New Vegas 11382 34

O temacie

Autor

Zaczęty 23.10.2010 roku

Wyświetleń 11382

Odpowiedzi 34

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
No własnie gra już jest zbiera różne recenzje i ciekawi mnie wasze zdanie na jej temat ja jeszcze za mało grałem żeby coś pisać.

btw. jak tak patrze to ludzie z tm mogli by zajebiste recenzje pisać do gazet xd

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
FALLOUT, i to taki co go robili ci od pierwszych części. Przyklęknij.

Grałeś cokolwiek, jak duże zmiany w porównaniu do trójki?

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
No dobra nazwa wątku nie jest pełna (i mały błąd mi się wkradł) ale domyśleć by się można : p
Fallout new vegas

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

New Vegas
#4 2010-10-23, 19:25(Ostatnia zmiana: 2010-10-23, 19:26)
Cóż zmian jest dużo i to na +.

Już chyba każdy słyszał o hardcore mode istny rarytasik wielka perełka itp ale tylko dla fanatykó ja sobie odpuściłem xd. Ogółem do plusów można dodać większy wybór broni niż w samej 3 gdzie było ich z 8 podobno doszły dziwki ale jeszcze ich nie widziałem xD większa ilość potforków wróciły np geckony kochane, bardziej rozwinięty tryb kooperacji z pomocnikiem dzięki Bogu dalej duży świat i wpizdu biegania. Dodali coś w stylu zabiłeś 100 czegoś masz tam jakiś perk czy coś + reputacja dodana + modyfikacje broni i amunicji o wiele więcej ogółem tzw craftingu ogółem więcej napisze jak przejde : p

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
czy gra się wypierdziela co chwila do pulpitu, tak jak trójka ?

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
czy gra się wypierdziela co chwila do pulpitu, tak jak trójka ?
Komu się wypierdalało temu się wypierdalało, mi chodziło jak żyletka. Myślałeś coś o jakimś patchu?

podobno doszły dziwki ale jeszcze ich nie widziałem xD
No i dobrze, wkurwiało mnie w trójce że żadna nigdy nie chciała się z tobą przespać, mogłeś ją ratować ze szponów supermutantów ale i tak nei oddałyby cnoty. Trochę mało realistyczne.

Mam nadzieję że nie zrezygnowali z soundtracku podobnego jak w trójce (galaxy news radio) bo to był moim zdaniem największy kot w całej historii gier komputerowych. Już zaczynam ściąganie bieganie, do sklepu.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: Hwep link=topic=11730.msg115764#msg115764#msg115764#msg115764 date=1287884333
Już zaczynam ściąganie bieganie, do sklepu.

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Komu się wypierdalało temu się wypierdalało, mi chodziło jak żyletka. Myślałeś coś o jakimś patchu?

jasne jasne, jestem dość świadomym graczem. Gra oryginalna, spatchowana czym się da. Fakt, że może gdzieś gre rozliniłem modem (ponad 9 gb folder z grą...) ale to nie umniejsza faktu, że sieć huczy od craschów w tej grze.

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Zero crashy. Raz miałem ale to jak zacząłm jeszcze odbierać wiadomośc na gg i po ww patrzeć a jak wróciłem to się przycieła.

Btw. Legendarne Szpony Śmierci rządzą xD

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
To wygląda bardziej jak mod niż pełnoprawna gra, nie wiem czy jest lepsze od Fallouta 3 ale pogram jeszcze trochę i się może okaże, w sumie sam grałem w to jeszcze bardzo mało.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
ściągnąłem. Dalej Niewidzialna Ręka Engine Obliviona(to jedyny powód jaki mogę zrozumieć) mnie odrzuca, mimo wszystko. Ale postęp w stosunku do trójki jest.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
W trójkę nie grałem, to może takie trochę dziwne pytanie. Jak zmieniać szybko bronie?

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Właśnie nie da sie, i to mnie zawsze wkurwiało, trzeba przez pipboya. Chyba że ktoś zna inny sposób.
Trochę bugów w tej grzę jest, npc. często się zacinają w ziemi lub  suficie. Ponadto z tego co zauważyłem umiejętnoś retoryki jest chyba zupełnie nieprzydatna.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

New Vegas
#14 2010-11-02, 13:55(Ostatnia zmiana: 2010-11-02, 13:57)
da się, podpisujesz pod strzałki w d-padzie, w pip-boyu RB i można pod wybrany kierunek (do 8 slotów). No, chyba że ktoś (mwahahah luzers) gra na klawirce i myszce, to nie wiem : D

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Hwep ja tam często używam retoryki nawet specjalnie na 100 ją rozwinołem

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

New Vegas
#16 2010-11-02, 14:25(Ostatnia zmiana: 2010-11-02, 14:26)
Nowicjusze...
Szybko podpiąć bronie możesz trzymając klawisz "1" i klikając na broń, która Cię interesuje. I tak od 1 do 8.

Ponadto z tego co zauważyłem umiejętnoś retoryki jest chyba zupełnie nieprzydatna.
Grałbym w New Vegas już dzisiaj, ale mi się nie chciało czekać godzine na brata... ale reotryka jest zazwyczaj BARDZO przydatna. W FO3 z rozwiniętą retoryką można było uniknąć bardzo dużą część walk, nie wspomnę o licznych bonusach etc.

No i pozwoliłem sobie poprawić nazwę tematu, bo Elvans trochę nagrzeszył w angielskim :lol2:

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy

emace

New Vegas
#17 2010-11-02, 14:51(Ostatnia zmiana: 2010-11-03, 15:36)

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

New Vegas
#18 2010-11-07, 03:47(Ostatnia zmiana: 2010-11-07, 04:47)
Mam pytanie, po zdobyciu poziomu i dobraniu pointsów do umiejętności nie moge wybrać profitu tzn. nie pojawia mi się w ogóle okienko wyboru, od razu po umiejętnosciach gra się dalej. To jest zamierzone czy to bug?

Edit
@down: Dzięki

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Profity zdobywasz co 2-3 poziom

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry