Widzę, że ten Pan tam furorę robi na YT, więc może trochę dokładniej przedstawię swoje stanowisko.
Koleś ma prawo robić ze swoim ciałem co tylko chce i póki nie jest jednym z tych stereotypowych koksiarzy - debili (a takich w moich stronach wozi się na prawdę sporo (nie mówię tu o Wrocku)) to okej, spoko. ALE! Nie podoba mi się obnoszenie z tym po internecie, tak jak pokazywanie homoseksualnych par prowadzących programy w polsat cafe, napychanie sobie cycków przez "gwiazdy", nowe kreacje Ibisza, cały jebany showbiznes podtrzymujący ludzi w przekonaniu, że jedyne co się liczy to zgrabne dupsko u kobiet, siła u facetów. Budujemy jakąś tam cywilizację, ale nikt nie propaguje tzw. cywilizowanych zachowań, neadertalstwo się szerzy i łyka to przede wszystkim podatna młodzież poczuwająca się do bycia zwolnionym z myślenia. Niektórzy potem (tak jak ja) z tego wyrastają, inni jednak nie. To że poziom edukacji w dobie globalizacji maleje to fakt. Śmiejemy się z amerykanów, a i tak za kilkadziesiąt lat będziemy tu mieli ten sam poziom mentalny. Cała pop kultura jak i ten Pan odnoszą się do najprostszych ludzkich instynktów i to jest dla mnie problem, a nie to co kto robi ze swoim ciałem. Większość z was ma na to wyjebane i słusznie, bo czemu się trzymać jakiś konserwatywnych zasad, skoro mamy świat, w którym można się bawić, imprezować i nie myśląc skoczyć na główkę w roztańczony tłum na parkiecie.
Kurwa cwele co komentuja negatywnie ten filmik, pewnie jestescie grubasami siedzacymymi z piwskiem przed kompem czy tv i do tego ogranicza sie wasze zycie, a na plaze to sie wstydzicie wyjsc z zapadnięta klata i bebzonem jak beczka od browara, szmaciaze kurwa. Krew mnie zalewa jak czytam takie pedalskie komentarze. A dla waszej informacji, gosci z filmiku to LITWIN, miszkający od lat w USA Rober Burneika. Jajca sobie robi, a wy sie spinacie jakbyscie sie zesrac mieli zaraz, cioty
Elokwencja i kultura. Gdyby się spotkali dwaj - jeden z łapką do góry, drugi z łapką do dołu - to ciekawe, który byłby agresywny w stosunku do drugiego i dlaczego. Kto tu kogo tak na prawdę nie szanuje? A ten filmik jest tylko jak kolejna cegiełka. Wiadomo, że jak gość nie ma masy, jest niski czy nosi okulary to lebioda, nie ma co go szanować, prawda, ba! Nie ma co z domu wychodzić?
Tekst Kazika:
Wyścig szczurów - to polega na tym, tego się nie czuje
Że się ciągle i ciągle z innymi porównuję
Ten jest lepszy, ten jest gorszy, ja między nimi
Więc to czuję się lepiej albo gorzej, to zależy
Konkurencja i ambicja bita powoduje
Zeżarłem swoje dzieci - i dobrze się z tym czuję
Dół gdy jestem gorszy, gdy lepszy to wesoły
Do szkoły, chodźmy do szkoły!