OTO POLSKA 1713068 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1713068

Odpowiedzi 5881

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Gdybym nie był pewien że forum przegląda nie napisałbym tego.

nie, to nie był suchar. to był chamski tekst wymierzony przeciw niemu.
Nawet jeśli (nie było to moim zamiarem, ale zostało to tak odebrane więc na jedno wychodzi) to i tak na tle tM jest to jeden z pomniejszych chamskich aktów. ThoursOrc z bycia dresem jest dumny, więc ten tekst by go nie uraził, więc tym bardziej nie wiem czemu ktoś kogo to nie dotyczy, zdaje się mieć z tym problem i "kontratakuje" moją osobę. Już kilkukrotnie pisałem na forum że do siebie trzymam dystans bo jestem hujem, pojebem, idiotą i nie wiadomo co jeszcze, więc guzik mnie obchodzi co o mnie myślisz/mówisz, nie rozumiem jedynie czemu tak postępujesz względem mojej osoby, sam mój "chamski tekst wykierowany w Thorusa" nie dotyczył ciebie więc mogłeś, skoro uznałeś go za głupi, niedojrzały itd., go po prostu zignorować, bądź wprost napisać co o mnie myślisz w tej sytuacji/ogólnie, Ty jednak wybrałeś zniżenie się do mojego poziomu i odwrócenia mojego suchara (domniemanego ataku w Thorusa) w moją stronę. Chciałbym byś udzielił mi zatem odpowiedzi na jedno pytanie, czemu wybrałeś takie zachowanie? Jeżeli nie chcesz odpowiadać na forum, nie ma problemu, zapraszam na PW bądź GG.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
wprost napisać co o mnie myślisz w tej sytuacji/ogólnie
jesteś oczywiście świadom, jak bardzo żałośnie wyglądają twoje działania przeciw niemu?

czemu? uznałem że nie widzisz jak źle to wygląda, więc podałem to w formie tak zrozumiałej jak tylko się da - i zadziałało.

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
wprost napisać co o mnie myślisz w tej sytuacji/ogólnie
jesteś oczywiście świadom, jak bardzo żałośnie wyglądają twoje działania przeciw niemu?

czemu? uznałem że nie widzisz jak źle to wygląda, więc podałem to w formie tak zrozumiałej jak tylko się da - i zadziałało.
Już pisałem, "atak" na Thorusa nie był moim celem, po tym jak to napisałeś sprostowałem to, jednak Ty mi po prostu nie uwierzyłeś, więc wybrałeś "drogę którą zrozumiem", widocznie nie zdając sobie sprawy że to Ty źle zrozumiałeś moje intencje, oraz z tego że to jak je odebrałeś zrozumiałem za pierwszym razem.

Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Dobrymi chęciami intencjami to jest piekło wybrukowane.

makin' bacon

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Tak się bawią ludzie pokroju ThorusaOrca:
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=Nz1xIZP0H10
[/media]

:facepalm:  

Dodam że na tym filmie jest jeden z modderów Gothiczka, biedak dostał stołem, więc nie będę go już bardziej pogrążał i nie podam nicku.

Byłeś kiedyś najebany, w gronie bliskich kumpli? Masz w ogóle kumpli, czy  tylko "membersów" modujących paro nastoletni skansen? Pomijając, że takie z dupy dygresje świadczą chyba tylko o tym, że koś za dużo czasu spędza przed monitorem. Wyjdźcie czasami na jakiś rower, dupy czy coś bo niekiedy żal czytać.

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel

Byłeś kiedyś najebany, w gronie bliskich kumpli?
Tak, niektóre moje "akcje" były o wiele gorsze niż te na filmie, ale w przeciwieństwie do niego nie nagrałem tego, nie wrzuciłem do internetu pomimo faktu że się tego bardzo wstydziłem, a nawet gdybym nagrał i wrzucił nie pisałbym do ludzi poznanych przez internet podając im link do kompromitującego filmu.
Masz w ogóle kumpli, czy  tylko "membersów" modujących paro nastoletni skansen? Pomijając, że takie z dupy dygresje świadczą chyba tylko o tym, że koś za dużo czasu spędza przed monitorem. Wyjdźcie czasami na jakiś rower, dupy czy coś bo niekiedy żal czytać.
Mnie ten filmik trochę rozbawił, bo osoba o której mówiłem do tej pory cieszyła się, w moich oczach, opinią osoby bardzo poważnej która rzadko żartuje, a co dopiero zniszczenie połowy mebli w pijackich wygłupach.
To czego mi żal jest czytać, to akurat wasze żale odnośnie mojej osoby i mojego zachowania, gdzie po prostu nie macie prawa mieć odpowiedniej wiedzy by wydać opinię która miałaby potwierdzenie w rzeczywistości. Udajecie że wiecie wszystko o wszystkich, naskakując na nich że za dużo siedzą przed komputerem, podczas gdy wy siedzicie tyle samo, jak nie więcej, przed komputerem od nich, często nie zastanawiając się co sobie pomyśli osoba przez was "atakowana".
Nie mówię tutaj akurat bezpośrednio o Tobie Thoro, uogólniam.

Dropbox +500 mb na start
LowPoly

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Thoro, tak czy siak, niezależnie od tego czy ma się kumpli czy nie i czy siedzi się całe dnie przed kompem czy nie, takie zachowanie nie jest normalne. Jeśli dla Ciebie jest, to raczej z Tobą coś jest nie tak, nie z Sawikiem, który, jeśli dobrze zrozumiałem, takie zachowania potępia.

Inną kwestią jest, że na filmiku nie ma żadnych dziewczyn, tylko 4 łysych facetów + kamerzysta.

Co jednak dziwi mnie jeszcze bardziej to to, że owi łysi faceci słuchają RHCP i Fergie :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1487 2012-06-28, 14:12(Ostatnia zmiana: 2012-06-28, 14:20)
pomimo faktu że się tego bardzo wstydziłem

Dla mnie paradoks. Nie rozumiem "ułożonych" (na pozór, wszystko siedzi w głowie) ludzi, którzy po alkoholu potrafią rozpierdolić pół mieszkania i później mają jeszcze czelność się tego wstydzić. To na cholerę było pić? Zachowanie godne 16 letnich dziewczynek, które "pochłania melanż" a następnie po dwóch piwach rzygają jak wulkany. Będąc najebanym niejednokrotnie zachowywałem się jak bydło, niszczyłem mienie publiczne, napierdalałem się z kumplami czego efektem były różnorakie urazy, czy blizny a nie rozjebane plastikowe pudełko czy kawałek paździerza na głowie jakiegoś łysola. Ba, zdarzyło mi się zjeżdżać na linie ze śmigłowca i nie było to mądre jak każda inna z tych rzeczy. Nie rozumiem jednak co niby miałoby mi dać prawo do wstydu, skoro jestem dorosłym, samodzielnie myślącym człowiekiem znającym ogólne jak i personalne skutki działania alkoholu? Równie zjebane jak sakrament przebaczenia i wszystkomiłujący bóg, który przebaczy wszystko. Skoro pijecie, zachowujecie się jak hołota to miejsce przynajmniej później odwagę przyznać przed sobą i innymi, że robicie wieś a nie że was kurwa "poniosło" czy cośtam. Nikt wam nie kazał pić i z tego względu ja przestałem. Nagle, jakoś tak "samoistnie" nic mnie nie ponosi ani mną nie miota. Nie żyjemy od wczoraj.

im link do kompromitującego filmu.

Ja tu nie widzę nic kompromitującego patrząc na to przez pryzmat ogólnej rzeczywistości. To czy należy wrzucać takie rzeczy na sieć zależy wyłącznie od decyzji i dystansów autorów. Ja tu w każdym razie nie widzę nic szczególnego.

Mnie ten filmik trochę rozbawił, bo osoba o której mówiłem do tej pory cieszyła się, w moich oczach, opinią osoby bardzo poważnej która rzadko żartuje

A Tobie wydaje się, że jak ktoś jest "bardzo poważny" (lub jeśli się na takiego kreuje) to już do grobowej deski? Zdziwiłbyś się co ci "bardzo poważni" politycy, dyrekotrzy i reszta robi weekendami rozkurwiając się po mieście o najdroższe kluby, hotele i burdele.

a co dopiero zniszczenie połowy mebli w pijackich wygłupach.

O jakich zniszczeniach mówisz? Ktoś przywalił łysolowi jakimś plastikowym czymś i to pękło, coś odpadło od prl'owskiego stolika, ktoś wywalił kanapę, ktoś dojebał krzesłem. Takie "ziszczenia" to koszty rzędu kilku plam na dywanie i tubki kleju do drewna.

To czego mi żal jest czytać, to akurat wasze żale odnośnie mojej osoby i mojego zachowania

Mi natomiast żal jest patrzeć bezpodstawne nagonki na osoby, które z resztą już są zbanowane. Żal patrzeć na te niekiedy wyjątkowo słabe prowokacje i nagminne kopanie leżącego, kiedy to na ogół jedna osoba, na ogół niezbyt rezolutna pada ofiarą kilku a nawet kilkunastu takich, którzy najczęściej próbują dojebać tylko po to, by tu zabłysnąć.

, takie zachowanie nie jest normalne

Chodzenie najebanym po mieście również ni jest normalne, śmianie ryja i jedzenie czego co popadnie po jaraniu też nie jest normalne, spontaniczne ruchanie po krzakach i kiblach też nie jest normalne (z perspektywy instytucji małżeństwa i kk :lol2: ), piątkowy rozpierdol na mieście też raczej do normalnych nie należy i jakoś od tysięcy lat nikt nie robi z tego problemu. Od kiedy to normalność (definiowana przez kogo) ma stanowić jakiś rzetelny punkt odniesienia i oceny?

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Na ogół ci normalni to najwięksi socjopaci, zboczuchy i psychole. Jak nie teraz to w przyszłości, bo cytując klasyka "to będzie łoddane..."

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie no racja. Normalności zdefiniować się nie da. Mimo wszystko jednak wolałbym obracać się w "kulturalnym" towarzystwie, niż w takim czymś. Widziałem parę akcji tego typu, a ostatnio byłem w klubie/pubie na imprezie, na którą ludzie wytrzymujący raptem do 2 w nocy nie przychodzą. Ludzie, którzy tam byli, stanowili kompletną mieszankę, wliczając w to dresów, jaraczy, alkoholików, ćpunów, ludzi z tatuażami i piercingiem na całym ciele, ludzi którzy się nie myją i nie golą. Margines społeczny, dno. Zadziwiające, ilu wśród nich było moich znajomych. Przyznam, że czułem się tam nieco wystraszony - wystraszony wizją tego, że częścią takiego społeczeństwa się stanę i że będę wstawać o 15 rano, otoczony stertami brudnych ubrań i naczyń, z rozsypanym na podłodze tytoniem i dziesięcioma zapalniczkami, nie pamiętając co działo się poprzedniego dnia. Nie, dziękuję. Wolę dążyć do stanu, kiedy mogę pójść z kimś na kawę, pojechać gdzieś i pozwiedzać, wybrać się na pieszą wycieczkę w góry, pobiegać, poczytać książkę, pójść do kina, podyskutować o sztuce i tak dalej. Wtedy z subiektywnego punktu widzenia będę mógł stwierdzić, że zachowania takie jak te na filmiku są - dla mnie - nienormalne, i patrzeć na nie z obrzydzeniem. Czas dorosnąć.

Mark Twain

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
pomimo faktu że się tego bardzo wstydziłem

Dla mnie paradoks. Nie rozumiem "ułożonych" (na pozór, wszystko siedzi w głowie) ludzi, którzy po alkoholu potrafią rozpierdolić pół mieszkania i później mają jeszcze czelność się tego wstydzić. To na cholerę było pić? Zachowanie godne 16 letnich dziewczynek, które "pochłania melanż" a następnie po dwóch piwach rzygają jak wulkany. Będąc najebanym niejednokrotnie zachowywałem się jak bydło, niszczyłem mienie publiczne, napierdalałem się z kumplami czego efektem były różnorakie urazy, czy blizny a nie rozjebane plastikowe pudełko czy kawałek paździerza na głowie jakiegoś łysola. Ba, zdarzyło mi się zjeżdżać na linie ze śmigłowca i nie było to mądre jak każda inna z tych rzeczy. Nie rozumiem jednak co niby miałoby mi dać prawo do wstydu, skoro jestem dorosłym, samodzielnie myślącym człowiekiem znającym ogólne jak i personalne skutki działania alkoholu? Równie zjebane jak sakrament przebaczenia i wszystkomiłujący bóg, który przebaczy wszystko. Skoro pijecie, zachowujecie się jak hołota to miejsce przynajmniej później odwagę przyznać przed sobą i innymi, że robicie wieś a nie że was kurwa "poniosło" czy cośtam. Nikt wam nie kazał pić i z tego względu ja przestałem. Nagle, jakoś tak "samoistnie" nic mnie nie ponosi ani mną nie miota. Nie żyjemy od wczoraj.

im link do kompromitującego filmu.

Ja tu nie widzę nic kompromitującego patrząc na to przez pryzmat ogólnej rzeczywistości. To czy należy wrzucać takie rzeczy na sieć zależy wyłącznie od decyzji i dystansów autorów. Ja tu w każdym razie nie widzę nic szczególnego.
To że film jest kompromitujący i to że "się wstydziłem" padło z ust osoby która jest na tym filmiku.
Osobiście nie siadam do alkoholu w złym towarzystwie, we wszystkim trzeba mieć też umiar, najbardziej kompromitującym dla mnie było by właśnie "odlecenie", sam fakt że straciłem kontrolę nad sobą, byłby dla mnie wystarczającym wstydem. Ciekaw jestem jak długo zajmie zanim ktoś się zacznie czepiać że jestem nieletni a piję...
Mnie ten filmik trochę rozbawił, bo osoba o której mówiłem do tej pory cieszyła się, w moich oczach, opinią osoby bardzo poważnej która rzadko żartuje

A Tobie wydaje się, że jak ktoś jest "bardzo poważny" (lub jeśli się na takiego kreuje) to już do grobowej deski? Zdziwiłbyś się co ci "bardzo poważni" politycy, dyrekotrzy i reszta robi weekendami rozkurwiając się po mieście o najdroższe kluby, hotele i burdele.
Ja to rozumiem, jestem uznawany za człowieka poważnego, a spójrz jak się zachowuję chociażby w internecie.
Jednak z tym modderem odbyłem nie jedną dłuższą konwersację, co pozwoliło mi wyrobić na jego temat dość silną opinię która została zachwiana po obejrzeniu tego filmiku, często krytykował podobne tej sytuacje więc wydało mi się to zabawnym że sam w jednej z nich wziął udział.

a co dopiero zniszczenie połowy mebli w pijackich wygłupach.

O jakich zniszczeniach mówisz? Ktoś przywalił łysolowi jakimś plastikowym czymś i to pękło, coś odpadło od prl#msg1042405owskiego stolika, ktoś wywalił kanapę, ktoś dojebał krzesłem. Takie "ziszczenia" to koszty rzędu kilku plam na dywanie i tubki kleju do drewna.
Filmik nie wszystko pokazuje.

To czego mi żal jest czytać, to akurat wasze żale odnośnie mojej osoby i mojego zachowania

Mi natomiast żal jest patrzeć bezpodstawne nagonki na osoby, które z resztą już są zbanowane. Żal patrzeć na te niekiedy wyjątkowo słabe prowokacje i nagminne kopanie leżącego, kiedy to na ogół jedna osoba, na ogół niezbyt rezolutna pada ofiarą kilku a nawet kilkunastu takich, którzy najczęściej próbują dojebać tylko po to, by tu zabłysnąć.
Napisałbym że Thorus zbanowany został tylko na jednym z dwóch kont, że nadal przegląda forum, że pokrywa się to z jego własną opinią o sobie, że sam przed zbanowaniem prowokował ludzi by po nim jechali, ba! on ich o to prosił, ale po co? Zaraz ktoś przyleci i powie że znowu są to "żałosne ataki w jego stronę", a ta dyskusja będzie się toczyła przez kilka stron.

Dropbox +500 mb na start
LowPoly

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Mi natomiast żal jest patrzeć bezpodstawne nagonki na osoby, które z  resztą już są zbanowane. Żal patrzeć na te niekiedy wyjątkowo słabe  prowokacje i nagminne kopanie leżącego, kiedy to na ogół jedna osoba, na  ogół niezbyt rezolutna pada ofiarą kilku a nawet kilkunastu takich,  którzy najczęściej próbują dojebać tylko po to, by tu zabłysnąć.

A ile razy "zasłużeni" (tfu!) userzy tego forum jechali po kimś tak jak to piszesz? Ile było tekstów o tym jaki ten Xardas od GWW jest głupi i jechano po nim? A to już po tym jak przestał na nie wchodzić, sytuacja podobna do zbanowania.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

OTO POLSKA
#1493 2012-06-28, 15:19(Ostatnia zmiana: 2012-06-28, 15:20)
Toczycie ten flejm jakby on miał jakikolwiek cel lub znaczenie. Przewinęła się przez to forum masa osób, które robią / zrobiły z siebie totalnych pajaców, a w rzeczywistości są zupełnie zwyczajnymi postaciami i wiodą normalne, zdrowe życie i jest też masa zasłużonych jednostek - władców propsów - które w życiu nie widziały potwora na oczy, są kompletnie niedojrzałe lub są jakimiś półniemowami... Każdy tu tworzy jakiś wizerunek siebie, który nie jest prawdziwy, a czepianie się, że ktoś napisał tak a nie siak o innej mniej lub bardziej prawdziwej postaci jest dla mnie po prostu śmieszne, jak większość nagonek, których jedynym celem jest słodkie trollerstwo. Każda osoba, której chce się poświęcać czas na takie jak tu dyskusje musi mieć niepokolei...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
wystraszony wizją tego, że częścią takiego społeczeństwa się stanę i że będę wstawać o 15 rano, otoczony stertami brudnych ubrań i naczyń, z rozsypanym na podłodze tytoniem i dziesięcioma zapalniczkami, nie pamiętając co działo się poprzedniego dnia.
A to czasem już się nie odbywało z rok temu? :D

Napisałbym że Thorus zbanowany został tylko na jednym z dwóch kont, że nadal przegląda forum, że pokrywa się to z jego własną opinią o sobie, że sam przed zbanowaniem prowokował ludzi by po nim jechali, ba! on ich o to prosił, ale po co? Zaraz ktoś przyleci i powie że znowu są to "żałosne ataki w jego stronę", a ta dyskusja będzie się toczyła przez kilka stron.
Piszesz to już chyba drugi raz

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A to czasem już się nie odbywało z rok temu? :D
Nie, były takie dni w tym roku, ale wcześniej raczej nie. Staczam się. Nieraz mi się nie chce wstawać rano i bynajmniej przebywanie w takim towarzystwie nie może tego poprawić.

Mark Twain

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://www.tvn24.pl/zdjecia/makieta-tupolewa-w-kalkowie,23061.html#p2

Bardzo piękna inicjatywa. Makieta też bardzo realistyczna, wypisz-wymaluj TU 154. Pasażerowie jak żywi, i jak zwykle, jedyni polegli za Ojczyznę. Reszty nie było, nie ma i nie będzie. Mamy więc Nową Stolicę Kraju „Tu Jest Polska”. To Kałkowo (woj. świętokrzyskie)! Teraz sanktuarium Bolesnej Królowej Polski koniecznie musi zmienić nazwę, bo patronka jakaś mała przy Nowych Świętych. Aha, a po ile bilety?

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
To czasem przestaje być śmieszne i robi się żałosne. Czasem po prostu wstydzę się za swój kraj  :facepalm:

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już pisałem że nie wiadomo po co ta dyskusja i że nie wiadomo po co się spinacie, ale ktoś usunął mój post. Niektórzy tutaj zachowują się, jakby nie widzieli w życiu najebanego człowieka. Tak w ogóle, to skoro ktoś wie, że robi głupie rzeczy po alkoholu i potem żałuje, to po co go pije? Używki nie są dla ludzi głupich.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak w ogóle, to skoro ktoś wie, że robi głupie rzeczy po alkoholu i potem żałuje, to po co go pije? Używki nie są dla ludzi głupich.
Pójdziesz na studia to się dowiesz. Używki są dla ludzi, którzy nie mają czasu na mniej intensywne rozrywki :lol2:

Mark Twain

0 użytkowników
Do góry