OTO POLSKA 1714029 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1714029

Odpowiedzi 5881

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Taki konkurs to tylko PJWSTK by ogłosiło.  ;p
Nie, całkiem podobny kiedyś ogłosiło bodajże TP SA :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
Nie, całkiem podobny kiedyś ogłosiło bodajże TP SA

TPSA ogłosiło na aplikacje, co w sumie zaowocowało tym że mieli jedną z mniej stabilnych aplikacji do łączenia się z netem.

sauron
  • Gość
TPSA ogłosiło na aplikacje, co w sumie zaowocowało tym że mieli jedną z mniej stabilnych aplikacji do łączenia się z netem.

i to też
http://www.pcworld.pl/news/166505/Stworz.fabule.gry.RPG.nowy.konkurs.TP.SA.html

z tego co pamiętam to około rok temu, techland wyskoczył z konkursem pomysłu na dowolną grę.

hegemonista

hegemonista

Użytkownicy
posty55
Propsy44
  • Użytkownicy
Może już było, nie wiem. Trochę zalatuje fanatyzmem ale niewątpliwie ciekawe
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=ImbwRH_1h4w
[/media]

Chcę być fajny na tM. Wspomóż mnie i daj mi propsa

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1124 2011-06-09, 19:43(Ostatnia zmiana: 2011-06-09, 19:43)
http://gosc.pl/doc/872054.Stare-chlopy-graja-na-kompie

Pierdol hobby i wiedźmina, bądź potulnym grubaskiem z rozbebeszoną bródką, prawdziwym polakiem katolikiem, mężem stanu. SMOLEŃSK KURVA.

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#1125 2011-06-09, 19:48(Ostatnia zmiana: 2011-06-09, 19:52)
http://gosc.pl/doc/872054.Stare-chlopy-graja-na-kompie

Pierdol hobby i wiedźmina, bądź potulnym grubaskiem z rozbebeszoną bródką, prawdziwym polakiem katolikiem, mężem stanu. SMOLEŃSK KURVA.

ten gość to tłuczek :lol2:  artykuły powinien wykuwać w kamieniu a nie na necie siedzieć.  :facepalm:  

Jak więc wytłumaczyć jej popularność wśród facetów w średnim wieku?

wtedy gdy zaczynał sapkowski byłem młodocianym przestępcą, zgodnie zbiegiem czasu ewoluowałem do wieku średniego i nie ma w tym kurwa nic dziwnego że mnie wiedźmin interesuje :D  eh wtedy gdy pierwszy raz grałem na kompach sapkowski pewnie jeszcze o wiedźminie nie myślał bo skąd miałby o tym myśleć jakieś 29 lat temu.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Swoją drogą ciekawe, że na stronie internetowej gościa niedzielnego na jakieś chyba ponad 50 opinii, tylko 2 zgadzały się z autorem, a już żadna nie była merytoryczna.
Czy mogę stąd wysunąć wniosek, że grupa docelowa do której skierowany jest artykuł, traktuje internet jako dzieło szatana i tak nie wchodzi, a licznik odwiedzić nabija reszta społeczeństwa?

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Nie, raczej grupa docelowa to normalni ludzie, a nie jacyś fanatycy wystawieni pod publikę w telewizji.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1129 2011-06-10, 17:35(Ostatnia zmiana: 2011-06-10, 17:36)
Proste, że jak wrzucą to na net to pójdzie to swoimi kanałami a artykuł zostanie shejtowany. Nie zapominajcie jednak, że jest to przede wszystkim materiał na srajtaśmę o nazwie gość niedzielny, którą kupią wasze babki czy nawet matki zaraz po wyjściu z niedzielnej mszy od ministranta. Do takich ludzi jest to kierowane i do nich to trafia.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Nie zapominajcie jednak, że jest to przede wszystkim materiał na srajtaśmę
no, nie bez powodu leży u mnie przy kiblu.

Jak się trochę to poczyta, można się przekonać, że mimo ładnie napisanego tekstu, raczej próżno będzie tam szukać sensownych argumentów. Raczej narzekanie na współczesny świat "uargumentowany" tezami, które same wymagają dowodu.

makin' bacon

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Mój katecheta zwykł opierać całą właśnie "lekcje" na treściach i tezach wyciągniętych z tej, jak się okazuje gówno wartej gazetki. Jakie kolwiek pytanie, czy próba nawiązania dyskusji była z zakłopotaniem zbywana losowym cytatem z tego gówienka i jedziemy dalej :facepalm: .

Przy okazji może mi ktoś wyjaśni o co chodziło autorowi w trzecim akapicie, bo przy jego pisaniu już odpłynął całkowicie. Jak mnie drażni taki niby błyskotliwy, zaczepny styl pisania rodem z gazety żydowskiej. Zupełnie jakby autor czuł się jakimś pierdolonym Antoniuszem Oratorem.

sauron
  • Gość
...katecheta...

pociesz się, żadnych katechetów więcej :D  

...trzecim akapicie...

Wyobraźnia karleje do rozmiarów karty pamięci.

rozpierdalają takie teksty, wydawało by się jednak że jest odwrotnie :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
pociesz się, żadnych katechetów więcej :D  

Wcale nie. Koleś jest tak mocarny, że potrafi mnie cudownie namierzyć i shaltować na jakimś kompletnym zadupiu (4km do najbliższych zabudowań) a następnie pieprzyć coś o pisaniu książki i fotografowaniu kapliczek mimo, że doskonale wie co ja o tym wszystkim myślę. Mimo wszystko nawet go lubię.

sauron
  • Gość
no wiesz, miałem na myśli, że w następnej szkole już tego nie będzie

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
na kul? :lol2:

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#1136 2011-06-11, 22:12(Ostatnia zmiana: 2011-06-11, 22:12)
na kul? :lol2:

no to żeś się wpierdolił pomiędzy czarnych na własne życzenie :lol2:  dobrze że nie toruń

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

OTO POLSKA
#1137 2011-06-11, 23:14(Ostatnia zmiana: 2011-06-12, 09:52)
seminarium zajebista sprawa. masz pieniądze, wino, jak chcesz zaruchać w dewiancki sposób np. dziecko to w razie problemów przełożony cię przeniesie do innego kraju. kurva czego chcieć więcej

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ale jak dlugo trzeba siedziec w szafie biskupa

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
no to żeś się wpierdolił pomiędzy czarnych na własne życzenie :lol2:  dobrze że nie toruń

całe szczęście to był tylko żart.

0 użytkowników
Do góry