idę i... lag 2430 3

O temacie

Autor Warka

Zaczęty 17.02.2011 roku

Wyświetleń 2430

Odpowiedzi 3

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
siemka. mam problem. na pewnym obszerze mojego świata, gdy do niego wejdę, gothic się zacina i niechce się odciąć. trzeba resetować kompa. mam problem z fps w spacerze, a dokładniej z kompilacją. world jest skompilowany outdor, ale gdy skompiluje go ponowny raz fps wraca do normy ale świat znika i widać tylko domyśle niebo w spacerze. czy to ma z tym jakiś związek?

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
mineły 24h, więc odświeżam.

nowe info co do problemu... jest gorzej niż myślałem. gra zacinała sie na pewnej polanie graniczącej z miastem. niestety z tego co zauważyłem zacina się też w jednym kawałku miasta, a więc lipa. dziś wieczorem pujdę do kumpla i sprawdze jak sprawduje się po zrobieniu od nowa paki i odpaleniu na czystym gothicu.

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
ja mam to samo jak mam oteksturowaną wodę. nie wiem w czym problem. Wrzuć do paczki model bez tekstur dla testu i zobacz czy pójdzie.

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!

Warka

idę i... lag
#3 2011-02-18, 23:01(Ostatnia zmiana: 2011-02-19, 15:35)
chyba załatwiłem sprawe. niejestem pewnie ale przedtem w 100% gdy przechodziłem przez pewien teran była ścinka a dziś przy 3 próbach nic ;d . niestety był to najdrastyczniejszy sposób. reinstall....

//edit !! to nie reinstall pomógł. okazuje się że dzieje się tak kiedy mam znikanie obiektów >150 %. a mi to nie przeszkadza (tzn. 150 mi nie przeszkadza)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry