Offtop z pokazywania mord 8950 35

O temacie

Autor Vierzba

Zaczęty 1.12.2010 roku

Wyświetleń 8950

Odpowiedzi 35

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Masa + Roket Fjul uczynią z Ciebie człowieka, którym defacto jeszcze nie jesteś.
Dla osób bez nicka Vierzba i Thoro które nie kminią bazy i jarają na pusty żołądek:

https://www.youtube.com/watch?v=OiaSY0S9ACw

http://news.suple.us/2,27,COMANDO.htm

I wiele innych podobnych hardkorowych rzeczy nie dla dzieciaków tylko dla żołnierzuf.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Offtop z pokazywania mord
#1 2010-12-02, 00:16(Ostatnia zmiana: 2010-12-02, 00:43)
Właśnie udało wam się wyznaczyć nowy szczyt popierdoleństwa  :lol2:  
Gość jest żałosny (choć w oczy bym mu tego nie powiedział). Jak patrze na te jego muły, to mam wrażenie, że po wbiciu w nie igły całe by sflaczały - powietrze by uszło. Roket fjul qrwa!!! Nie dla dzieciakuf! Kalaszniov... dla prawdziwego menszczysny... takiego jak ja... pfuf pfuf pfuf pfuf po całym wzgórzu... niech dzieciaki oglądają i będą tak samo popierdolone jak ja.  :facepalm:

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

#2 2010-12-02, 13:05(Ostatnia zmiana: 2010-12-02, 13:06)
Wygląda jakby był wypełniony powietrzem. Dziwne, że jeszcze dotyka ziemi. ;o
Nie ma tam jakichś linek przyczepionych?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#3 2010-12-02, 13:58(Ostatnia zmiana: 2010-12-02, 13:59)
Cytat: KolegaZWojska link=topic=12145.msg121472#msg121472#msg121472#msg121472 date=1291245392
Właśnie udało wam się wyznaczyć nowy szczyt popierdoleństwa  :lol2:  
Gość jest żałosny (choć w oczy bym mu tego nie powiedział). Jak patrze na te jego muły, to mam wrażenie, że po wbiciu w nie igły całe by sflaczały - powietrze by uszło. Roket fjul qrwa!!! Nie dla dzieciakuf! Kalaszniov... dla prawdziwego menszczysny... takiego jak ja... pfuf pfuf pfuf pfuf po całym wzgórzu... niech dzieciaki oglądają i będą tak samo popierdolone jak ja.  :facepalm:

Co ty pierdolisz? Może nie są to wyżyny elokwencji i ogólnej aparycji ale jednak nie trudno wyczuć w tym pewną dozę humoru i dystansu do siebie jaki prezentuje ten człowiek. Może i nie jest najbystrzejszy, może i wygląda jak kaleka ale przynajmniej ma swoją pasję, robi to co lubi, osiąga w tym światowe sukcesy i mimo, że nie jest tak zajebisty jak Wy to jednak zwiedził trochę świata i co najważniejsze mieszka daleko poza kloaką. Poza tym wydaje się, że jest spoko gościem.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

#4 2010-12-02, 16:39(Ostatnia zmiana: 2010-12-02, 17:11)
Cytat: Thoro link=topic=12145.msg121518#msg121518#msg121518#msg121518 date=1291294733
Co ty pierdolisz? Może nie są to wyżyny elokwencji i ogólnej aparycji ale jednak nie trudno wyczuć w tym pewną dozę humoru i dystansu do siebie jaki prezentuje ten człowiek. Może i nie jest najbystrzejszy, może i wygląda jak kaleka ale przynajmniej ma swoją pasję, robi to co lubi, osiąga w tym światowe sukcesy i mimo, że nie jest tak zajebisty jak Wy to jednak zwiedził trochę świata i co najważniejsze mieszka daleko poza kloaką. Poza tym wydaje się, że jest spoko gościem.
A co ja powiedziałem? Stwierdziłem tylko fakty - jego mięśnie to nawet nie są mięśnie, to jakieś jebane baloniki. Pozerstwo, tapeciarstwo, plastik w męskim wydaniu - rzecz którą zawsze będę hejtował, aż mi w końcu nie odpierdoli i nie powycinam tego ścierwa pfuf pfuf pfuf. Rocket fjul... to już jest tylko zwykły cytat, nawet nie musiałem przeinaczać słów. Fakt, że gość podchodzi do tego z pewną satyrą, ale mnie takie pajacowanie zupełnie nie bawi, a to że mimo tego wszystkiego jeździ sobie po świecie i świeci przykładem dla grubasków mnie tylko jeszcze bardziej dołuje.

Żryjcie koks, będziecie wielcy!

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Żryjcie koks, będziecie wielcy!

Jeśli osiągniesz takie efekty, jak to nazwałeś "baloniki" na samym wpierdalaniu koksu to ja Ci szczerze pogratuluje.

Pozerstwo, tapeciarstwo, plastik w męskim wydaniu - rzecz którą zawsze będę hejtował

Czym się różni hodowanie jakichś nie wiem, spasłych drogich kotów, bażantów za 15 baniek od pracowania nad własnym ciałem poza samym faktem, że w tym drugim obiektem picowania jesteśmy my sami? Nie podoba mi się to w ogóle i nie rozumiem tego ale jaki kurwa problem? Gdyby każdy miał jakieś zainteresowania i oddawał się nim z taką pasją i determinacją jak ten człowiek to by kloaka nie była kloaką a tak mamy popierdolone społeczeństwo czerpiące satysfakcję z czyichś potknięć i porażek więc tym bardziej hejtuję to co robisz. Oficjalnie komunikuje, że chuj ci do tego i zupełnie nie rozumiem czym Ci zawinił ten człowiek. Zrobił coś komuś, że trzeba go jechać? Robi swoje i co ważne konsekwentnie dzięki czemu robi karierę robiąc w życiu to co kocha. Ćwierćinteligent zdobywa hajs i uznanie na całym świecie swoimi "balonikami", ty poprawiasz kilkunastoletnią grę ku radości anonimowej grupki osób z internetu w przedziale wiekowym 9-17.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Właśnie Thoro powiedziałeś, że Martin Lechowicz jest wielki.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Ale Great Lechowicz nie ma masy, a Lewiatan tak.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Widzę, że ten Pan tam furorę robi na YT, więc może trochę dokładniej przedstawię swoje stanowisko.

Koleś ma prawo robić ze swoim ciałem co tylko chce i póki nie jest jednym z tych stereotypowych koksiarzy - debili (a takich w moich stronach wozi się na prawdę sporo (nie mówię tu o Wrocku)) to okej, spoko. ALE! Nie podoba mi się obnoszenie z tym po internecie, tak jak pokazywanie homoseksualnych par prowadzących programy w polsat cafe, napychanie sobie cycków przez "gwiazdy", nowe kreacje Ibisza, cały jebany showbiznes podtrzymujący ludzi w przekonaniu, że jedyne co się liczy to zgrabne dupsko u kobiet, siła u facetów. Budujemy jakąś tam cywilizację, ale nikt nie propaguje tzw. cywilizowanych zachowań, neadertalstwo się szerzy i łyka to przede wszystkim podatna młodzież poczuwająca się do bycia zwolnionym z myślenia. Niektórzy potem (tak jak ja) z tego wyrastają, inni jednak nie. To że poziom edukacji w dobie globalizacji maleje to fakt. Śmiejemy się z amerykanów, a i tak za kilkadziesiąt lat będziemy tu mieli ten sam poziom mentalny. Cała pop kultura jak i ten Pan odnoszą się do najprostszych ludzkich instynktów i to jest dla mnie problem, a nie to co kto robi ze swoim ciałem. Większość z was ma na to wyjebane i słusznie, bo czemu się trzymać jakiś konserwatywnych zasad, skoro mamy świat, w którym można się bawić, imprezować i nie myśląc skoczyć na główkę w roztańczony tłum na parkiecie.

Kurwa cwele co komentuja negatywnie ten filmik, pewnie jestescie grubasami siedzacymymi z piwskiem przed kompem czy tv i do tego ogranicza sie wasze zycie, a na plaze to sie wstydzicie wyjsc z zapadnięta klata i bebzonem jak beczka od browara, szmaciaze kurwa. Krew mnie zalewa jak czytam takie pedalskie komentarze. A dla waszej informacji, gosci z filmiku to LITWIN, miszkający od lat w USA Rober Burneika. Jajca sobie robi, a wy sie spinacie jakbyscie sie zesrac mieli zaraz, cioty
Elokwencja i kultura. Gdyby się spotkali dwaj - jeden z łapką do góry, drugi z łapką do dołu - to ciekawe, który byłby agresywny w stosunku do drugiego i dlaczego. Kto tu kogo tak na prawdę nie szanuje? A ten filmik jest tylko jak kolejna cegiełka. Wiadomo, że jak gość nie ma masy, jest niski czy nosi okulary to lebioda, nie ma co go szanować, prawda, ba! Nie ma co z domu wychodzić?

Tekst Kazika:

Wyścig szczurów - to polega na tym, tego się nie czuje
Że się ciągle i ciągle z innymi porównuję
Ten jest lepszy, ten jest gorszy, ja między nimi
Więc to czuję się lepiej albo gorzej, to zależy
Konkurencja i ambicja bita powoduje
Zeżarłem swoje dzieci - i dobrze się z tym czuję
Dół gdy jestem gorszy, gdy lepszy to wesoły
Do szkoły, chodźmy do szkoły!

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?

emace

#9 2010-12-02, 22:05(Ostatnia zmiana: 2010-12-02, 22:11)
Właśnie Thoro powiedziałeś, że Martin Lechowicz jest wielki.

no tak ironicznie, a ja całkiem poważnie:
Martinek jest wielki.

Najlepszy podcatser w sieci !
Prowadzi jedyne wolnościowe radio w Polsce !
To jeden z tych który wystąpił w TVN !
Jeden z niewielu  bardów w Polsce o niszowym stylu

i

zjadł Jezusa z majonezem

huj ze mną

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
a i tak za kilkadziesiąt lat będziemy tu mieli ten sam poziom mentalny.

Czekam na to gorąco :ok: .

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Osobą, która wzbudza we mnie o wiele większy zachwyt i szacunek niż koleś, którego tu pokazał Vierzba, jest gość spod dwójki, który mieszkał kiedyś na tym samym osiedlu co ja. Ogólnie od garażu do bloku było dobre paręset metrów więc nie raz można było go zobaczyć jak po pracy wracał ubrany w elegancki garnitur do domu. Ten sam koleś, raz czy 2 razy w tygodniu regularnie chodził na siłownię i posiadał silną, zdrową muskulaturę oraz dochował się bardzo inteligentnej córki. Nigdy nie widziałem go by biegał po polu z karabinem czy prężył mięśnie przed czymś innym niż przed swoją własną powściągliwą mordą w lustrze na siłowni.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Człowieku, miej litość. :lol2:  Ten ziomek jest Litwinem, a że te spasłe 300-kilowe kurwy przyjeżdżają do suwałk żeby zrobić zakupy to jest tam chyba jeszcze większa kloaka niż tutaj. Nie spodziewaj się chuj wie czego po przedstawicielu rasy, wśród której obwód ciała to wiek podniesiony do kwadratu. Daję słowo, rozpoznam jebanego Litwina ze stu metrów, nie przez język ale przez kurwa DZIESIĄTKI KILOGRAMÓW tłuszczu wylewającego się z każdego kawałka ciała. Nawet szmule w moim wieku, nawet młodsze są kurwa 2 razy cięższe od takiego dzika jak ja, i brzydkie jak jasna kurwa i stu milicjantów. To są PODLUDZIE, a ten jako jeden z jego spierdolonej rasy zmienił tłuszcz na pompę i napierdala chude szczury. Zresztą o jaką furorę ci chodzi, ten ziomek jedynie udziela się na forum z pytaniami do niego, z tym że on nigdy nie odpisuje na pytanie tylko nagrywa kolejny filmik :lol2: . Poza tym jest na tyle rozgarnięty żeby dissować kloakę jakoby u nas wpierdalano małe kanapeczki, a on jak zajdzie do restauracji to kurwa żre MIĘSO, STEJK wielkości chuja dinozaura. Nie jest chłopak rozgarnięty, ale beka z niego w chuj.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Cytat: emace link=topic=12145.msg121659#msg121659#msg121659#msg121659 date=1291323926
Jeden z niewielu  bardów w Polsce o niszowym chujowym stylu

Zgadzam się. Zapomniałeś tylko dodać, że jest ekspertem od ewolucji.

Nigdy nie widziałem go by biegał po polu z karabinem czy prężył mięśnie przed czymś innym niż przed swoją własną powściągliwą mordą w lustrze na siłowni.

Co jest złego w bieganiu z karabinem po polu? W ogóle przyznaj kurwa w końcu, że pierdolisz tak bo twój bajceps to gówno i nie wpjerdalasz mjensa tylko plebijskie kanapeczki.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Cytat: Thoro link=topic=12145.msg121732#msg121732#msg121732#msg121732 date=1291388516
Co jest złego w bieganiu z karabinem po polu? W ogóle przyznaj kurwa w końcu, że pierdolisz tak bo twój bajceps to gówno i nie wpjerdalasz mjensa tylko plebijskie kanapeczki.
No dobra, spinam poślady bo jestem bezfejmowcem bez masy i przemawia przeze mnie zazdrość wobec wszystkich, którzy o swoją wagę umieli zadbać. Nie kierowały mną żadne inne pobudki.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Typowa polska zawiść. Zamiast wpierdalać i ciężką pracą obrastać w tłuszcz wolisz wyszydzać i hejtować.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Mój wcześniejszy post był mocno ironiczny. Napisałem wcześniej jasno co mi nie pasuje i przy tym obstaję, a moja masa nie ma tu nic do rzeczy. Nigdy też nie miałem żadnych problemów z powodu niskiej wagi. Jej brak zastępowałem innymi rzeczami.

Cytat: Thoro link=topic=12145.msg121787#msg121787#msg121787#msg121787 date=1291403170
Zamiast wpierdalać i ciężką pracą obrastać w tłuszcz
:lol2:  
No ale to powiedz mi jakie są zdrowe metody obrastania w masę. Nie chodzi o małe posiłki i nie wpierdalanie mięsa bo jak już mówiłem żrem bardzo dużo. Ostatnio często jadam w STP (żarcie na wagę) więc mogę Ci powiedzieć, że mój średni obiad waży 0,65 kilo i płacę za niego więcej niż powinno mnie być na to stać. Od razu mówię, że wpierdalanie cipsów i wysoko-tłuszczowych, smażonych potraw nie uchodzi w moim mniemaniu za zdrowe.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Mój wcześniejszy post był mocno ironiczny. Napisałem wcześniej jasno co mi nie pasuje i przy tym obstaję, a moja masa nie ma tu nic do rzeczy. Nigdy też nie miałem żadnych problemów z powodu niskiej wagi.

Tylko winny się tłumaczy.

No ale to powiedz mi jakie są zdrowe metody obrastania w masę. Nie chodzi o małe posiłki i nie wpierdalanie mięsa bo jak już mówiłem żrem bardzo dużo. Ostatnio często jadam w STP (żarcie na wagę) więc mogę Ci powiedzieć, że mój średni obiad waży 0,65 kilo i płacę za niego więcej niż powinno mnie być na to stać. Od razu mówię, że wpierdalanie cipsów i wysoko-tłuszczowych, smażonych potraw nie uchodzi w moim mniemaniu za zdrowe.

Proste: W twoich żyłach raket fjul to i bajceps podskoczy. Mjenso to nie wszystko.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

#18 2010-12-03, 21:39(Ostatnia zmiana: 2010-12-03, 21:41)
Cytat: Thoro link=topic=12145.msg121802#msg121802#msg121802#msg121802 date=1291407220
Tylko winny się tłumaczy.
Napisałem to bo przy moim obecnym noliferskim trybie życia i specyfice forum, do takiego wniosku można było dojść dość łatwo.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Czyli już mogę powiedzieć najważniejsze czy sam się domyślasz o co w tym wszystkim chodziło?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry