Inna twórczość > Oceny

arwi-faraon.pl

(1/2) > >>

arwi:
Czytając wasze wypowiedzi odważyłem się pokazać moje dzieło.
Jest robione bez progów, bezpośrednio na kodzie.
Pragnę zaznaczyć iż jest to stronka rozwojowa czyli będzie rozwijana w miarę moich postępów w graniu jak i html'u, nie jestem jakimś koderem, po prostu wpadłem na pomysł i widząc iż bardzo krytycznie potraficie pojechać - więc Słucham hihi czytam co tu skrobniecie.--- Zerknij i się wypowiedz --- czekam na kubeł zimnej wody i pozdro oraz dzięki za ewentualne wypowiedzi jakie by nie były.

Zdunek:

--- Cytat: arwi link=topic=12098.msg120974#msg120974#msg120974#msg120974 date=1291010756 ---Czytając wasze wypowiedzi odważyłem się pokazać moje dzieło.
Pragnę zaznaczyć iż jest to stronka rozwojowa czyli będzie rozwijana w miarę moich postępów w graniu jak i html#msg120974#msg120974#msg120974#msg120974 date=1291010756]
Czytając wasze wypowiedzi odważyłem się pokazać moje dzieło.
Pragnę zaznaczyć iż jest to stronka rozwojowa czyli będzie rozwijana w miarę moich postępów w graniu jak i htmlu, nie jestem jakimś koderem, po prostu wpadłem na pomysł i widząc iż bardzo krytycznie potraficie pojechać - więc Słucham hihi czytam co tu skrobniecie.--- Zerknij i się wypowiedz --- czekam na kubeł zimnej wody i pozdro oraz dzięki za ewentualne wypowiedzi jakie by nie były.

--- Koniec cytatu ---

Straszy bardziej niż pierwsza strona Poziomek zakodowana przeze mnie i zdesinowana przez Orca(czyli jednego z najlepszych koderów gothica na tym forum)
Ogólnie strona wygląda strasznie, właściwie jest w klimatach stron które robili z 10 lat temu....

SaguarO:
Zgadzam się z Zdunkiem i ma on racje strona jest za przeproszeniem dupna i jest wielki bałagan.  :ayfkm:

KolegaZWojska:

--- Cytat: SaguarO link=topic=12098.msg121026#msg121026#msg121026#msg121026 date=1291039823 ---dupna

--- Koniec cytatu ---
Ja bym powiedział odwrotnie - że jest chujowa.
Design przywodzi na myśl początki internetu.

arwi:
Dzięki za wypowiedzi ale ta stronka miała być z wyglądu antyczna ponieważ i gry tam opisywane to w sumie już ANTYKI.
założenie forum to wgranie na serwer programu i gotowe no i jeszcze ustawienie, a ja sam napisałem skrypty stronki
--- Cytuj ---Straszy bardziej niż pierwsza strona Poziomek zakodowana przeze mnie i zdesinowana przez Orca(czyli jednego z najlepszych koderów gothica na tym forum)
Ogólnie strona wygląda strasznie, właściwie jest w klimatach stron które robili z 10 lat temu....
--- Koniec cytatu ---
można by było zrobić jakimś programem wkładając grafiki lub po prostu z fleszować no cóż jeszcze raz dzięki za kubełek wody.
--- Cytat: SaguarO link=topic=12098.msg121026#msg121026#msg121026#msg121026 date=1291039823 ---Zgadzam się z Zdunkiem i ma on racje strona jest za przeproszeniem dupna i jest wielki bałagan. :ayfkm:  

--- Koniec cytatu ---

Chodź właściwie to trochę zimnej wody dolał kolega...

--- Cytuj ---poprawiłem literówki jak by co, tu było zmieniane
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej