.3ds domu 2559 6

O temacie

Autor PanC

Zaczęty 1.02.2011 roku

Wyświetleń 2559

Odpowiedzi 6

PanC

PanC

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Od razu przejdę do problemu. Otóż zrobiłem własny świat w 3ds maxie. I teraz chciałbym dodać tam jakieś chałupki. Jednak nie mam pojęcia w jakim folderze znajduję się plik .3ds domu. Nie mam ochoty importować każdego pliku .3ds. Liczę na Waszą pomoc :lol:

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Komuchpl

Komuchpl

Użytkownicy
Co? Ja?
posty146
Propsy130
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Co? Ja?
1. Poszukac w folderze .../_work/data/meshes/ jakiegoś gotowego modelu domku.
2. Zrobić własny: robisz taki jaki chcesz, importujesz do 3dsa (do świata w którym ma być), ustawiasz tam gdzie ma być i teksturujesz w spacerze
3. Robisz osobny model domu, teksturujes go, i wstawiasz spacerem

2 opcja chyba jest najlepsza.

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ale z was nooby w gothicu nie ma modelu 3ds domu bo są one "przypięte" do świata ale jak chcesz możesz importować model miasta khorinis w programie do 3D i wyjąć z niego kilka domów a potem przypiąć je do własnego modelu :D

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
są w meshah 2 domki. coś w stylu cavalorna i stara drewniana hata. tak jak mówi Revolution wytnij sobie z modelu khorinis. łap tu coś takiego - http://www.worldofgothic.de/?go=moddb&action=view&fileID=69

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
nie ma w sieci lepszego zestawu wyseparowanych modeli niż mój: http://themodders.org/index.php?/topic/13159-wszystkie-modele-ze-swiata-gothiciink/

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

PanC

PanC

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Wielkie dzięki.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry