A jakie ty widzisz plusy?
Wkurwiasz mnie

Ja się rozpisałem na pół strony i nic a ty napisałeś 5 słów + "?" xD i dostajesz propsy

To ja tu miałem być dziwką propsową
~edeksumoMnie się zdaje, że do ciebie to jak grochem o ścianę... ty chyba cały czas uważasz, że jeżeli ludzie wytykają ci błędy, których nie oszukujmy się, ale w samym wyglądzie świata troszeczkę jednak na tych screenach jest to oni cię od razu nie lubią, chcą zabić ci całą rodzinę i nie dać tego do TVN oO Chłopie, my wszyscy tą krytyką i wytykaniem błędów staramy ci się pomóc w pewnym sensie. Z naszej strony wygląda to tak, że wytykamy ci wszystkie błędy, które na tych screenach zostały wychwycone a ty je poprawiasz i nie ma więcej sapów. Ale to chyba jest trudne do pojęcia dla ciebie bez dokładnego tłumaczenia.... po prostu popraw to co się nie udało zrobić dobrze za 1 razem i wszyscy będą happy. Piszę ci to już 3 raz, zlew na trolli i rób co masz robić ;) Po grzyba młodym skrzydła podcinać skoro mają tyle zapału do pracy. Krytyka to nie jest coś złego, wręcz przeciwnie, tylko musisz tę dobrą stronę sam zauważyć