Filmy/Seriale 535650 1647

O temacie

Autor dr inż. Fenix

Zaczęty 25.03.2008 roku

Wyświetleń 535650

Odpowiedzi 1647

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Oglądał ktoś Shoot 'em up? Nawet przyjemny odmóżdżacz, w którym chodzi tylko o akcję a nie przemyślenia "Co miał w oczach Raymond gdy powiedział Gertrudzie żeby sobie poszła?"

P.S. Zabójstwa marchewką rulez :/

IncLorek

IncLorek

Użytkownicy
posty2
Propsy1
  • Użytkownicy
Oglądałem ostatnimi czasy film ,,Number 23''. Prześwietny thriller. Najlepsze jest to, że główną rolę w nim gra Jim Carrey, znany ze swoich ,,głupkowatych komedii''. Moim zdaniem powinien grać w większej ilości takich typu filmów, bo zagrał naprawdę fenomenalnie. Wątpię czy inny aktor, mógłby zaprezentować taki poziom jak Carrey. A film również jest super. Scenariuszu, nie powstydził by się sam Lucas, a muzyki sam Wayne. Koniecznie zobaczcie !

Kamo

Kamo

Użytkownicy
posty78
  • Użytkownicy
Najlepsze są Gwiezdne Wojny! Tyle powiem! O!

SerindrackWielki

SerindrackWielki

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy

SerindrackWielki

Filmy
#83 2008-07-23, 18:36(Ostatnia zmiana: 2008-07-23, 18:39)
zgadzam się, gwiezdne wojny rządzą xDDD

<a href="
https://www.youtube.com/watch?v=gsxsnEYFVpY
" target="_blank">Ekranizacja przewspaniałej, bestsellerowej powieści  Mistrza XLukasaGX20 - "Pewien zły mag, co chce zniszczyc kolonie i świat" - trailer</a>

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
A propos Gwiezdnych Wojen... to jakaś alternatywa?  :blink: http://www.filmweb.pl/f475754/Gwiezdne+Woj...lon%C3%B3w,2008

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

LadyError
  • Gość
Ostatnio oglądałam P2 ("poziom 2"). Film bardzo dobry. Pojawiają się w nim dość drastyczne sceny. Godny polecenia tym któzy nie mieli okazji jeszcze go widzieć :D .

"las vegas parano" stary film... i świetny. Moim zdaniem bije na głowe "requiem dla snu". Opowiada o dwóch narkomanach. Wiele rzeczy widzimy oczami bohaterów. Wszystko jest dokładnie przedstawione: skutki brania narkotyków, palenia, itd. Naprawde polecam.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Ostatnio oglądałem wyrąbisty animowany film "uwolnić słonia" ("Free Jimmy" - Oni zawsze tak muszą tłumaczyć :D ). Nie będe spoilerował, ale naprawdę polecam, to jeden z lepszych filmów jakie widziałem.

Cronix

Cronix

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy

Cronix

Filmy
#87 2008-08-11, 09:03(Ostatnia zmiana: 2008-08-11, 09:04)
Cytat: Hwep link=topic=1292.msg27068#msg27068 date=Aug 9 2008, 01:36\'
Ostatnio oglądałem wyrąbisty animowany film "uwolnić słonia" ("Free Jimmy" - Oni zawsze tak muszą tłumaczyć ;p  ). Nie będe spoilerował, ale naprawdę polecam, to jeden z lepszych filmów jakie widziałem.

Też to oglądałem! :D  Zaje.....! Polecam Gorąco! :P   

WAKACJE

Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową.

Jeśli myślisz, że jesteś tym, za kogo uważają cię twoi przyjaciele i twoi wrogowie, to znaczy, że z pewnością siebie nie znasz.

Klik

HEH

LOL

"Tylko jeden szkop..."

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies
Ja polecam kolejno części filmu:

- Tożsamość Bourne'a
- Krucjata Bourne'a
- Ultimatum Bourne'a

Jeden z najlepszych filmów jakie oglądałem  :)  

Polecam również dark knighta,  świetnie odegrana rola Jokera

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

Filmy
#89 2008-10-05, 06:06(Ostatnia zmiana: 2008-10-06, 01:33)
Pamiętacie może jeszcze The good, the bad and the ugly Sergia Leone? A właściwie co sądzicie o całej Dolarowej Trylogii? Jak dla mnie wyrąbiste filmy, perfekcja.

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
ja dziś i wczooraj obejrzałem dwa filmy ;
Super produkcja - polski film na którym byłem w kinie w gimnazjum ale jakoś znowu chciałem go  zobaczyć i mogę powiedzieć że jest to świetny polski film w którym główny bohater Yanek - krytyk filmowy - zostaje zmuszony przez 'bandytów w garniturach ' :P  do napisania scenariusza filmu w którym główną role ma odegrać Donata narzeczona prezesa koniecpolskiego - głównego szefa tej mafii czy coś takiego :P  ! Jak przystało na polskie filmy mamy tu dużo przekleństw, śmiesznych sytuacji itp. Mi film się podobał :D
Jumper - film amerykański o tzw. Skoczkach a bardziej mówi jednak o jednym skoczku Davidzie którego matka zmarła gdy miał 5 lat a ojciec nie jest dobrym ojcem jak mówi sam David. David gdy ma 15 lat załamuje się pod nim lód i nagle znajduje się w bibliotece miejskiej, wtedy odkrywa w sobie niezwykłą moc która pozwala mu "skakać - przenosić" z jednego miejsca do drugiego. David zaczyna okradać w ten sposób banki i podróżuje tak po świecie. 8 lat pózniej David jest już dorosłym mężczyzną który nadal robi to co robił ale w jego życiu pojawiają się tzw. Paladyni którzy zabijają skoczków. Od tego momentu życie David'a wskakuje na inny tor; poznaje innego skoczka ( dotąd myślał że jest jedyny ) , musi uciekać przed paladynami oraz chronić ukochaną dziewczyne, w końcu David dowiaduje się prawdy o swojej matce która... żyje, a reszty dowiecie się sami oglądając film :lol2:
Film jak każdy film amerykański, jednak ma w sobie coś co mi się spodobało... ciekawy wogóle jest motyw tego filmu; za jednym mrugnięciem oka mogę znalezć się w każdym zakątku świata ... gdyby każdy tak mógł hehehe polecam!

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

FeisaR

FeisaR

Użytkownicy
posty116
Propsy16
  • Użytkownicy

FeisaR

Filmy
#91 2008-10-20, 22:44(Ostatnia zmiana: 2008-10-20, 22:45)
24.10.08r - premiera Piły V.
Jako fan idę do kina :roll:

"Now I stand, the lion before the lambs

and they do not fear...

They cannot fear
"

Arthas Menethil, The Lich King

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja też idę do kina, tyle że na Maxa Payne'a :roll:

FeisaR

FeisaR

Użytkownicy
posty116
Propsy16
  • Użytkownicy
Heh.
Każdemu kto Piły nie oglądał polecam

and they do not fear...

They cannot fear
"

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ja już maxa oglądałem :roll: . Moim zdaniem - świetny film.

FeisaR

FeisaR

Użytkownicy
posty116
Propsy16
  • Użytkownicy
Jednak nie mogłem pojawić się na premierze ale dziś o 14:15 idę na Piłę 5 do Cinema City.

btw. o dziwo, w multikinie Piła 5 jest 18+ a w CC 15+ :P

and they do not fear...

They cannot fear
"

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Filmy
#96 2008-11-08, 14:58(Ostatnia zmiana: 2008-11-08, 14:59)
Co sądzicie o adaptacjach filmowych gier, kontrowersyjnego reżysera, Uwa Boll'a :D ?

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty454
Propsy257
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Widziałem trailery. Nie wiem co bym zrobił gdyby ktoś zobaczył, że to oglądam. Toż to obciachowe jest. Ale Żołnierze kosmosu też z początku nie wyglądali na dobre kino, a oglądało się przednio. To jak? Warto zobaczyć Postal czy nie?

Kamo

Kamo

Użytkownicy
posty78
  • Użytkownicy
Oglądałem Maxia w kinie... początek nuuuuuda... już chciałem wyjść z kina, ale potem normalnie zarąbiście :D

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

Filmy
#99 2008-11-08, 22:29(Ostatnia zmiana: 2008-11-08, 22:30)
Jak dla mnie "American Pie" był zajebistą komedią przynajmniej 5 i 6 (  reszty chyba nie oglądałem albo nie pamiętam że oglądałem  :lol2:   ) niektóre sceny w 6 po prostu, mnie dobijały choc "Chłopaki na Ibizie" też były zajebiste :D

0 użytkowników
Do góry