Siemka, nie jestem pewien czy to dobry dział, ale nic lepszego nie widzę więc daje to tutaj. Ostatnio, gdy w końcu pozyskałem dostęp do 3ds max'a i poprawiłem moja wiedzę odnośnie modelowania, postanowiłem, że wrócę do moddingu Gothica. Jako, że g2nk miałem niezainstalowane po stawianiu nowego systemu, a płytę z Gothikiem pożyczyłem kumplowi mieszkającemu w innym mieście i odda mi ją pewnie dopiero za jakiś miesiąc stwierdziłem, że spróbuje swoich sił w modowaniu Gothica 1. Tu pojawił się problem, a mianowicie: Pobrałem g1mdk, GoMana i całą resztę modderskiego stuffu i chciałem tak jak w g2nk dodać przedmiot - w tym konkretnym przypadku hełm, a tu nagle zonk! Wchodzę sobie do folderu _work/data/scripts i wszystko jest ok, dodaje model hełmu do folderu meshes, ale gdy chciałem wrzucić tekstury zamiast klasycznego folderu "textures" jak w g2nk zobaczyłem folder "TEXTURES" a w nim tylko folder "DESKTOP", a liczyłem, że ujrzę tam foldery "Armor", "MiscItems" itp. Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby któryś z userów poradziłby mi co mam zrobić, ponieważ w tej sytuacji ciężko mi o komfortowy modding. ;/
SCREENY:
1.
Part 12.
Part 23.
Part 3EDIT: Prosiłbym, żebyście po kliknięciu powiększali zdjęcia, żebyście zobaczyli o co dokładnie mi chodzi.