OTO POLSKA 1732869 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1732869

Odpowiedzi 5881

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1580 2012-07-26, 21:17(Ostatnia zmiana: 2012-07-26, 21:18)
Sorry Thoro ale interesuje się Koreą Północną

Interesujesz się Koreą Północną, czy obejrzałeś na yt parę reportaży, które bez względu na faktycznie panującą sytuacje nie mogą być do końca obiektywne?

i tam naprawdę zwykli ludzie nie czują postępu nie mają telefonów, aut

Sugerujesz, że namacalnym wyznacznikiem postępu naszej ery są telefony i auta? W roli ciekawostki dodam, że sam nigdy nie posiadałem samochodu a obecnie nie mam nawet telefonu. Nie potrzebuje tego i żyje mi się dobrze. Nie żyje w średniowieczu ani korei.

mieszkają w lepiankach jedzą kore drzew, trawy albo ptaki.

Bo tak Ci powiedział lektor na yt? Oczywiście, to całkiem prawdopodobne i bardzo możliwe że w okresach głodu w najbiedniejszych regionach kraju tak to właśnie wygląda, jednak zwyczajnie nie wierze, że od kilkunastu lat ponad 23 milionowy kraj robi masę na obgryzaniu drzew i trawy. Reżim, głód, propaganda, jutub i kosmici to jedno, jednak czasami warto pomyśleć logicznie.

Komputer, internet któty tutaj ludzie nadużywają tam nie wiedzą co to jest.

Komputer i internet to są patologie przyszłych i dorastających pokoleń, które w życie przeciętnego człowieka wnoszą więcej złego niż dobrego.

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
Tak wiem odpowiadam późno ale nie chciało mi się pisać na boisku z komórki.

Interesujesz się Koreą Północną, czy obejrzałeś na yt parę reportaży, które bez względu na faktycznie panującą sytuacje nie mogą być do końca obiektywne?
Interesuje się na serio czytałem kilka książek, oglądałem filmy dokumentalne no i YT.

Sugerujesz, że namacalnym wyznacznikiem postępu naszej ery są telefony i auta? W roli ciekawostki dodam, że sam nigdy nie posiadałem samochodu a obecnie nie mam nawet telefonu. Nie potrzebuje tego i żyje mi się dobrze. Nie żyje w średniowieczu ani korei.
Też nie posiadam samochodu. Trudno powiedzieć co realnie jest wyznacznikiem poziomu postępu. Nie wiem, wymyśliłem to tak dla przykładu.

Bo tak Ci powiedział lektor na yt? Oczywiście, to całkiem prawdopodobne i bardzo możliwe że w okresach głodu w najbiedniejszych regionach kraju tak to właśnie wygląda, jednak zwyczajnie nie wierze, że od kilkunastu lat ponad 23 milionowy kraj robi masę na obgryzaniu drzew i trawy. Reżim, głód, propaganda, jutub i kosmici to jedno, jednak czasami warto pomyśleć logicznie.
Nie, czerpie wiedze na ten temat z wielu źródeł. Cóż tak z pewnością było w latach 90 trudno powiedzieć jak jest teraz ale na pewno gdyby ludzie mieli wybór nie zostali by tam. Nie wiem co do tego ma youtub i kosmici.

Komputer i internet to są patologie przyszłych i dorastających pokoleń, które w życie przeciętnego człowieka wnoszą więcej złego niż dobrego.
Internet jest patologą nawet teraz. Jak patrze ile nie którzy użytkownicy tego forum spędzają na necie i robią mody do gothica to...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1582 2012-07-26, 22:32(Ostatnia zmiana: 2012-07-26, 22:33)
Interesuje się na serio czytałem kilka książek, oglądałem filmy dokumentalne no i YT.

To dlaczego bazujesz wyłącznie na sensacjach?

Nie wiem, wymyśliłem to tak dla przykładu.

Nie "dla przykładu" tylko zwyczajnie nie wiesz o czym mówisz. Zwykły populizm.

gdyby ludzie mieli wybór nie zostali by tam

Co nie znaczy, że żyje im się gorzej niżeli ludziom pierwotnym jak tu ktoś w temacie zasugerował. Gdyby wielu ludzi miało wybór, nie zostałoby w polsce. O czym to ma niby świadczyć?

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Żelazko w jednym ma rację, nasi przodkowie jako ludzie nieznający (lub też mający ograniczony dostęp, zależy jak daleko wstecz patrzymy) do elektroniki nie mieli sytuacji w których połowa wioski/miasta czy huj wie jakiej osady nie miała pojęcia co ze sobą zrobić, nie miała co zjeść czy czym się przyodziać bo linia elektryczna gdzieś padła czy droga się zablokowała.

Na dzień dzisiejszy, gdyby zawyżona aktywność słońca pozbawiła nas prądu na jakiś czas powiedzmy rok(a jest możliwość że tak się stanie), połowa ludzkości - i wcale nie jest to liczba zbyt dużo zawyżona - może nie przeżyć, osobami które z łatwością, a raczej normalnie, przeżyją i nie będą miały problemów będą właśnie te kraje żywiące się korą drzew, polujące na zwierzynę by mieć co jeść - te które żyją na wzór naszych przodków. A my? Spróbujcie przeżyć dzień bez używania dobrodziejstw elektroniki, zobaczymy co z tego wyjdzie... gówno wyjdzie, bo wychodzisz na ulicę i twoje ruchy są w pewnym stopniu kontrolowane przez elektronikę, w wielu miejscach są automatyczne drzwi, komórka pewne jest wymogiem z powodu różniastych sytuacji, jedzenie przygotowujecie używając produktów zrobionych elektroniką[bądź przy jej pomocy], a i do samego przygotowania zapewne połowa z was użyje elektroniki w takim czy innym stopniu.
Medycyna bez elektroniki też będzie niewiele lepsza niż kiedyś.

A teraz krótko i na temat, elektronika prędzej czy później doprowadzi do klęski tego świata, zbyt mocno na niej polegamy, a ona sama nie jest brana znikąd, kiedyś się skończy.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

OTO POLSKA
#1584 2012-07-27, 00:36(Ostatnia zmiana: 2012-07-27, 00:38)
ona sama nie jest brana znikąd, kiedyś się skończy.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Odnawialne_%C5%BAr%C3%B3d%C5%82a_energii

Nie ma za co, miałem w podstawówce, akurat mi się przypomniało.

Spróbujcie przeżyć dzień bez używania dobrodziejstw elektroniki, zobaczymy co z tego wyjdzie... gówno wyjdzie
Mów za siebie, mieszkam na zadupiu i nieraz ucinali prąd na cały dzień. Jakoś nikt nie umarł, nie popadł w depresję, nie widziałem nikogo nie wiedzącego co z sobą zrobić, a jedzenie da się wyczaj motyw kroić nożem i gotować na gazie z butli odpalanym zapalniczką.

Medycyna bez elektroniki też będzie niewiele lepsza niż kiedyś.
no, kij że kiedyś najlepszym lekiem na sraczkę był muchomor czerwony i kij że u zwykłego lekarza nikt nie używa elektroniki a i tak potrafią stwierdzić czy masz grypę czy wyrwany paznokieć. jest niewiele lepiej.

Mieszkam na zadupiu i może mam wykrzywiony pogląd na sprawę, ale nie widzę problemu w życiu bez prądu przez pewien czas. Po prostu będę tęsknił za rozmowami z teemowymi ziomkami z drugiego końca polski. Na moje to całe "bez elektroniki umrzemy" i inne "jesteśmy zagrożeni technologią" to klasyczne, przesadzone gadanie miłośników różnych dziwnych teorii o końcach świata/kataklizmach.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#1585 2012-07-27, 04:51(Ostatnia zmiana: 2012-07-27, 06:01)
Cytat: Ironman#msgote author=Ironman
-ale jak system się rozleci w jakimś państwie przyprowadzi to ogromne cierpienia niż jakby postęp technologiczny był zastany w miejscu; populacja jest tak duża że bez zaawansowanej technologii nie da rady wyżywić tyle ludzi na raz bo większość ludzi żyje w zatłoczonych skupiskach - stąd przeraźliwy strach przed kataklizmami naturalnymi lub ludzkimi (broń masowego rażenia)
I sugerujesz że prymitywny człowiek mógłby jakoś bardziej sobie poradzić z taką sytuacją?
Gówno prawda, jedynym powodem przez który w czasach współczesnych zginełoby więcej ludzi jest większa populacja. A medycyna i inne dobrodziejstwa cywilizacji i tak mocno redukują liczbę ofiar. Statystycznie żecz biorąc, podejrzewam że jeśli jeden z naszych przodków z epoki neolitu dostałby wrzodów na dupie, zginąłby większy procent populacji niż w wyniku wybuchu etny, świętej heleny, Mauna Kea i Popocatépetla naraz, w czasach współczysnych. (przede wszystkim dlatego że najprawdopodobniej w wyniku wybuchów tych wulkanów teraz, nie zginąłby nikt)

Cytat: Kyroman#msgote author=Ironman
Nie mogę doszukać się miejsca, w którym napisałem że RPA, Japonia czy Chiny to kraje trzeciego świata, tak samo jak tego że cała Afryka i Azja to trzeci świat.
Cytat: Dymiarz#msgote author=Ironman
@UP. Właściwie nie wiem po co to napisałem  . Wielu tak właśnie myśli na przykład ci amerykanie i brytole z twojego tematu.
Tyle że chiny to jest kraj trzeciego świata pajace, to że w centrach kilku miast są drapacze chmur a w skarbie państwa jest masa dolarów nie znaczy że ponad 90% kraju nie żyje w skrajnej nędzy.

Cytat: Mea#msgote author=Ironman
Mieszkam na zadupiu i może mam wykrzywiony pogląd na sprawę, ale nie widzę problemu w życiu bez prądu przez pewien czas. Po prostu będę tęsknił za rozmowami z teemowymi ziomkami z drugiego końca polski. Na moje to całe "bez elektroniki umrzemy" i inne "jesteśmy zagrożeni technologią" to klasyczne, przesadzone gadanie miłośników różnych dziwnych teorii o końcach świata/kataklizmach.
No niby masz rację ale popatrz na większy obraz.
Powiedzmy że z jakiegoś tajemniczego powodu z powierzchni globu zniknęła cała energia elektroniczne na rok czy dwa(czy to burza magnetyczna, kosmici czy potwór yeti)

-kombajny, traktory innę urządzenia pomagającę na roli nie pracują, na większych polach zarządzanych przez duże firmy to strata większości zbiorów (choć z drugiej strony można zatrudnić w cholerę bezrobotnych polaków i problem tutaj zniknie)
-Transportu nie ma (chyba że konno) większości wyprodukowanej zywności nie ma jak rozwozić do sklepów.
-Nie ma lodówek, większość żywności gnije
-Pestycydy które udało się wyprodukować mimo braku el. nie moga zostać wywiezione w miejsca gdzie są potrzebne - jeszcze mniejsze zbiory

To wystarczy żeby mocno przetrzebić populacje. Zakładam ze transportu nie ma ponieważ nie można wydobywać ropy ani przekształcać jej w benzynę, a jej zapasy mogą nie wystarczyć na długo, chyba że wojsko podzieli się swoimi.

Spoiler
Uwaga żelazko: moja pierwsza i ostatnia wypowiedź w tym poście nie wykluczają się. Idź w cholerę.

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
nie widzę problemu w życiu bez prądu
Chyba nie widzisz jak dużo w Twoim życiu od tego zależy, Hwep już Ci część podał, jest ich jeszcze więcej, same elektrownie atomowe które po upadku prądu na więcej niż miesiąc staną się zbyt niestabilne by je utrzymać. Nie mówiąc o wzroście kryminalności która w takiej sytuacji będzie nieunikniona.
Powiedziałem żadnych dobrodziejstw elektryczności, łącznie z pochodnymi, bo przez rok będą braki, dość duże braki, a towaru nie będzie przybywać.
Burza elektryczna wlicza samochody, telefony, akumulatory itp. to wszystko możliwe że się usmaży, a jak nie, to i tak baterie padają.

Odnawialne źródła energii są zbyt niestabilne, nie można na nich polegać. Energi nie można też tak łatwo przechować, myślimy tutaj długoterminowo, chyba że Ciebie obchodzi tylko najbliższy rok po końcu zasobów, a potem Ci nie przeszkadza perspektywa piachu.

To nie ja przesadzam, szukając swoich umiłowanych teorii końca świata, tylko Ty nie patrzysz na większy obraz. Na ten temat prowadziłem dyskusję w klasie fizycznej, na końcu każdy podzielał moje poglądy bo popierałem je dość solidnymi cyframi (niestety nie mam już dostępu do swoich notatek, a nie będę podawał ich z pamięci by nie pomylić) gdzie prawdopodobieństwo rozpierduchy było bardzo wysokie.

Medycyna? Znajdź mi pracownie farmaceutyczną która robi jeszcze leki ręcznie. Jak znajdziesz to wróć, jak nie to zastanów się co z tego że wiedzą jak to zrobić, skoro nie mogą osiągnąć odpowiednich temperatur, ciśnień etc. no w końcu jesteś poważnym człowiekiem który to przemyślał, nie jakimś trollem, więc zapewne zaraz mi udowodnisz że to jednak w jakiś super nadprzyrodzony sposób BEZ elektroniki można to zrobić. Wiedza jest większa, ale zbyt dużo rzeczy jest "trzeba prześwietlić", badanie takie czy owakie(w większości robione przy pomocy różniastych maszyn, mierników itp), laboratoria mają zajęcia cały czas,

Wiedzę mają, ale nie będą w stanie jej użyć, właśnie to jest problemem.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Ale pierdolenie. Dziewczyne sobie może znajdzcie.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1588 2012-07-27, 21:09(Ostatnia zmiana: 2012-07-27, 21:14)
Medycyna? Znajdź mi pracownie farmaceutyczną która robi jeszcze leki ręcznie.

Niektóre leki, maści wykonuje się ręcznie w... aptekach. Ale to tak w ramach ciekawostki. Z resztą medycyna to dość złożony temat przy którym warto pamiętać, że spora część rynku leków to zwykła komercja czy środki na choroby szerzące się paradoksalnie za sprawą cywilizacji.

Wydaje mi się, że nikt nie powiedział, aby funkcjonowanie całej cywilizacji bez prądu było możliwe. Wcale nie trzeba tęgich rozkmin, aby zrozumieć że to ciężka sprawa. Jeśli chodzi natomiast o funkcjonowanie człowieka jako jednostki, czy jakiejś małej społeczności to w czym problem? Mało masz takich przykładów?

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Ale pierdolenie. Dziewczyne sobie może znajdzcie.
Dziewczyny są przereklamowane, za dużo hype'u. Ręka zawsze na zawsze.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

OTO POLSKA
#1590 2012-07-28, 01:27(Ostatnia zmiana: 2012-07-28, 01:31)

Powiedź to 8 milionom Nowojorczykom. Oni by się na wzajem pozabijali jakby blackout z 2003 trwał parę dni dłużej.
Te odnawialne źródła energii nie zaspokoją potrzeb jakie potrzebuje współczesne społeczeństwo ktoś będzie musiał zginąć. Więcej jeśli NIC nie wiesz o rolnictwie albo polowaniu, lub zbieractwu będziesz miał marny los JEŚLI coś się przydarzy złego.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#1591 2012-07-29, 16:35(Ostatnia zmiana: 2012-07-29, 21:11)
Tak w związku z dyskusją polecam pierwszy odcinek serii dokumentów Charliego Brookera "How TV ruined your life". Choć generalnie wszystkie odcinki są bardzo dobre.

Pierwszy odcinek:
https://www.youtube.com/watch?v=cmBpwrPY570

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1593 2012-08-08, 14:12(Ostatnia zmiana: 2012-08-08, 14:27)
Ale schiza.
"To my byliśmy przedmurzem chrześcijaństwa, my obaliliśmy bezbożny komunizm

Noi? Jakoś w innych krajach też się udało i to bez mantrowania zdrowaś mario. Z tą różnicą, że u nich żyje się normalnie a w polsce co rusz ktoś dostaje narodowo-katolickiej gorączki i albo mu odpierdala albo stwierdza, że z jakiegoś chujowego względu jesteśmy narodem wybranym.

my daliśmy światu największego w historii papieża

No i chuj komu po tym papieżu? Za 20 lat przez tron przewinie się kolejne stado leśnych dziadów i nikt już nie będzie pamiętał o "najwybitniejszym" polaku, jak to ma miejsce od setek lat.

Ks. Boniecki pisze m.in. o zmianach w mediach. Jak zaznacza, "zadbamy, żeby w Polsce wszystkie media były polskie, nasze, a nie tylko polskojęzyczne. Postaramy się media upaństwowić i ochrzcić, zamknąć wrogie Kościołowi i Ojczyźnie".

A zaraz przed chwilą mówił coś o oblaniu "bezbożnej komuny", czyli to co w tym kraju wychodzi najlepiej. Idźcie ze swoim, bo my mamy swoje i my wiemy jak ma być najlepiej. Ciekawi mnie tylko jak księdzu chciałby zbudować tą katolicką idyllę. Klepanie zdrowasiek raczej nie wystarczy. Powszechnie wiadomo, że od starości w głowach się pierdoli a starość w połączeniu z katolicyzmem (dodatkowo w roli kapłana!) to już istny koks dla mózgu.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
brałem bonieckiego za rozsądnego człowieka
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Ks-Adam-Boniecki-jesli-ktoregos-dnia-wygramy,wid,14828675,wiadomosc.html?ticaid=1ef33&_ticrsn=5

Czemu? On coś wcześniej robił rozsądnego? Pytam poważnie bo pierwszy raz o nim słyszę.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
KURWA NO GRAĆ Z TYMI RUSKIMI W KONCUUUUUUUUUUUUUU

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

OTO POLSKA
#1596 2012-08-08, 21:55(Ostatnia zmiana: 2012-08-08, 21:56)
Nie ma co się dziwić, gdyby rosjanie przegrali, to djadja stiopa urwiut im łeb.

[media]
https://www.youtube.com/watch?v=idMiXQJw2-4
[/media]

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
powtarzasz sie leszczu, przyznaj sie, ze byles za Ruskimi.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Czemu? On coś wcześniej robił rozsądnego? Pytam poważnie bo pierwszy raz o nim słyszę.

:lol2:

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

OTO POLSKA
#1599 2012-08-20, 15:27(Ostatnia zmiana: 2012-08-20, 15:33)
http://assange.rt.com/cypherpunks-episode-eight-full-version-pt2/comments/

Poczytajcie komentarze. Trollmasterpiece

Saint Antoinous Bliar and the Venerable Lord Levy of Golders Green31 minutes ago

Realists with all their marbles probably realised that our previous peace initiatives in the Middle East were a comprehensive cynical "pizz take" designed to infuriate the Arabs and to pacify (sic) the morons at the BBC who still stupidly imagine that International Jewry have an ounce of honesty or integrity..... or any serious intention of bringing peace justice or democracy to anywhere but the richer Jewish districts Israel and of the Zionist World..

To put the record straight JP Morganstern Foxhole-Hague and Flywheel of Londonistan Wall Street and Tel Aviv are announcing their Alvin Starcrost Sub-Prime Come Back Ponzi Riot "Israeli Spring" Concert.... in which Raving George Soros and Madonna sing the blues while Ponzi Riot stick frozen chicken heads up their bottoms on the Multicultural Gaza Strip!

Be there or stay alive!
Thoro? :lol:

0 użytkowników
Do góry