Inne > Gry
The Elders Scrolls V
Anonymized:
Mam przyjemność poinformować, że TES5 prawdopodobnie znajduje się już w produkcji. Najlepiej jak zamieszczę całą genezę tematu:
--- Cytat: 'Cd-action' ---Choć od premiery ostatniej części The Elder Scrolls minęły już cztery lata, Bethesda wciąż milczy o kolejnej odsłonie serii. Jednak według nowych plotek, które pojawiły się w sieci, „piątka” powstaje i będzie bezpośrednim sequelem Obliviona. Rewelacje takie przynosi ze sobą redakcja duńskiego Eurogamera, powołując się na anonimowego informatora zaangażowanego w produkcję gry. Człowiek ten posiadał również oficjalną dokumentację potwierdzającą istnienie The Elder Scrolls V, który ma być bezpośrednim sequelem wydanego w 2006 roku Obliviona.
Redakcja duńskiego Eurogamera nie mogła niestety podzielić się większą ilością szczegółów ze względu na podpisane umowy, w ramach których nie może publikować określonych informacji przed konkretnym terminem.
--- Koniec cytatu ---
Osobiście przyjąłem tą nowinę z radością, albowiem uważam, że Oblivion był jak dotąd jednym z najlepszych RPG w jakiekolwiek grałem (jedyne co mogę mu zarzucić, to bezpłciowość, jednak ogrom świata i zadania poboczne po prostu to nadrabiały). Następna produkcja Bethesdy, Fallout 3, także wylądował w półce "lubiane", więc oczekuję czegoś naprawdę dobrego (czyt. coś na poziomie 2 ostatnich gier) :ok:
Caesum:
Bezpośredni sequel Obliviona? Nie, żebym jakoś był temu przeciw, ale zawsze byłem fanem leciwego Morrowinda, który był i jest imo najlepszą częścią serii. Z kolei Oblivion ma nudną fabułę i zbyt duże uproszczenia względem poprzedniczki. Mam nadzieję, że TES V będzie ciekawszy od Obliviona. No i niech zrobią wreszcie normalne twarze, bo te maszkarony są okrutnie brzydkie. Cała reszta graficznie(pomijając wodę i LOD) była imo bardzo ładna i nie przeszkadzałoby mi, gdyby w piąteczce nie było dużej zmiany.
Ale tak to się cieszę. ;>
Lansjer:
na pewno zagram jak wyjdzie uwielbiam TES. Jest tam wszytko czego brakuje np w gothic: wielki świat,ciekawe questy,duża ilość gildi :) ,można nawet zostać wampirem
KolegaZWojska:
--- Cytat: Lansjer link=topic=12028.msg120058#msg120058#msg120058#msg120058 date=1290535243 ---na pewno zagram jak wyjdzie uwielbiam TES. Jest tam wszytko czego brakuje np w gothic: wielki świat,ciekawe questy,duża ilość gildi :) ,można nawet zostać wampirem
--- Koniec cytatu ---
Na prawdę tak bardzo podobała wam się ta gra? Dla mnie to była jedna z najdenniejszych w jakie kiedykolwiek grałem, za gorszą grę mogę uważać chyba tylko g3. Grałem w morrowinda w liceum. Duży świat, no faktycznie, ale był on nudny do granic wytrzymania, cały czas jakieś grzyby, skały, drzewa, grzyby, pustynia, drzewa, skały, grzyby. Cały świat zrobiony z monotonnie powtarzających się elementów. Gdziekolwiek bym nie był miałem wrażenie, że to miejsce niczym nie różni się od setek podobnych. Ciekawe questy? Idź zabij, idź przynieś, idź zaprowadź, idź obroń. Duża ilość gildii, a każda tak samo nudna, benefity niewspółmierne do nakładu pracy. Wampiry, szczyt nudy! Chwała goticzkowi, że tam to ścierwo się nie pojawiło. Przeciwnicy, raz na kilometr jeśli się nie wejdzie do jakiejś jaskini by tam napiepszać te same powtarzalne jednostki oraz animacje walki polegające na ogłupiającym machaniu. System nauki polegający na zostawieniu na noc myszki przygniecionej książką. Ja się przy tej grze wynudziłem wchuj. Oczywiście jest to moje osobiste zdanie, które mogę swobodnie wyrazić bez zmartwień o antypropsy.
Vierzba:
up
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej