Opowieść o ponurym blacharzu 3364 7

O temacie

Autor Stein

Zaczęty 30.09.2010 roku

Wyświetleń 3364

Odpowiedzi 7

Stein

Stein

Użytkownicy
posty25
  • Użytkownicy

Stein

Opowieść o ponurym blacharzu
2010-09-30, 20:24(Ostatnia zmiana: 2010-09-30, 20:25)
:D  Dawno temu żył sobie pewien blacharz (gościu był pracoholikiem). Był bardzo szczęśliwy, ze względy na to, że w mieście była największa liczba wypadków na Dolnym Śląsku, a on był jedynym blacharzem w powiecie. Toteż codziennie zwożono do niego masę obtłuczonych samochodów, a jemu wciąż było mało.
Pewnego pięknego ranka okazało się, że bilans wypadków drastycznie spada, ponieważ pojawiły się takie bajery, jak "parkassisty" i tempomaty, a kierowcy przestali jeździć nocą w ciemnych okularach. I nagle ów blacharz zamknął się w sobie, nic nie robił, tylko leżał skulony na kanapie przed telewizorem i sprawiał wrażenie poczwarki. Leżał tak skulony Ryszard, kilka dni, aż w końcu wstał i przebudziło się jego mroczne Alter Ego - Rychu Stachu (żul outsider, jakich mało nawet pod monopolowym na wsi. Nawet "Krecik" nie mógł mu się równać). Po kilku latach tworzenia swej legendy, Rychu Stachu wyglądał tak:
AAAAAA(krzyk przerażenia)! Tak powstał Elton John!
Proszę o komentarze :D  .

Kiedy tak sobie myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

ks. Jan Twardowski

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
zaraz przybiegnie vierzba i da propsa

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Cytat: Sam Ogrodnik link=topic=11548.msg113391#msg113391#msg113391#msg113391 date=1285871428
zaraz przybiegnie vierzba i da propsa

Vierzba wszystko propsuje :D  nie zdziwiłbym się jakby spropsował i to :D

DieGorn

DieGorn

Użytkownicy
posty18
Propsy1
  • Użytkownicy
Do autora:
Śmieszne, ale dla tych co to lubią. Ja jestem co do tego neutralny, ale gdyby nie limit to dalbym Ci propsa.

Do administracji forum:
Zwiększcie limit propsów, ponieważ gdy jakiemuś userowi spodoba się kilka propsów to musi czekać kilka dni aby je zpsopsować ;/

Gildia Zerosów! Dołącz do mnie!

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
DieGorn, limit propsów jest i tak duży. Skoro często rozdajesz propsy - mówi to coś o ich wartości.

DieGorn

DieGorn

Użytkownicy
posty18
Propsy1
  • Użytkownicy
Duży?! Jeden na dzień to dużo!? A może tak zmniejszmy go! Do połowy propsa na dzień, lub nawet ćwierci!...

Gildia Zerosów! Dołącz do mnie!

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
DieGorn, limit propsów jest i tak duży. Skoro często rozdajesz propsy - mówi to coś o ich wartości.
Mlekor, duży limit jest przywilejem dla kantyniaków :lol2:  http://ifotos.pl/img/Untitled-_sxxahn.jpg - żeby nie było kantyna istnieje.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

Opowieść o ponurym blacharzu
#7 2010-10-01, 17:46(Ostatnia zmiana: 2010-10-01, 17:50)
TO KANTYNA ISTNIEJE?!

&

Vierzba wszystko propsuje :D  nie zdziwiłbym się jakby spropsował i to :D  

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry