Inna twórczość > Oceny

Two Worlds Site

(1/4) > >>

RoMek:
Chciałbym przedstawić stronę (wraz z forum), którą stosunkowo niedawno założyliśmy ze znajomymi, portal jest jeszcze w budowie(czekamy na design), ale forum w pełni funkcjonuje. Liczę również na jakieś opinie co do wyglądu i działania strony/forum.

Strona (w budowie)

Forum

eto:
Epicki to jest pierwszy Fallout (no i Marek) a nie jakieś tam "Polaczky Robaczky Prezents". Uważnie dobieraj słowa grzeszniku.

Co do strony: dajcie koloru, wiem że w budowie ale dajcie.
co do forum: wywaliłbym te obrazki z tła, nieciekawe, nic na nich nie widać i odrzucają bardzo wyraźnym obramowaniem.

RoMek:
Wrzuciłem je, bo myślałem, że będzie to lepiej wyglądało niż standardowe tło użyte w tamtym stylu. Jest już przywrócone standardowe. Dziękuję za opinię Eto, strony głównej nie ruszamy póki nie dostaniemy laya.

Zdunek:
Panowie, nie jest tu ważna licencja  :P (Ogólnie trochę pomoderowałem temat)

Jeśli chodzi o forum, jest strasznie ciemno i nieczytelnie. Dodatkowo widać że jest to gotowa skórka ściągnięta z neta i z dodanym headerem. Ilość pracy własnej bliska zeru.

Jeśli chodzi o stronę, Joomla, jeszcze gorzej niż powyżej, bo jedyne co zostało zrobione to instalacja i na tym się zakończyło.... Dodatkowo średnio zainstalowane bo w stopce są błędy z kodowaniem, więc gdzieniegdzie będzie się pierniczyć....

RoMek:

--- Cytuj ---Jeśli chodzi o stronę, Joomla, jeszcze gorzej niż powyżej, bo jedyne co zostało zrobione to instalacja i na tym się zakończyło.... Dodatkowo średnio zainstalowane bo w stopce są błędy z kodowaniem, więc gdzieniegdzie będzie się pierniczyć....
--- Koniec cytatu ---
Jak już mówiłem czekamy na lay, więc żadnych gruntownych prac nie przeprowadzaliśmy i nie będziemy w najbliższym czasie przeprowadzać.

--- Cytuj ---Jeśli chodzi o forum, jest strasznie ciemno i nieczytelnie.

--- Koniec cytatu ---
Ciemno, ciemno na tm też jest. Nieczytelnie? Gdzie dokładnie?

--- Cytuj ---Dodatkowo widać że jest to gotowa skórka ściągnięta z neta i z dodanym headerem. Ilość pracy własnej bliska zeru.
--- Koniec cytatu ---
Fakt, skórka ściągnięta z internetu, jednak pochopnych wniosków radzę nie wysnuwać, nie chcę teraz zawyżać tego co robiłem, ale dosyć sporo grzebałem w skinie, żeby wyglądał tak jak wygląda teraz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej