Świadome śnienie 50634 198

O temacie

Autor

Zaczęty 6.11.2010 roku

Wyświetleń 50634

Odpowiedzi 198

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
no, kładę się spać. Trzymajcie kciuki ;)

makin' bacon

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
ostatnio snil mi sie bula. Czy to oznaka jakiejs choroby?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
mnie też się kiedyś śniło gbt. vierzba powinien mieć chyba gdzieś jeszcze logi z rozmowy o tym? :D

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
mi sie nawet thoro snil :lol:  vixa troche z tym snem.
Zlot tm mi sie snil, podroz do bulkowskiego. Duzo rzeczy z tm :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Opowiadaj, opowiadaj to może ja opowiem sen z arabusami.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
bjorn, lepiej nie opowiadaj. mają cię już za dość pojebanego

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
No to tak. Wracalem jakos po poludniu do domu. Przed domkiem stary kosi trawnik, slonko swieci i w ogole. Juz jestem przy furtce gdy podbija do mnie typ 2x2m, gruby i ubrany w mundur. Oksy, helm, kewlar, i jakas pukawa, nie wiem nie znam sie na tym. I mowi: "siema wowoz, to ja thor". Podbija do mnie stara i sie pyta co to za gosc. Wygladales dosc staro i chyba pomyslala ze to pedofil, wiec sie obsralem i nie wiedzialem co powiedziec. Nie wiem czemu chciales wejsc do mnie do domu, ogarnij sie :D

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
sen ze zlotu tm chyba juz znany wiec opowiadac nie musze, chyba ze chcecie

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: Piskor link=topic=11870.msg118658#msg118658#msg118658#msg118658 date=1289601769
bjorn, lepiej nie opowiadaj. mają cię już za dość pojebanego

Co ty. Może akurat wpadnie sher i coś napisze :D . Dawno tu nie było żali jak to tm jest zepsute, dziecinne, upadłe i żenujące.

No to tak. Wracalem jakos po poludniu do domu. Przed domkiem stary kosi trawnik, slonko swieci i w ogole. Juz jestem przy furtce gdy podbija do mnie typ 2x2m, gruby i ubrany w mundur. Oksy, helm, kewlar, i jakas pukawa, nie wiem nie znam sie na tym. I mowi: "siema wowoz, to ja thor". Podbija do mnie stara i sie pyta co to za gosc. Wygladales dosc staro i chyba pomyslala ze to pedofil, wiec sie obsralem i nie wiedzialem co powiedziec. Nie wiem czemu chciales wejsc do mnie do domu, ogarnij sie :D  

Wszystko się zgadza ale kluczem jest:

i jakas pukawa, nie wiem nie znam sie na tym.

Jeśli było to m4/16 ew. g36 to byłem ja. W przeciwnym razie to jakaś marna rekonstrukcja. Masa to nie wszystko.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Zlot tm:
Wkoncu do tego doszlo. Zdunek, mea, ogrodnik pizda, swierzba, bula i ja spotkalismy sie na realu. Mielismy jakies namioty i ognisto, wszystko spoko. Zdunek kupil nam alko (wodka i wino) i zaczelismy chlac. Bula zaczal cos tam vixowac, a thoro ciagle grzal. Styrany bula mial ochote juz spac wiec udal sie do najblizszego namiotu. Za nim podażył thoro, reszta snu 18 plus.

Do tej pory bula mnie nie nawidzi za ten sen

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
teraz ty :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
jutro bo dziś już  mi się nie chce

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
dzisiaj pamiętam tylko fragment snu, z czego owy fragment jest ponowieniem działalności ze snu innego. w śnie z jakąś laską szliśmy promenadą i zaczepił nas jakiś kloszard. zaproponował nam, żebyśmy ponownie (jak w starym śnie) poszli pozwiedzać spalarnię trupów :D . zgodziliśmy się, zapłaciliśmy wejściówkę dwa funty od osoby (jemu w pierwszym śnie też coś trzeba było odpalić, ale teraz za free po znajomości). weszliśmy do środka. wchodzimy po schodach, idziemy korytarzem na lewo. mijamy kilka drzwi i widzę już wejście do pomieszczenia, w którym kiedyś byłem. postanowiłem wejść do środka. wszędzie leżały na jakichś stołach trupy, część z nich w otwartych trumnach pod ścianą w pozycji prawie stojącej. tym razem była tam jakaś opłakująca rodzina. poczekaliśmy aż wyjdą i zamknęliśmy drzwi za nimi. potem zaczęliśmy rozpierdalać te trumny (w poprzednim śnie robiła to tylko ta laska, mnie aż zamurowało), rzucać tymi trupami, ew. częściami wyrywanymi jak ręce czy głowy, ja się jeszcze w kącie wyszczałem. jak wyszliśmy, to już nie pamiętam co było dalej.

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
dziś na rano, przypomniałem sobie sen, po tym jak w swojej wyliczance imion padło "Szymon" przypomniał mi się wtedy sen w którym był mój szwagier. Metoda na prawdę dobra !

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
A ja miałem koszmar. Śniło mi się, że... grałem w tibię   :blink:  . Serio. Moja postacią był tek koleś z komixxów, co się z deską spotyka. Jakoś zaznaczałem fragmenty mapy i posyłałem obiekty w nieokreśloną nicość. Przyszedł jakiś cheater i pokazał mi, że można zaznaczać większe. I pamiętam, że miałem taki zajebisty monitor, który na dole wyświetlanego obrazu miał taki interfejs a la DOS, jakby z gierki Supaplex.

Chyba potrzebuję przerwy od kompa  :blink:

makin' bacon

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Ja mialem miec dzisiaj porzadne trzy godziny snu, najpierw sasiadka napierdalala muzyke, jak jej walnalem w sciane to wylaczyla, pozniej zadzwonil kumpel czy nie moge mu w tym momencie zalatwic trawki, opierdolilem go, polozylem sie, sasiadka stwierdzila ze skoro gadam przez telefon to nie spie, a wiec moze znowu wlaczyc muzyke, znowu jej walilem w sciane, wylaczyla, a potem nie moglem zasnac bo mialem przed oczami wielki talerz z kawalkami piersi kurczaka, zezlocony i pokryty duza iloscia przypraw. A i tak sie jako tako wyspalem.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Świadome śnienie
#116 2010-11-16, 15:36(Ostatnia zmiana: 2010-11-16, 15:40)
Napisano 13 11 2010 - 00:24
                                                                     jutro bo dziś już  mi się nie chce                                       
Od początku wiedziałem, że was wychuja :lol2:

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Sorry że odświeżam.

Muszę się pochwalić - tej nocy udało mi się osiągnąć świadomy sen! A konkretnie dwa!
W pierwszym miałem zaciągnąć koleżankę do łóżka , :naughty:  , ale kiedy się zorientowałem że śnię i mam nad wszystkim kontrolę, tak się ucieszyłem że aż się... pół-obudziłem. fuck.
Drugi - biegłem oblodzoną ścieżką do domu, gdy się przewróciłem. Usłyszałem nadjeżdżający samochód, i wiedziałem że wychodzi z niego Ktoś Straszy/Coś Strasznego. Takie The Thing That Should Not Be. Uzyskałem świadomość, orientując się, że to wiem. Nie na tyle jednak, by pomyśleć i zmienić uosobienie zła w uosobienie dobra i zacząć latać, ale na tyle by zmienić otoczenie i pamiętając o radzie kolegi co do koszmarów... rzucić się z dachu. Tuż przed upadkiem urwał mi się film i nie zapamiętałem nic więcej.

makin' bacon

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Świadome śnienie
#118 2010-12-05, 09:35(Ostatnia zmiana: 2010-12-05, 09:35)
Cytat: Wowoz link=topic=11870.msg118670#msg118670#msg118670#msg118670 date=1289602922
Do tej pory bula mnie nie nawidzi za ten sen
Możesz być pewny że jeśli kiedyś będę miał wybór - uratować cię, albo dać ci zginąć, to wybiorę to drugie.

:lol:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Cytat: Buła link=topic=11870.msg122048#msg122048#msg122048#msg122048 date=1291538133
Możesz być pewny że jeśli kiedyś będę miał wybór - uratować cię, albo dać ci zginąć, to wybiorę to drugie.

:lol:
Sezon przyznawania bezsensownych propsów Bule uważam za oficjalnie otwarty!!!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry