1. nie ma nigdzie przepisu od 2 rozdziału patrzałem u wielu handlarzy jak dexter czy chronos, a i ten gość za chatą cavalorna nie da si ę z nim handlować za rudę,
2. Wielu miało kłopot z mistrzem czy tam 100% w 1h, shergar z pradawnych uczy tego więcej jak niektórzy nauczyciele (ciężko mi rozróżnić 6 i 8 w tej grze w statystykach), problem w tym ,że nie zawsze pojawia się ta opcja ale od czego jest kryształ czasu. Sam aktualnie mam chyba 84%, no kurde nie miałem opcji przed szturmem na miasto orków i 6 lvl dałem w siłę;/. Stówy nauczy? bo mistrza mam.
3. No i został mieczyk, mogę go założyć, tylko czy runy jakie w niego instalujemy jakoś mu wielkiego kopa dają albo skila? bo płomień innosa nie ma opisanych dodatkowych dmg od magi, drugi problem jest taki, że wybiłem wszystko co się rusza z mobów po za odcinkiem od ostatniego szamana, może działać to na przyzwane moby to całe ładowanie? Bo tego mam od cholery.
4. Mam poziomki i teraz tak jest jakiś tam portal twórców ile trzeba mieć poziomek by do niego wbić? mam tę kostkę zmiany i cośtam mnogości.
5. Ta nimfomanka da się ją zabić bo jak ją posmyrałem mieczem to wali jakimś skilem co ma mnie na hita;/.
6. ten skrzypek co on tam ciekawego gada, bo mi się go zwyczajnie brać nie opłaca ja cisne setką a on się gubi.