Spolszczenie do Section 8 4152 2

O temacie

Autor swordancer

Zaczęty 26.05.2011 roku

Wyświetleń 4152

Odpowiedzi 2

swordancer

swordancer

Użytkownicy
posty11
Propsy4
  • Użytkownicy

swordancer

Spolszczenie do Section 8
2011-05-26, 22:33(Ostatnia zmiana: 2011-05-27, 14:45)
Witam, chciałbym otworzyć projekt spolszczenia do Section 8 Prejutice. Ze względu na brak oficjalnego Spolszczenia chciałbym zwerbować ok 10 osób, znających język angielski w celu tworzenia spolszczenia do tej gry. Osoby które są zainteresowane, chodź nawet nie mają tej gry otrzymają ode mnie wymagane pliki po angielsku. Prace będą trwać, gdy zapisze się min. 4 osoby. Wymagane jest podanie numeru e-mail oraz gg na priv. Ekipa podzieli się częściami i będziemy ją stopniowo spolszczać, gdy prace zostaną zakończone wyślecie pliki do mnie ja je połączę i stworzę instalator oraz licencję. Spolszczenie będziemy udostępniać za darmo dla każdego. Sam będę pracował również nad tym spolszczeniem, więc proszę się zgłaszać w tym wątku. Do projektu potrzebne są osoby dobrze wyłapujące kontekst zdań i dialogów, osoby kompetentne, i odpowiedzialnie, które nie będą zmieniać kontekstu zdań dla własnych potrzeb. W instalatorze będą umieszczone wasze nazwiska, bądź pseudonimy jako autorzy. Proszę zapisujcie się i komentujcie.
Oficjalny werbunek do spolszczenia znajduje się na tym forum

JohnnyB

JohnnyB

Użytkownicy
posty7
Propsy68
  • Użytkownicy
Witaj,

Tworzenie fanowskich spolszczeń to naprawdę wspaniała inicjatywa. Jeśli potrzebujesz pomocy w jakimkolwiek aspekcie projektu, zapraszam Cię na http://grajpopolsku.pl/forum/index.php Zostaniesz tam z pewnością ciepło przyjęty :)

Pozdrawiam,

Johnny

swordancer

swordancer

Użytkownicy
posty11
Propsy4
  • Użytkownicy

swordancer

Spolszczenie do Section 8
#2 2011-05-27, 14:47(Ostatnia zmiana: 2011-06-15, 00:28)
Ok dzięki przenoszę tam zapisywanie do projektu, myślę że tam szybciej znajdę wsparcie.

BRAK! Ochotników projekt ZAMKNIĘTY!!!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry