[G1] Przebudzenie v2.6 "Gladiatorzy" (2008) 108556 260

O temacie

Autor pawbuj

Zaczęty 1.11.2010 roku

Wyświetleń 108556

Odpowiedzi 260

Rhaton

Rhaton

Użytkownicy
posty21
Propsy2
  • Użytkownicy
Mi ten quest jest potrzebny bo chciałbym zobaczyć koniecznie 2 sposób do  uzyskania wolnośći

Fartuess i Thoro - WON!

Necromis

Necromis

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
Narka ja musze leciec jak co wejde jakos o 17:00-18:00 i prosilbym o to zeby byl link z gra na rapidshare.com lub na megaupload.com

choc wole 1 link (rapidshare.com) jak bedzie o tej 17:00-18:00 to wielkie dzieki

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1623
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Cytat: Rhaton link=topic=11811.msg119941#msg119941#msg119941#msg119941 date=1290455697
Mi ten quest jest potrzebny bo chciałbym zobaczyć koniecznie 2 sposób do  uzyskania wolnośći
quest ma nazwę sznasa na wolność i ma 2 zakończenia : zabijamy skazańców lub zabijamy thorusa, kaopacze i magowie atakują strażników i magnatów i jest sieka.jak zabijesz kruka w 2rozdziale to nie popchniesz fabuły

Necromis

Necromis

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
ok thx to tez sie przyda ale ja chce miec gre

Rhaton

Rhaton

Użytkownicy
posty21
Propsy2
  • Użytkownicy
Pawbuj ty chyba nic nie rozumiesz gra wywala mi na pulpit kiedy daje pancerze  przywódcy skazańców co z tym zrobić?

Fartuess i Thoro - WON!

Necromis

Necromis

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
ej ja tera bede grac w normal gothica 1 i tak o 20:00 wejde wiec jak co prosze zeby o tej godzinie bylo zrobiony link na rapidshare.com wiem ze to troche duzo roboty wiec prosze bo chce bardzo pograc jak bedzie link to thx

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1623
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
zainstaluj poprawnie GMDK , powinno nie być problemu.

Necromis

Necromis

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
pawbuj wiem jestem new ale ja nie moge sciagnac gry bo te servy sa glupie wes pls zrob na rapidshare.com lub megaupload.com plx bo ja naprawde chce w to pograc

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
pawbuj grałem w Przebudzenie 1 i mojm zdaniem to była żenada nie grałem w Przebudzenie 2 ale z tego co czytałem ta najnowsza wersja jest nie zła ale niestety nie mam szans w niego zagrac ponieważ nie mam zamiaru zapłacic ani grosza za taka małą modyfikacje wiec jeśli łaska wrzuc moda na normalny darmowy serwis albo daj se spokój z modowaniem bo prawie nikt nie zapłaci ani grosza za twojego moda

PS:Jak już bym miał płacic za jakiegoś moda to tylko za MT jakby pozbyli by się jeszcze kilku bugów i jeszcze tyci tyci udoskonalili fabułe  i dodali profesjonalny dubbing to nawet 100 zł za taki dodatek to nie była by wygórowana cena.Pozdrawiam cały Team Poziomek. :)

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Necromis

Necromis

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
wes wstaw na serwer rapidshare.com ta gre lub na sendspace.com

Rhaton

Rhaton

Użytkownicy
posty21
Propsy2
  • Użytkownicy
Zainstalowałem GMDK ale gówno to dało nadal gra wywala mi na pulpit:/

Fartuess i Thoro - WON!

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1623
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

pawbuj

przebudzenie v2.6 gladiatorzy
#31 2010-11-23, 22:46(Ostatnia zmiana: 2010-11-23, 22:48)
Cytat: turbocheat link=topic=11811.msg120053#msg120053#msg120053#msg120053 date=1290531560
pawbuj grałem w Przebudzenie 1 i mojm zdaniem to była żenada nie grałem w Przebudzenie 2 ale z tego co czytałem ta najnowsza wersja jest nie zła ale niestety nie mam szans w niego zagrac ponieważ nie mam zamiaru zapłacic ani grosza za taka małą modyfikacje wiec jeśli łaska wrzuc moda na normalny darmowy serwis albo daj se spokój z modowaniem bo prawie nikt nie zapłaci ani grosza za twojego moda

PS:Jak już bym miał płacic za jakiegoś moda to tylko za MT jakby pozbyli by się jeszcze kilku bugów i jeszcze tyci tyci udoskonalili fabułe  i dodali profesjonalny dubbing to nawet 100 zł za taki dodatek to nie była by wygórowana cena.Pozdrawiam cały Team Poziomek. :)
jest kolego na sendspace.com link też jest

Cytat: Rhaton link=topic=11811.msg120065#msg120065#msg120053#msg120053 date=1290538197
Zainstalowałem GMDK ale gówno to dało nadal gra wywala mi na pulpit:/
w ostateczności rozpakuj paczkę z modem i wklej skrypty, tam gdzie normalnie reparsujesz! czyli do _WORK powinno pomóc.
nie wiem dlaczego instalka GMDK nie pomogła - ja testowałem tą sytuację i u mnie chodziło

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
jest kolego na sendspace.com link też jest
Gdzie? Ja widzę tylko na chomikuj i na sendspace.pl.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1623
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Cytat: Adanos link=topic=11811.msg120109#msg120109#msg120109#msg120109 date=1290548938
Gdzie? Ja widzę tylko na chomikuj i na sendspace.pl.
przepraszam, rzeczywiście jest sendspace.pl, ale jaka to różnica?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Na sendspace.com nie ma żadnych problemów z pobieraniem. Wchodzisz na stronę i od razu pobierasz.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Natomiast ja mam pewne pytanie nie związane z przechodzeniem fabuły, JAKO , że psuje to całą rozrywkę ... ale teraz szczegóły : CZY można uzyskać w jakiś sposób (bez kodów itp itd bo jak wspomniałem najzwyczajniej psuje to rozgrywkę)
ciężką zbroję strażnika Starego obozu ? Przyznam , że z ciekawości przyzwałem rockefelerra i sprawdziłem gabaryty tego pancerzyka i widziałem, że ona także ma wymagany atrybut siły ... proszę o jak najszybszą odpowiedź, i z góry dziękuję.

Pozdrawiam.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Necromis

Necromis

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
ej wlasnie tera straciles kogos kto przez dobry miesiac by w to gral ale za dlugo czekalem i mi sie znudzil tera bede gral w G2NK :ayfkm:

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ej wlasnie tera straciles kogos kto przez dobry miesiac by w to gral ale za dlugo czekalem i mi sie znudzil tera bede gral w G2NK  :ayfkm:  

Naprawdę dużo stracił.Ci którzy chcieliby zagrać to poczekają, aż pawbuj wstawi moda na inny server.

Necromis

Necromis

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
tej jak  bym mogl to bym to w nawet nie w godzine wsadzil na inny serwer a ja od tej pory kiedy sie zalogowalem czekam i chyba z 4,5 razy pisalem z prozba

Cytat: jendrzejs link=topic=11811.msg120164#msg120164#msg120164#msg120164 date=1290620198
Spamuj więcej.  :ok:  

Naprawdę dużo stracił.Ci którzy chcieliby zagrać to poczekają, aż pawbuj wstawi moda na inny server.
kiedy niby napisalem te kilka razy  :lol:

ej pawbuj wiem ze  jestes jak co ja tera gram w tego G2NK ale i tak wes tego moda na rapidshare.com lub sendspace.com bo mam jeszcze miejsce na G1 i tego moda

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1623
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Cytat: Necromis link=topic=11811.msg120173#msg120173#msg120173#msg120173 date=1290622435
ej pawbuj wiem ze  jestes jak co ja tera gram w tego G2NK ale i tak wes tego moda na rapidshare.com lub sendspace.com bo mam jeszcze miejsce na G1 i tego moda
tak proszę Pana
http://www.sendspace.com/file/ksgszz

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry