wojna o myrtane 21878 61

O temacie

Autor XLukasGX

Zaczęty 13.09.2010 roku

Wyświetleń 21878

Odpowiedzi 61

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu

Sergio

wojna o myrtane
#20 2010-10-06, 17:56(Ostatnia zmiana: 2010-10-06, 17:59)
Pewnego raz przybył człowiek z blizna na twarzy przy oku.Był to człowiek zły i pewny zemsty na na królu Robaarze III.Ten człowiek zwał Mordrag.

raz - nie powinno być razu?
blizna - chyba blizną
pewny zemsty - raczej spragniony zemsty. Określenie pewny zemsty jest nie poprawne
na na - sądzę, że wystarczy jedno na
Robaarze - po co aż dwa a w środku?
zwał - powinno być zwał się, po prostu zwać to mógł kogoś a nie siebie

Tyle błędów można już znaleźć w pierwszych linijkach. Ja takiego syfu nie nazywałbym żadnym wielkim dziełem.

A co do azteka to po co mam próbować zrozumieć dziecko które uważa Fryderyka Chopina za poetę?

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Widać, że krótko siedzisz na tm. Przeczytaj jego posta jeszcze raz, uważniej. Jeśli nie zrozumiesz, to jeszcze raz. I jeszcze raz, aż do skutku.

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy

Sergio

wojna o myrtane
#22 2010-10-06, 20:28(Ostatnia zmiana: 2010-10-06, 20:31)
Przeczytałem i nic. Najwyraźniej ta oszałamiająca liczba błędów nie pozwala mi dostrzec żadnych pozytywów.

Czy to aby na pewno nie jest tłumaczone z innego języka w jakimś translatorze? Bo tak wygląda.

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy

Sergio

wojna o myrtane
#23 2010-10-06, 20:53(Ostatnia zmiana: 2010-10-06, 20:59)
Dobra ludzie. Zlituję się nad wami i przełożę pierwszą część na poprawną polszczyznę   ;)

Pewnego razu przybył człowiek z blizną na twarzy, przy oku. Był on zły i żądny zemsty na na królu Robarze trzecim. Ów człowiek zwał się Mordrag.

Mordrag wchodzi do karczmy i zagaduje karczmarza Jarego.

Mordrag:Karczmarzu! Podejdź tu na chwile, mam pytanie. Szukam pewnego człowieka który doprowadzi mnie do króla Robara trzeciego.
Jarego:Witam pana. Jest pewien człowiek który doprowadzi pana do króla Robara. Zwie się Deragomir, jest magiem kręgu ognia i najwyższym z kapłanów Inossa.
Mordrag (spokojnie):Dobrze. Gdzie go znajdę??
Jarego (spokojnie odpowiada i popija piwko):W twierdzy Gotha, przebywa wraz z królem.

Mordrag po chwili pożegnał się, wyszedł z karczmy i ruszył do Gothy

Jarego (zdzwiony, w myślach):Ciekawe co to za przybysz. Nawet nie podał imienia.

Mordrag przybył do twierdzy pod wieczór. Zbliżył się do strażnika i rzekł:

Mordrag: Witaj strażniku. Mam sprawę do Deragomira, maga najwyższego.
Strażnik: Czy masz przepustkę do zamku?.
Mordrag (rozmyśla co zrobić, w końcu wyjmuje czerwony klejnot): Czy wiesz ile ten klejnot jest warty? Więcej niż twoja pensja.
Strażnik (rozmyśla przez chwilę po czym odpowiada): Dobrze. Masz tu przepustkę, ale ani słowa królowi.

Mordrag zadowolony idzie w stronę twierdzy, otwiera drzwi i widzi króla oraz maga. Kłania się nisko królowi.

Rohobar III (bezimienny): Witaj przybyszu, ktoś ty?
Mordrag (uśmiechając się delikatnie): Zwą mnie człowiekiem z blizną.
Rohobar III (nerwowo): Czego tu szukasz? Po co przybyłeś? Nie znam cie!
Mordrag (zaśmiawszy sie uprzednio):Przybyłem tu gdyż czeka cię wojna przeciw memu ludowi, czarnym asasynom. Chyba że oddasz nam Myrtane we władanie i złożysz pokłon naszemu władcy.
Rohobar III (nerwowo): Nigdy! Będę walczył o swóją ziemię, a ty trafisz do lochu, tam jest twoje miejsce.
Straż! Brać go!
Mordrag (zaśmiał sie): Twoi ludzie mnie nie powstrzymają.

Gdy strażnicy podbiegli Mordrag wyjął sztylet oraz miecz, wyskoczył ponad nich i podciął im gardła. Następnie krzyknął z oddali : Jeszcze się zobaczymy!
CDN.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

wojna o myrtane
#24 2010-10-06, 20:56(Ostatnia zmiana: 2010-10-06, 21:04)
PROFANACJA! SPALIĆ GO NA STOSIE I ZOSTAWIĆ CIAŁO W TOI-TOI!

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

wojna o myrtane
#25 2010-10-06, 20:57(Ostatnia zmiana: 2010-10-06, 21:08)
ZABIĆ GWAŁCIĆ LEGALIZOWAĆ

...poza tym, jak spalisz to nie będzie ciała. Proponuję zwykły zestawik kołki pod paznokcie i odeslać na resocjalizację.

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
Jesteście walnięci czy jak?    :lol2:  
To, że wy lubicie takie bazgroły to nie znaczy, że wszystkim podoba się pierwotna wersja.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
to że nie rozumiesz jego geniuszu nie oznacza, że wszyscy są tak płytkimi brodzikami intelektualnymi nieadekwatnymi do Jego intelignecji.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

wojna o myrtane
#28 2010-10-06, 21:11(Ostatnia zmiana: 2010-10-06, 21:13)
Jesteście walnięci czy jak?  
To, że wy lubicie takie bazgroły to nie znaczy, że wszystkim podoba się pierwotna wersja.
Szczymryj, to że jesteś nie znającym się na prawdziwej sztuce burakiem nie znaczy że wszyscy tutaj tacy są. Nawet ludzie z zamoscia potrafią docenić piekną literaturę kiedy ją widzą, ty nigdy nie posiądziesz tej umiejętności.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sergio nie poznałby prawdziwej pięknej literatury nawet jakby do niego podeszła i ugryzła go w dupe :lol:

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

wojna o myrtane
#30 2010-10-06, 21:32(Ostatnia zmiana: 2010-10-06, 21:53)
j.w

j.n

Nie masz w sobie za grosz wrażliwości na poetyckie piękno, które wypływa z tego tekstu jak poranna rosa spada krowie gówno ilustrujące poziom twojej inteligencji adekwatnej do wymienionego wyżej brodzika pełnego srakowiny w której taplać może się tylko nisko urodzony plebs twojego pokroju. Z zaskoczeniem muszę przyznać, że Aztek z tego poziomu wybija się jak szambo przez studzienkę. Niesamowity ewenement nad którym muszę pomyśleć dłuższą chwilę niż posiedzenie w kiblu, którego twoja świadomość jest mieszkańcem.

Edit:
Może to do ciebie dotrze:

Ty nie złapałeś żadnej aluzji. Kup sobie doładowanie tak tak iq i technik bez liku. Miki od razu by załapał o co chodzi :<

DieGorn

DieGorn

Użytkownicy
posty18
Propsy1
  • Użytkownicy
NA STOS Z NIM!

Gildia Zerosów! Dołącz do mnie!

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
Teraz już rozumiem dlaczego tak nie wiele osób się tu wypowiada.
Nie będę wam już dłużej przeszkadzał, ale nie myślałem, że na tym świecie żyją ludzie aż tak głupi jak wy.   :facepalm:

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Lukas, nie przejmuj się, to tylko zazdrość. My, prawdziwi fani zawsze będziemy przy Tobie, będziemy przytulać i całować, a nasze serca w każdym momencie pełne miłości będą.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Sergio, wróć jak dorośniesz i dowiesz się co to ironia oraz sarkazm.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Ironia oraz sarkazm? Chyba dawno wpierdol nie dostałeś, pojadę do tego twojego Radomska i się skończy dzień dobroci.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

wojna o myrtane
#36 2010-10-07, 15:16(Ostatnia zmiana: 2010-10-07, 16:42)
ironia oraz sarkazm
IRONIA ORAZ SARKAZM!? Uważasz, że nasze opinie to jakiś jebany sarkazm!? Myślałem, że naprawdę potrafisz docenić prawdziwą sztukę, Ty tymczasem jedynie udajesz, że wszystko trafia do twego serca. Nie chce Cie znać. Lukas, tak jak cZŁOwiek powiedział, my prawdziwi fani Cie kochamy, nie przejmuj się tymi wszystkimi... eh, pezzo di merda.

EDIT: Żeby nie było, że się po meacie powtarzam... napisałem przed nim, ale okazało się, że kazz troszeczkę narozrabiał :lol2:

@down
:facepalm:

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
Cytat: Sam Ogrodnik link=topic=11414.msg113898#msg113898#msg113898#msg113898 date=1286445840
Sergio, wróć jak dorośniesz i dowiesz się co to ironia oraz sarkazm.
Jeśli na prawdę twoje wypowiedzi odnośnie tego szajsu były sarkazmem, to szacun dla Ciebie.
Ale jak sam widzisz jest tu masa tępych fanatyków   :naughty:

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Ale jak sam widzisz jest tu masa tępych fanatyków

:lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:          

Niby jesteś tu jakiś czas a gówno wiesz

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
Dobra, dość już spamowania. Przestudiuję ten tekst jeszcze raz i spróbuję odnaleźć pozytywy które w tym widzicie.
Zajmie mi to trochę czasu, ale skoro jest to taka sztuka jak mówicie, to na pewno mi się to opłaci.
Pozdrawiam.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry