Waypont na vobie. 2829 4

O temacie

Autor Warka

Zaczęty 25.01.2011 roku

Wyświetleń 2829

Odpowiedzi 4

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
siemka. vobami robie obóz na wysokości. coś w stylu obozu bractwa. robie tam waypoint "WAYTEST" i dla testu daje go w rutynie lee. i w startupie z BIGFARM NA WAYTEST. wchodze do gry a go tam niema.. a jak go przyzwe to idzie do swojego waypointu.. jak go prawidłowo umieścić? a i jbc. w gothicu na vobie stoi ten na szubieciny więc da się chyba.

FraseR
  • Gość
Bo w skrypcie Lee musisz mu dać rutyne, co ma robić w tym waypoincie i musisz go dodać jeszcze w startup.d Jak masz nowego zena to - http://themodders.org/index.php?/topic/73-nowi-npc-w-nowym-swiecie/

Aż tak trudno zajrzeć do tutków?

misiekgrabo

misiekgrabo

Użytkownicy
posty179
Propsy106
  • Użytkownicy
dla przypomnienia - zapomniałeś wspomnieć o małej opcji 'Reparse Script' :)  Nie że to spam...ale jakby były dalsze błędy i to właśnie Z TEGO powodu :)

Ale tam, gdzie stanął Adanos, ani Innos, ani Beliar nie mieli żadnej władzy. W miejscu tym ład i chaos współistniały w harmonii. Tak oto powstało morze.

Zapomnij... o wszystkim, co się działo w przeszłości.

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
nie spam, fraser pomógł

Bo w skrypcie Lee musisz mu dać rutyne, co ma robić w tym waypoincie i musisz go dodać jeszcze w startup.d Jak masz nowego zena to - http://themodders.org/index.php?/topic/73-nowi-npc-w-nowym-swiecie/

Aż tak trudno zajrzeć do tutków?

masz mnie za idiote że nie zreparsowałem ?  :lol:

misiekgrabo

misiekgrabo

Użytkownicy
posty179
Propsy106
  • Użytkownicy
nie spam, fraser pomógł

masz mnie za idiote że nie zreparsowałem ?  :lol:

Mi chodziło o MÓJ post - przypomnienie o reparsie :P Nie chodziło o post FraseRa...ale dobra...teraz TEN MÓJ post jest spamem :/

Ale tam, gdzie stanął Adanos, ani Innos, ani Beliar nie mieli żadnej władzy. W miejscu tym ład i chaos współistniały w harmonii. Tak oto powstało morze.

Zapomnij... o wszystkim, co się działo w przeszłości.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry