Potrzebuję porady związanej z celowaniem w G3 23194 87

O temacie

Autor Graveir

Zaczęty 30.08.2010 roku

Wyświetleń 23194

Odpowiedzi 87

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Nie znam argumentów,które w swojej "mądrości"byście zrozumieli dlatego nie podam żadnego.

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie znam argumentów,które w swojej "mądrości"byście zrozumieli dlatego nie podam żadnego.
Nawet nie próbuj... mamy tu mistrza ciętej riposty, więc tylko jedna osoba może tu stracić. Zamknąłbym już temat, ale co niektórzy mogliby mieć mi za złe za pozbawienie ich zabawki :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Dobra kurwa, miarka sie przebrala. Zmiencie mi nicka na Bezimienny.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Potrzebuję porady związanej z celowaniem w G3
#43 2010-09-02, 15:07(Ostatnia zmiana: 2010-09-02, 15:07)
Nawet nie próbuj... mamy tu mistrza ciętej riposty, więc tylko jedna osoba może tu stracić. Zamknąłbym już temat, ale co niektórzy mogliby mieć mi za złe za pozbawienie ich zabawki :D  

Wolę się bawić fanem gothica niż psim stolcem, zamojska małpo.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
I co? Nie miałem racji, że pełno tutaj trollów?

Zważając na poziom yntelygenci autora tematu, o czym on sam z resztą nas gorąco zaręcza to nie ma się czemu dziwić.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Aztek link=topic=11320.msg110344#msg110344#msg110344#msg110344 date=1283432909
Niestety zajęty :lol2:
http://themodders.org/index.php?showuser=646
WIECIE CO Z NIM ZROBIC!!!!

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Graveir

Graveir

Użytkownicy
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Totalny offtopic-eee no sorry,ale fanem gothica nie jestem(no przynajmniej nie w prawidłowym tego słowa znaczeniu)
@Do mojego tematu-co do celowania to zrobiłem mały postęp(teraz najczęściej za 5 razem trafiam ze średniej odległości,ale to jeszcze poćwiczę),ale z bliskiej odległości to chyba idiotyczne,by używać łuku,nie?(teraz mnie można raz wyzwać).
@Z innej beczki-jak ktoś chce się załamać,to niech poczeka jakiś czas,a wrzucę najgłupszy filmik wszechczasów na yt(bo nakręcałem go w gothic 3 i większego badziewia nikt nie mógł nakręcić).A jak się uprę to wrzucę kilka przydatnych filmików z g3(ale będzie masakrycznie-za słabego kompa mam do komfortowej gry,więc ew.widzów z góry przepraszam^^).Miłej nocy/dnia życzę.
Btw.swoją drogą można było po prostu udzielać krótkiej i prostej,aczkolwiek obiektywnej odpowiedzi;-)

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Btw.swoją drogą można było po prostu udzielać krótkiej i prostej,aczkolwiek obiektywnej odpowiedzi;-)
durne zdanie w chuj.

Graveir

Graveir

Użytkownicy
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: DzikiBen link=topic=11320.msg110413#msg110413#msg110413#msg110413 date=1283527388
durne zdanie w chuj.
Nc-jak nie znasz skrótu poszukaj w google,bo to akurat nie boli.

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Swoją drogą swoją drogą można było po prostu udzielać krótkiej i prostej,aczkolwiek obiektywnej odpowiedzi;-)
?

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
I jeszcze to aczkolwiek nie pasuje: Mknęliśmy szybko autostradą aczkolwiek zupa była grzybowa.
Aczkolwiek używa się gdy druga część zdania jest inna niż można by wnioskować po pierwszej części zdania. A nie ma żadnego przeciwwskazania aby zdanie krótkie i proste było zarazem obiektywne.
Dalej:
Jeśli zakładam temat,to jedyne,na co liczę,to tylko prosta i obiektywna odpowiedź.
Zbędna interpunkcja: Jeśli zakładam temat to jedyne na co liczę to tylko prosta i obiektywna odpowiedź.
I zdanie jest zrozumiałe, nie zmieniasz przecież myśli po każdym członie tej wypowiedzi.
Dalej:
jedyne na co liczę = tylko, więc nie ma sensu robić powtórzenia. Bez tego tylko zdanie jest o wiele bardziej przejrzyste.

Domyślam się, że jeszcze całe gimnazjum przed tobą, radzę więc bardziej przykładać się do języka polskiego.

Graveir

Graveir

Użytkownicy
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: KolegaZWojska link=topic=11320.msg110423#msg110423#msg110423#msg110423 date=1283534508
I jeszcze to aczkolwiek nie pasuje:
I jeszcze to aczkolwiek nie pasuje: Mknęliśmy szybko autostradą aczkolwiek zupa była grzybowa.
Aczkolwiek używa się gdy druga część zdania jest inna niż można by wnioskować po pierwszej części zdania. A nie ma żadnego przeciwwskazania aby zdanie krótkie i proste było zarazem obiektywne.
Dalej:

Zbędna interpunkcja: Jeśli zakładam temat to jedyne na co liczę to tylko prosta i obiektywna odpowiedź.
I zdanie jest zrozumiałe, nie zmieniasz przecież myśli po każdym członie tej wypowiedzi.
Dalej:
jedyne na co liczę = tylko, więc nie ma sensu robić powtórzenia. Bez tego tylko zdanie jest o wiele bardziej przejrzyste.

Domyślam się, że
I jeszcze to aczkolwiek nie pasuje: jeszcze całe gimnazjum przed tobą, radzę więc bardziej przykładać się do języka polskiego.
Przepraszam szanownego Pana bardzo,ale ja jestem w 3 technikum.A z lenistwa nie patrzę na interpunkcję(zresztą ona mi największy problem sprawia z języka polskiego).
Edit:Zmieniłem trochę podpis-teraz jest poprawny zapis interpunkcyjno-ortograficzny?
Edit2:@Aceton-mój błąd interpunkcyjny,przyznaję.

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Domyślam się, że jeszcze całe gimnazjum przed tobą, radzę więc bardziej przykładać się do języka polskiego.
Przepraszam szanownego Pana bardzo,ale ja jestem w 3 technikum.
Nie jest to powód do dumy :ok:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Przepraszam szanownego Pana bardzo,ale ja jestem w 3 technikum.A z lenistwa nie patrzę na interpunkcję(zresztą ona mi największy problem sprawia z języka polskiego)
Tu połowa osób jest z technikum. I nie obchodzi nas Twoje lenistwo.

Mam zrozumieć, że mimo wszystko to TRZECIE TECHNIKUM jest jakieś... wyjątkowe? :D

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Btw. swoją drogą uważam, że umiejętności składania zdań przez beziiherosa są godne śmiechu, politowania i facepalmu, aczkolwiek żenujące.

Jeszcze coś. Obiektywnej? Ja nie wiem, jaka może być odpowiedź nt. strzelania łuku w Gothicu 3? Tendencyjna? Racjonalna? Irracjonalna? Podparta argumentami? Odpowiedz, bo nie rozumiem. Jeśli o to Ci chodziło, bo serio nie wiem, czy ta odpowiedź odnosi się do tego całego strzelania z łuku, czy czegoś innego. Bełkot to bełkot. Myślałem, że jesteś z gimnazjum i bynajmniej nie uważam, byś miał jakiekolwiek powody i fundamenty intelektualne, by chwalić się tym, żeś przyszły technik.

Spierdalaj.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
I znów ta durna szkoła....
Zatęsknisz

Graveir

Graveir

Użytkownicy
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: KolegaZWojska link=topic=11320.msg110446#msg110446#msg110446#msg110446 date=1283542770
Zatęsknisz
Raczej nie zatęsknię=)

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
zobaczymy jak będziesz musiał liczyć pieniądze żeby przeżyć od pierwszego do pierwszego. no chyba, że nie musisz pracować, bo utrzymają cię starzy, ochajtasz się z grubą, acz zarazem bogatą babą albo wygrałeś w totka.

Graveir

Graveir

Użytkownicy
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Aceton link=topic=11320.msg110457#msg110457#msg110457#msg110457 date=1283546610
zobaczymy jak będziesz musiał liczyć pieniądze żeby przeżyć od pierwszego do pierwszego. no chyba, że nie musisz pracować, bo utrzymają cię starzy, ochajtasz się z grubą, acz zarazem bogatą babą albo wygrałeś w totka.
Akurat z tym nie będzie problemu;]

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry