukcje do nich

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
to się ogarnij, spójrz na strukturę działów i poszukaj. jak nie potrafisz sam wyszukiwać informacji będąc niemal u źródła, to nie wiem, czy jesteś w stanie wiele pomóc.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry