Czas na porządny film 20049 57

O temacie

Autor Aragorn

Zaczęty 28.03.2008 roku

Wyświetleń 20049

Odpowiedzi 57

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Błyskotliwa uwaga :P  - poczytaj sobie pierwszy post. Chyba nie myślałeś, że mając do dyspozycji profesjonalnie nagrane dialogi, Aragorn będzie nagrywał nowe ?

Patok

Patok

Użytkownicy
posty80
  • Użytkownicy
Fakt czytałem, ale jeżeli mają być "innowacje" to może być kłopot z dialogami

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wg mnie takie filmiki są bezsensu. Czemu? Ano temu, ze jak ktos gral w gothica 3raazy (jak ja) to razej nie obejrzy, a nawet jesli obejrzy to zasnie w polowie. A jesli nie gral  to będzie wolał zagrac niz oglądnąć.
Przynajmnij ja tak to odczuwam. Lepij byście zrobili filmik opowiadajacy całkiem nową fabułę.

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Cytat: Garret link=topic=1318.msg11675#msg11675 date=Apr 7 2008, 18:24\'
Wg mnie takie filmiki są bezsensu. Czemu? Ano temu, ze jak ktos gral w gothica 3raazy (jak ja) to razej nie obejrzy, a nawet jesli obejrzy to zasnie w polowie. A jesli nie gral  to będzie wolał zagrac niz oglądnąć.
Przynajmnij ja tak to odczuwam.

Mam takie samo zdnie na ten temat, ale cóż, publika sądzi inaczej :P
Jeśli chodzi o film z oryginalną fabułą to są już przecież "Strażnicy Przymierza"

Nowa, przygodowa seria na youtube!

//edit.aztek. youtube w sygnaturze - not

Patok

Patok

Użytkownicy
posty80
  • Użytkownicy
Cytat: Garret link=topic=1318.msg11675#msg11675 date=Apr 7 2008, 18:24\'
Przynajmnij ja tak to odczuwam. Lepij byście zrobili filmik opowiadajacy całkiem nową fabułę.

Faktycznie... z tego punktu na to nie patrzyłem, możliwe bicie tego samego masła nie ma sensu? Po co film o czymś co każdy zna? Może faktycznie zrobić trzeba kolejny film z nową fabuła... ten dreszczyk emocji w stylu "Co będzie dalej?" to właśnie sprawia że filmy są super, fakt my tam pracujemy nad swoim ale sądzę też że jeżeli jest luka w postaci Gothic Der Film Night of Raven to należy to wykorzystać!

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Przykro mi, ale postanowiłem nie podejmować się tego zadania, głównie z braku czasu.
Aktualnie pracuję nad oficjalnym trailerem "Czasu Zapłaty". Gdy go ukończę będę musiał poświęcić wiele uwagi fabule do tejże modyfikacji. W przyszłości natomiast zabiorę się za moddowanie gry "Wiedźmin".
Jak widać w moich planach nie ma miejsca na nowy film, ale nic nie stoi na przeszkodzie aby ktoś inny przejął ten projekt. W razie problemów z chęcią posłużę pomocą.  :P

Patok

Patok

Użytkownicy
posty80
  • Użytkownicy
To całkiem możliwe iż ujrzysz ten film w barwach GX xD

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
To całkiem możliwe iż ujrzysz ten film w barwach GX xD

Mówiłeś ,że nie opłaca się roztrząsać tego co już było :P

Patok

Patok

Użytkownicy
posty80
  • Użytkownicy
było? nie całkiem. tego jeszcze nikt nie nagrał :P  ale wiesz i tak pierw musimy skończyć nasz film

Ojciec redaktor

Ojciec redaktor

Użytkownicy
posty33
Propsy9
  • Użytkownicy

Patok

Patok

Użytkownicy
posty80
  • Użytkownicy
GalAnonim to robi. Wiem bo jest w GX :(  ale mówię na starcie... robił to kiedy był jeszcze żółtodziobem czyli bardzo dawno temu ^^

Lavius

Lavius

Użytkownicy
posty96
  • Użytkownicy
Aragorn szczerze wątpię w to że długo będziesz moddował Wiedźmina :(  Mogę się założyć że w przeciągu dwóch miesięcy wrócisz do gothica. Modding Gothica a modding Wiedźmina to są dwie cholernie odległe od siebie rzeczy.

Ojciec redaktor

Ojciec redaktor

Użytkownicy
posty33
Propsy9
  • Użytkownicy
Modding Gothica a modding Wiedźmina to są dwie cholernie odległe od siebie rzeczy.
No tak, ale czemu ma przez to rezygnować z wiedźmina

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Ojciec ma rację.
Lavius, niestety cię zgnę bo na moddowaniu gothica znam się tyle co nic, czyli nie znam się wogule :P
Natomiast w wiedźmaku umiem już całkiem sporo (lokacje, obiekty, szablony, cutscenki itp.)
W The Witcher jestem już w stanie zrobić prostego moda, natomiast w gothicu mogę co najwyżej zedytować plik ini  :D

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Nom, Gal już zrobił co trzeba, teraz tylko uploaduje (patrz - opis odc.1 ). Ale została jeszcze kwestia Nocy Kruka :D

Patok

Patok

Użytkownicy
posty80
  • Użytkownicy
to może ja się wezmę za NK jak skończę Krwawą Zdradę?

Ojciec redaktor

Ojciec redaktor

Użytkownicy
posty33
Propsy9
  • Użytkownicy
Proponował bym to G2 od nowa nakręcić. GalAnonim się postarał, ale... nie do końca :D

Patok

Patok

Użytkownicy
posty80
  • Użytkownicy
no ale on to daję po roku bo... ekhm... nie chciał by się zmarnowało :lol:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry